Dzięki. Ładnie został wytłumaczony ten system. Jnstrukcje ze strony mastercooka mówią że każda z nich posjada ten system, ale mniejsza z tym. Problem podniosłem tylko dlatego, bo myślę że to zabezpieczenie nie działa prawidłowo we wszystkich plytach, albo wcale nie działa. Panowie z serwisu nie mają o tym pojęcia, bo byli u mnie. Powiem więcej, w firmie też nie wiedzą. Płyty są produkowane we Francji, więc dopiero po konsultacji z nimi dadzą może jakąś odpowiedź. Powiem szczerze że jakoś im nie ufam, ze względu na straszne odwlekanie w czasie.Zaczął się już trzeci miesiąc od zgłoszenia. Tak naprawdę to nie wiem co oni kombinują. Skoro mam uszkodzoną to powinni wymienić, a nie robią tego.Dlatego prosiłem Łukasz_K żeby sprawdził. To by wiele wyjaśniło. Jakby się jeszcze ktoś dołączył, to by była super sprawa. Ja sprawdzając ten system użyłem dwóch garnków. King hoffa z potrójnym dnem, oraz zwykłego emaliowanego. Garnek king hoffa zmienił kolor, oraz mocno wygieło się dno.Próby zaprzestałem jak zaczęło mocno śmierdzieć,ale było już po garnku.W garnku emaliowanym, emalia na dnie zaczęła się murszyć. Również dokonana została próba pomiaru temperatury dna naczynia ale już przez gościa z serwisu. Przy 380oC zaprzestał próby, chyba z obawy uszkodzenia płyty.