Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. no proszę - jeden tez mówił, że on nie zostanie premierem jak jego brat prezydentem i jedyna słuszna partia to ICH partia - HAŃBA, LIBERUM VETO
  3. Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  4. No cóź doliczając głos Jeziorki mamy : 10 głosów dla grupy olsztyńskiej i 9 dla warm.-maz. grupy gadulskiej ...ale uwzględniając zmianę zdania przez jamlesa, który głosował na grupę olsztyńską, a później na 102 stronie grupowej napisał : "można dwa razy .......teraz bym głosował jak Komtur.....każe " wychodzi: 9 głosów dla starej nazwy i 10 głosów dla warmińsko-mazurskiej grupy gadulskiej a teraz to róbta co chceta
  5. jeszcze jeden słuszny głos a nie zarejestrowany Proszę doliczyć !!!!!!!!!!
  6. coś się chyba Tomku w tym zapędzie polityczno-niepoprawnym pomyliłeś z nazwą o jaką walczysz
  7. Krzyknę wzorując się na JMR: Warmińsko mazurska grupa mazurska albo śmierć
  8. ... a ja idę w ślady PMP* i robię blokadę na mojej ulicy w sprawie nie nadawania nowej nazwy ! J PMP* = ??? taki mały konkursik na rozszyfrowanie skrótu jesssssssssssssssst
  9. to chyba pod wpływem obecnych klimatów z Wiejskiej lud domaga się różnych "dziwnych" zmian
  10. No....ładnie Ktoś już kiedyś przeprowadzał plebiscyt na Warmii Wtedy chyba też wygrała społecznośc napływowa
  11. to ja proponuje w przypadku zmiany nazwy przeniesienie wszystkich postow na nowa grupe - ktora bedzie sie nazywala...jak? "a moze grupa olsztynska" oczywiscie pozdrawiam
  12. Chyba własnie dała głos. Na 19 oddanych głosów tylko 9 jest za utrzymaniem starej nazwy, a zdecydowana większoś,ć bo aż 10, chce zmiany I to jest właściwa interpretacja wyników.
  13. nie zapomnij o dzieciach i wnukach a w ogóle trzeba było zmienić nazwę w maju/czerwcu 2003, wtedy grupa składała się z Ciebie i mnie.
  14. Jeszcze nie głosowali wszyscy I po co ja wczoraj wysyłałem SMSy by zmobilizować
  15. Bardzo lubię wszelkie zmiany W tym jednak wypadku: wyjątek potwierdza regułę, czyli olsztyńska 4ever
  16. w ramach zmian mamy wahania pogody - i póki co wystarczy stara nazwa rulezzzzzzzz
  17. może ktoś jeszcze ma ochotę zagłosować? może ktoś, kto lubi zmiany
  18.  

• Dodaj nową pozycję...