Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Poszukuję firmy wiercącej studnie w okolicach Gliwic. Budowę rozpoczynam na przełomie kwietnia i maja. Czy ktoś wie jak głęboko trzeba wiercić w Smolnicy - od strony ul Ceramików
-
witam poszukuję sprawdzonego wykonawcy CO, najchętniej z okolic Gliwic, Mikołowa. założenia: kocioł węglowy, kominek z płaszczem wodnym, część ogrzewania pod podłogą, przygotowany w przyszłości na solar. będę wdzięczny za sugestie. pozdr., tp
-
Witam, Czy ktoś ma juz rozpoczęta budowe? Ja rozpoczynam w kwietniu.
-
Witam, Czy ktoś ma juz rozpoczęta budowe? Ja rozpoczynam w kwietniu.
-
Alarmy w zależności od wolnego czasu - mam do tego osobnego człowieka. Po szzcegóły zapraszam na e-mail.
-
Gliwice i okolice !
DaroMan.. odpowiedział a topic → Gliwice i okolice ! Gliwice i okolice ! Topics
a alarmy? pozdrooooo D. -
Anteny też, a także wszystkie inne kabelki:-)
-
Gliwice i okolice !
czyli anteny tez..? garcia 27 pozdrooo.. D. -
Witam forumowiczów z okolic Gliwic. Polecam swoje usługi w zakresie instalacji elektrycznych, teletechnicznych, odgromowych. Pomiary, faktura VAT, Szybkie terminy realizacji. tel. 510 533 796, 506 475 584
-
Gliwice i okolice !
iwona_zabrze odpowiedział a topic → Gliwice i okolice ! Gliwice i okolice ! Topics
Niedaleko Ostropy -
Witam, A gdzie dokładnie w Gliwicach będziesz się budowała? Ja także wiosna w Ostropie. pozdr.
-
Witam, A gdzie dokładnie w Gliwicach będziesz się budowała? Ja także wiosna w Ostropie. pozdr.
-
Gliwice i okolice !
iwona_zabrze odpowiedział a topic → Gliwice i okolice ! Gliwice i okolice ! Topics
Witam ja zaczynam na wiosnę w Gliwicach. -
Gliwice i okolice !
oooooo. pod platanem, super ja po drugiej stronie wsi jak na halde:-)...kupile ten domek w stanie surowym zamknietym po prawej na sredniej...hihi i cos sobie tam grzebie ale ciesze sie ze ktos z elity forum tak blisko Pozdrawiam Jamles D. -
Gliwice i okolice !
Kamil1967 odpowiedział a topic → Gliwice i okolice ! Gliwice i okolice ! Topics
Pod Platanem Jak pod Platanem to ja też się piszę -
Gliwice i okolice !
marynarka odpowiedział a topic → Gliwice i okolice ! Gliwice i okolice ! Topics
Jeśli pod samym Platanem, to ho, ho...Swoją drogą, ładny Kozłów, sama tam działki szukałam, nawet była jedna fajna w marcu -kwietniu za 90 tys, ale w koncu wyszła Smolnica.A co konkretnie budujesz?Czy też juz konczysz, bo łażąc po postach tak mi się zdaje, ze czytałam sporo twoich? -
Pod Platanem
-
Gliwice i okolice !
Kozłów kolo Sosniocowic D. -
Witajcie. Przyjeżdza do nas firma co wierci studnie, Cene ma 170 zł/ metr (odwiert, rura, filtr, obsypka). Ich cena jest 2 razy niższa niz firmy ze Ślaska oferują. Ale przyjeżdzają z daleka, więc liczą sobie z a dojazd. Dlatego organizujemy większą grupę, chętną skorzystać z ich usług. Na razie jest nas 3 chętnych. Jakby kto chciał się dołaczyć to zapraszam. Szczegóły są tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1457228#1457228 Przyjazd ekipy około 10 grudnia (jak pogoda dopisze) Jeśli będzie ktoś chętny to proszę o wpisy na grupie Górny Ślask i okolice pzdr
-
http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1022 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60969 Pozd.
-
Gliwice i okolice !
marynarka odpowiedział a topic → Gliwice i okolice ! Gliwice i okolice ! Topics
A I OWSZEM, Smolnica, a ty? -
Ktoś już buduje lub planuje budowe w tym rejonie???