Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Jade na urlop -nie będzie mnie
bosia odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
gratulacje !!! -
mmmad odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
Prezent ma przecinek, 3850g i 58 cm. -
Aggi odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
ale to wszystko chyba już się stało - bo mamy październik zielona - nie daj się prosić - opowiedz jak było z tym prezentem !!!! -
długi odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
Jak weźmiesz do ręki to urośnie -
mmmad odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
Selimm ledwo wyjechal, a ja juz dostalem prezent od niego. -
Heath odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
no to DARZ BÓR a jak coś to trąb KU MNIE -
selimm odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
yyyy ale o sssooo chodzi pane havranek mete syna -jiżika -
ave odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
o rany..... nie rozumiem..... a poza tym nie chcę boćków (ani żab) nie mój region - fakt (ale bywałam w dalszych i jakos sie dogadywałam ) -
Pawson odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
yyyy ale o sssooo chodzi -
selimm odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
poslem wjuportem to wylądują hajresie z radiowity bydzies mioł beeempka z pickiem albo dwa -
Pawson odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
Pawson nie ujawniaj sie tu bo widzisz ze Sel boćki posyła i na czarna liste wpisuje nawet boćki sela dwa razy w rokuw to samo miejsce nie lądują -
sel nie zapomnij mielonki bo tam gdzie jedziesz może nie być ... -
rrmi odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
Moze ja lepiej u Ciebie w wolnej chwili na nianie sie najme. Ode mnie sie odczep z tym bockiem. -
ja do lasa -bo ja z lasa Erka boćka też Ci posle ....mozesz se nawet płeć wybrać -
rrmi odpowiedział a topic → Jade na urlop -nie będzie mnie Jade na urlop -nie będzie mnie Topics
Sel ja sie ciesze , ze jedziesz , odpoczniesz , podrosniesz . A gdzie jedziesz? Do lasu moze , czy nad morze? -
hmm..to moze ja Wam wszystkim boćki podesle ..cio ???