Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. odkopałam stary wątek i śmiać mi się chce 38.000zł było mi za dużo to teraz muszę zapłacić 63.000zł i cieszę się że mam ekipę, a budowę zaczynam owszem latem ale rok później
  3. niestety moj zakup dzialki troche sie przedłuza, wiec raczej na wiosne nie rusze może latem..... Co do ekipy hmm mam jedną wycene na 38.000zł i wydaje mi sie troche duzo, szukam dalej.
  4. No to życzę powodzenia , masz już ekipę budowlaną?
  5. W ostatnich bodajze Nowinach jakieś biuro oferowało działki,polecam również kontakt z P.Jendroszkowiakiem.
  6. Rozpoczęte budowy - być może. Działki - od lutego w zasadzie nijak znaleźć nie możemy, bo te co były miały 600m i warunkiem była budowa konkretnego domu przez konkretną firmę. Oczywiście z niejednym biurem rozmawialiśmy, a gmina odpowiedziała, że żadnych terenów w najbliższym czasie sprzedawać nie będą. Mimo to nie przestajemy szukać
  7. Z tego co się orientuję to są jakieś działki do kupienia w nowobudowanym osiedlu, widziałem oferty przeważnie dużych 1000m i ponad oraz kilka rozpoczętych budów. Proponuję przejrzeć oferty lokalnych biur ,ogłoszeń w Nowinach oraz kontaktu z gminą. Życzę udanych poszukiwań, może będziemy sąsiadami. Pozdrawiam, mx
  8. Trudno odpowiedzieć na pytanie, w której części chcemy się budować, w momencie, gdy żadnej działki na oku nie mamy, a podaż w tej chwili niemal żadna. Na pewno nie chcemy działki, która będzie zbyt blisko przyszłej autostrady A1, ani przy samym lesie. Mamy dość wysokie wymagania i to jest nasz problem - wymarzona działka ma mieć około 1000m, w spokojnym miejscu, najchętniej przy w miarę nowych domach (żeby nie kopciło ze starych pieców), a wjazd najelpiej od północy lub wschodu. Pozdrowienia, Dircik
  9. W której części Szałszy chcecie się budować?
  10. My też mieliśmy budować w Szałszy - budowa już miała być w toku. Niestety obietnice właściciela terenu wywiodły nas nieco w pole ... Jeśli ktoś z Was wie coś o działkach w Szałszy na sprzedaż - będę wdzięczna
  11. Witam Was budujący w Szałszy ja też tutaj zacząłem budowę.
  12. Grzes wielkie dzięki. Mam zamiar korzystać z wiedzy forumowiczów oraz zaprzyjaźnionych budowniczych pzdr dla Agi i Weroniki
  13. Flesz moje gratulacje Aga mowila mi ze macie juz pozwolenie na budowe i teraz zaczynacie gromadzic materialy. Trzymam za was kciuki i wierze ze sie wam uda tak jak wszystkim forumowiczom:) Pozdrwiam Grzegorz
  14. Witam. Trochę czasu upłynęło od ostatniego postu na tym forum. Ja też mam działkę w Szałszy i chętnie wymienie się informacjami. Zaczynam na wiosnę 2005 -mam nadzieję Pzdr
  15. Boss dołącz do nas. Wejdź do wątku "grupa śląsk górny" Pozdrowienia i powodzenia.
  16. to znaczy tam, bo teraz watek zostal przeniesiony i jest ok
  17. chyba mnie nie zrozumiales. pytam dlaczego tutaj zadajesz to pytanie.
  18. Jest to tuż za granicą Gliwic, dobry dojazd do miasta, a mimo wszystko trochę na uboczu, pod lasem. Planowane skrzyżowanie autostrad A1 i A4, jakieś 2-3 km od nas daje możliwości wydostania się ze śląska w bardzo szybki sposób i we szystkich praktycznie kierunkach ( chyba tylko nie do Poznania )
  19. Zwracam się tą drogą do wszystkich szczęśliwych posiadaczy działek budowlanych w miejscowości Szałsza k/ Gliwic, aby się odezwali. Proponuję wymianę doświadczeń i opinii. Gdy będzie nas więcej możemy razem planować wspólne przedsięwzięcia.
  20.  

• Dodaj nową pozycję...