Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Pada już u was śnieg?
beti555 odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
W Gdańsku sypie -
Pada już u was śnieg?
Kowalik odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
W Wawie sypie śnieg .....niestety.. -
Pada już u was śnieg?
michal_m odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
Śnieg niby stopniał, ale od jutra znów ma sypać... -
Pada już u was śnieg?
Kowalik odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
Proszę Śnieg zniknąl to i gruba stopniała .... -
Pada już u was śnieg?
Dzis piękny widok za oknami Snieg sobie stopniał A ja czekam na start z budowa, tylko niech pogoda sie ustali na poziomie wiosny -
Pada już u was śnieg?
wartownik odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
U mnie wiosna , snieg stopnial , slonce , cieplo , zero wszelakich opadow -
Pada już u was śnieg?
frosch odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
wczoraj w Bytomiu dowalilo sniegiem na maxa dzis pada deszcz ........ciapa na ulicy niesamowita -
Pada już u was śnieg?
michal_m odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
Wczoraj wieczorem padał deszc, dziś rano śnieg. Teraz jakoś nie pada, ale jazda do pracy była dłuuuga -
Pada już u was śnieg?
A dziś w Wawie dosypał, padał do 11 mniej więcej, potem wyszło słońce. Cicho przyznam, że byłam pierwszy raz z moim dzieckiem na sankach i było super, ale czekam na odwilż coby ruszyć z budową. -
Pada już u was śnieg?
beti555 odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
Dzisiaj nie pada, tylko mrozi -
Pada już u was śnieg?
mojave odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
nie pada, mrozik trzyma i słonko świeci - widoki jak z bajki, taka zime lubie -
Pada już u was śnieg?
cisza ..spokój ..nie pada ...nie zapeszam -
Pada już u was śnieg?
wartownik odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
Wyglada na to , ze u mnie spadl pierwszy i moze pierwszy sie stopi . Dzisiaj slicznie zamienial sie w wode. -
Pada już u was śnieg?
Jakby trochę przestało... -
Pada już u was śnieg?
Oj pada, pada -
Pada już u was śnieg?
mojave odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
i ciagle pada... -
Pada już u was śnieg?
ESKIMOS odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
A u mnie takiego dostatku budulca dawno nie widziano. Ale swoim zwyczajem, nadal hołduję własnej zasadzie: "praw natury nie przewalczysz !" i spokojnie przyglądam sie jak sąsiedzi machają łopatami. -
Pada już u was śnieg?
To Wam powiem, że Gdańsk już śniegiem zasypany -
Pada już u was śnieg?
Maxtorka odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
Pod Bydgoszczą w nocy przestało sypać . Rano nawet słoneczko się pokazało . Ale tak wiecznie nie będzie Chmury które napływają niczego dobrego niestety nie wróżą . Jak jest na drogach nie wiem , jeszcze w domku siedzę , ale wczoraj wesoło nie było Jak pisał Gacuś , drogowcy zaskoczyli zimę i w ogole nie wyjechali Byle do wiosny -
Pada już u was śnieg?
Pod Warszawą sypie, się rano naodśnieżałem, wygląda że wieczorem będzie powtórka... -
Pada już u was śnieg?
CAEN odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
a u mnie piękne słonko i temperatura na plusie, jak będzie tak dalej - wznowimy prace -
Pada już u was śnieg?
u nas po tych dwudniowych opadach (i nadal sypie) jest juz zima na calego - wyglada jakby tak było conajmniej od grudnia. Rano było -5 -
Pada już u was śnieg?
Rbit odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
Ty nas lepiej nie denerwuj takimi pytaniami : czy pada u was snieg ?!!!! Snieg pada, walli, zacina, zasypuje itp itd. A było tak fajnie i komu to przeszkadzało ???? -
Pada już u was śnieg?
CAEN odpowiedział a topic → PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? PADA JUŻ U WAS ŚNIEG? Topics
w Wejherowie chlapa... pada śnieg, deszcz.. czego dusza zapragnie +2 na termometrze -
Pada już u was śnieg?
W Gdansku nie pada i wczoraj nie padało ( a miało cały dzien i noc )