Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Pomijaąc wasze słownictwo - po co zakładać nowy wątek, jeśli taki istnieje: Grupa Wrocławska - działki. Tam mowa o działkach w okolicach Wrocławia.
  3. Od ponad miesiąca jeżdzę wokół Wrocka i rzeczywiście Łozina jest naprawdę bardzo fajną miejscowością. W ogóle znacznie bardziej podoba mi się północ Wrocławia niż południe, które ceny ma z kosmosu. W pobliżu podoba mi się jeszcze Bąków, ale ja szukam wioski ze szkołą, więc odpada. A w Łozinie szkoła jest po prostu zajebista. Jak wyremontują Grunwaldzki wraz z mostem Szczytnickim i Kromera to i komunikacja będzie znacznie lepsza. Naprawdę zaczynam się poważnie zastanawiać nad tą miejscowością. O tej ekspresówce to nie wiedziałem. Jak daleko będzie przebiegać?
  4. Łozina wydaje się dość atrakcyjną miejscowością, ze względu na węzeł drogi ekspresowej S8, która ma przebiegać niedaleko tej miejscowości. Mają też tam bardzo ładną szkołe. Myśle, że jak zostanie uchwalony plan zagospodarowania przestrzennego dla tej miejscowości to działki w tej miejscowości będą po 200 zł za mkw. A Wy co myślicie o tej miejscowości? Warto kupić teraz tam działke?
  5. Witam, mam pytanie w jakiej odległości od Wrocławia to są dla was okolice Wrocławia??? 5 km, 10 km, 20 km, 25km?
  6. Właśnie znalazłem ofertę 40 zł za mkw. Tyle tylko, że wielka ta działka: 7500 mkw. Ale cena okazyjna, prawda?
  7. Mam okazję kupić działkę w Łozinie, ale nie ma tam planu zagospodarowania przestrzennego. W planie z 2002 roku figuruje ona jako budowlana. Jak myślicie, jest ryzyko?
  8. Witam! W związku z szaleństwem cenowym działek w okolicach Wrocławia, chciałbym, abyście pisali w tym wątku nt. ciekawych miejsc, korzystnych ofert. Proszę o radę, gdzie w okolicach Wrocka można jeszcze kupić działkę budowlaną w miarę tanio. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi!!!
  9.  

• Dodaj nową pozycję...