Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Śnieg niby stopniał, ale od jutra znów ma sypać...
  3. Proszę Śnieg zniknąl to i gruba stopniała ....
  4. Dzis piękny widok za oknami Snieg sobie stopniał A ja czekam na start z budowa, tylko niech pogoda sie ustali na poziomie wiosny
  5. U mnie wiosna , snieg stopnial , slonce , cieplo , zero wszelakich opadow
  6. wczoraj w Bytomiu dowalilo sniegiem na maxa dzis pada deszcz ........ciapa na ulicy niesamowita
  7. Wczoraj wieczorem padał deszc, dziś rano śnieg. Teraz jakoś nie pada, ale jazda do pracy była dłuuuga
  8. A dziś w Wawie dosypał, padał do 11 mniej więcej, potem wyszło słońce. Cicho przyznam, że byłam pierwszy raz z moim dzieckiem na sankach i było super, ale czekam na odwilż coby ruszyć z budową.
  9. nie pada, mrozik trzyma i słonko świeci - widoki jak z bajki, taka zime lubie
  10. Wyglada na to , ze u mnie spadl pierwszy i moze pierwszy sie stopi . Dzisiaj slicznie zamienial sie w wode.
  11. A u mnie takiego dostatku budulca dawno nie widziano. Ale swoim zwyczajem, nadal hołduję własnej zasadzie: "praw natury nie przewalczysz !" i spokojnie przyglądam sie jak sąsiedzi machają łopatami.
  12. To Wam powiem, że Gdańsk już śniegiem zasypany
  13. Pod Bydgoszczą w nocy przestało sypać . Rano nawet słoneczko się pokazało . Ale tak wiecznie nie będzie Chmury które napływają niczego dobrego niestety nie wróżą . Jak jest na drogach nie wiem , jeszcze w domku siedzę , ale wczoraj wesoło nie było Jak pisał Gacuś , drogowcy zaskoczyli zimę i w ogole nie wyjechali Byle do wiosny
  14. Pod Warszawą sypie, się rano naodśnieżałem, wygląda że wieczorem będzie powtórka...
  15. a u mnie piękne słonko i temperatura na plusie, jak będzie tak dalej - wznowimy prace
  16. u nas po tych dwudniowych opadach (i nadal sypie) jest juz zima na calego - wyglada jakby tak było conajmniej od grudnia. Rano było -5
  17. Ty nas lepiej nie denerwuj takimi pytaniami : czy pada u was snieg ?!!!! Snieg pada, walli, zacina, zasypuje itp itd. A było tak fajnie i komu to przeszkadzało ????
  18. w Wejherowie chlapa... pada śnieg, deszcz.. czego dusza zapragnie +2 na termometrze
  19. W Gdansku nie pada i wczoraj nie padało ( a miało cały dzien i noc )
  20.  

• Dodaj nową pozycję...