Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Ja buduje ANDROMEDĘ ,ale mam dopiero fundamenty ,właściwie ławy .Od poniedziałku ostro ruszamy .Jezeli chcesz mnie odwiedzić ,nie ma problemu ,podaj wiadomośc na priv.
  3. Czasami jest dobrze gdy ktoś zwróci nam uwagę na pewne rzeczy,ponieważ czytając posty oglądałam zdjęcia w podanych linkach ale mojej uwadze umknęła ikona www pod postami Zabieram sie do oglądania
  4. Zacznij od przejzenia tematu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=29694 . Dawno temu sie rozpoczal ale pod spodem, pod postami wielu forumowiczow ma podany link "www" do stron ze zdjeciami. Pzdr.
  5. Witam serdecznie wszystkich miłośników ANDROMEDY! W tym miesiącu będę finalizowała kupno projektu tego pięknego domku i mam prosbę: może ktoś ma zdjęcia z fazy wykańczania domu.Oglądałam na forum wiele zdjęć z budowy i tylko kilka z wykończonymi wnętrzami-a może nie umiem tych zdjęć szukać więc proszę o pomoc. Niestety nie miałam okazji oglądać tego domu "na żywo"-byłam tylko w VIRGO-dlatego tak bardzo zależy mi na jego zobaczeniu jak wygląda wewnatrz,chociażby na zdjęciach. A może ktoś z Radomia (lub z jego okolic,nawet w promieniu 100 km) ma juz Adromedke w stanie surowym i zgodziłby sie nam go pokazać???Bardzo proszę o kontakt i z góry dziekuję !!!!! Pozdrawiam wszystkich gorąco Mariola
  6.  

• Dodaj nową pozycję...