Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. ale to wszystko chyba już się stało - bo mamy październik zielona - nie daj się prosić - opowiedz jak było z tym prezentem !!!!
  3. Seluś jak będziesz na Mazurach uważaj w Skiroławkach bo tam raz do roku cuda się dzieją , cudeńka
  4. o rany..... nie rozumiem..... a poza tym nie chcę boćków (ani żab) nie mój region - fakt (ale bywałam w dalszych i jakos sie dogadywałam ) ja tez nie kumam, wyczytalam ze jak zostanie poslem to bedzie mial beemke ( BMW) i bedzie z piskiem jezdzic No, a taki poseł byłby ciekawą odmianą
  5. o rany..... nie rozumiem..... a poza tym nie chcę boćków (ani żab) nie mój region - fakt (ale bywałam w dalszych i jakos sie dogadywałam ) ja tez nie kumam, wyczytalam ze jak zostanie poslem to bedzie mial beemke ( BMW) i bedzie z piskiem jezdzic
  6. o rany..... nie rozumiem..... a poza tym nie chcę boćków (ani żab) nie mój region - fakt (ale bywałam w dalszych i jakos sie dogadywałam )
  7. poslem wjuportem to wylądują hajresie z radiowity bydzies mioł beeempka z pickiem albo dwa
  8. Pawson nie ujawniaj sie tu bo widzisz ze Sel boćki posyła i na czarna liste wpisuje nawet boćki sela dwa razy w rokuw to samo miejsce nie lądują
  9. Pawson nie ujawniaj sie tu bo widzisz ze Sel boćki posyła i na czarna liste wpisuje
  10. sel nie zapomnij mielonki bo tam gdzie jedziesz może nie być ...
  11. Moze ja lepiej u Ciebie w wolnej chwili na nianie sie najme. Ode mnie sie odczep z tym bockiem.
  12. ja do lasa -bo ja z lasa Erka boćka też Ci posle ....mozesz se nawet płeć wybrać
  13. Sel ja sie ciesze , ze jedziesz , odpoczniesz , podrosniesz . A gdzie jedziesz? Do lasu moze , czy nad morze?
  14.  

• Dodaj nową pozycję...