Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
odkopałam stary wątek i śmiać mi się chce 38.000zł było mi za dużo to teraz muszę zapłacić 63.000zł i cieszę się że mam ekipę, a budowę zaczynam owszem latem ale rok później
-
niestety moj zakup dzialki troche sie przedłuza, wiec raczej na wiosne nie rusze może latem..... Co do ekipy hmm mam jedną wycene na 38.000zł i wydaje mi sie troche duzo, szukam dalej.
-
No to życzę powodzenia , masz już ekipę budowlaną?
-
W ostatnich bodajze Nowinach jakieś biuro oferowało działki,polecam również kontakt z P.Jendroszkowiakiem.
-
Rozpoczęte budowy - być może. Działki - od lutego w zasadzie nijak znaleźć nie możemy, bo te co były miały 600m i warunkiem była budowa konkretnego domu przez konkretną firmę. Oczywiście z niejednym biurem rozmawialiśmy, a gmina odpowiedziała, że żadnych terenów w najbliższym czasie sprzedawać nie będą. Mimo to nie przestajemy szukać
-
Z tego co się orientuję to są jakieś działki do kupienia w nowobudowanym osiedlu, widziałem oferty przeważnie dużych 1000m i ponad oraz kilka rozpoczętych budów. Proponuję przejrzeć oferty lokalnych biur ,ogłoszeń w Nowinach oraz kontaktu z gminą. Życzę udanych poszukiwań, może będziemy sąsiadami. Pozdrawiam, mx
-
Trudno odpowiedzieć na pytanie, w której części chcemy się budować, w momencie, gdy żadnej działki na oku nie mamy, a podaż w tej chwili niemal żadna. Na pewno nie chcemy działki, która będzie zbyt blisko przyszłej autostrady A1, ani przy samym lesie. Mamy dość wysokie wymagania i to jest nasz problem - wymarzona działka ma mieć około 1000m, w spokojnym miejscu, najchętniej przy w miarę nowych domach (żeby nie kopciło ze starych pieców), a wjazd najelpiej od północy lub wschodu. Pozdrowienia, Dircik
-
W której części Szałszy chcecie się budować?
-
My też mieliśmy budować w Szałszy - budowa już miała być w toku. Niestety obietnice właściciela terenu wywiodły nas nieco w pole ... Jeśli ktoś z Was wie coś o działkach w Szałszy na sprzedaż - będę wdzięczna
-
Witam Was budujący w Szałszy ja też tutaj zacząłem budowę.
-
Grzes wielkie dzięki. Mam zamiar korzystać z wiedzy forumowiczów oraz zaprzyjaźnionych budowniczych pzdr dla Agi i Weroniki
-
Szałsza k/ Gliwic
Grzes z Krakowa odpowiedział a topic → Szałsza k/ Gliwic Szałsza k/ Gliwic Topics
Flesz moje gratulacje Aga mowila mi ze macie juz pozwolenie na budowe i teraz zaczynacie gromadzic materialy. Trzymam za was kciuki i wierze ze sie wam uda tak jak wszystkim forumowiczom:) Pozdrwiam Grzegorz -
Witam. Trochę czasu upłynęło od ostatniego postu na tym forum. Ja też mam działkę w Szałszy i chętnie wymienie się informacjami. Zaczynam na wiosnę 2005 -mam nadzieję Pzdr
-
Boss dołącz do nas. Wejdź do wątku "grupa śląsk górny" Pozdrowienia i powodzenia.
-
to znaczy tam, bo teraz watek zostal przeniesiony i jest ok
-
chyba mnie nie zrozumiales. pytam dlaczego tutaj zadajesz to pytanie.
-
Jest to tuż za granicą Gliwic, dobry dojazd do miasta, a mimo wszystko trochę na uboczu, pod lasem. Planowane skrzyżowanie autostrad A1 i A4, jakieś 2-3 km od nas daje możliwości wydostania się ze śląska w bardzo szybki sposób i we szystkich praktycznie kierunkach ( chyba tylko nie do Poznania )
-
a dlaczego tutaj?
-
Zwracam się tą drogą do wszystkich szczęśliwych posiadaczy działek budowlanych w miejscowości Szałsza k/ Gliwic, aby się odezwali. Proponuję wymianę doświadczeń i opinii. Gdy będzie nas więcej możemy razem planować wspólne przedsięwzięcia.