Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domowe-wedliny

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    0
  • Rejestracja

O domowe-wedliny

  • Urodziny 13.11.1902

Informacje osobiste

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Mój klub zainteresowań
    Budowa - wymiana doświadczeń

Dane osobowe

  • Miejscowość
    bb
  • Kod pocztowy
    46-600
  • Województwo
    śląskie

Profil płatny

  • Kategoria
    usługi

Converted

  • Tytuł
    WITAJ, tu znajdziesz opowiedzi na swoje pytania

domowe-wedliny's Achievements

WITAJ, czytaj i pytaj... :)

WITAJ, czytaj i pytaj... :) (1/9)

10

Reputacja

  1. Witam Myślę że mąż powinien troszkę poczytać o procesie wędzenia w internecie Problem może tutaj być złożony . Aby Wam pomóc muszę znać odpowiedź na kilka pytań. Po pierwsze czy szynka miała być tylko wędzona a parzona w wodzie czy pieczona w wędzarni? Jak mięso zostało zapeklowane? proszę o dokładną relacje . skład solanki jak długo peklowane proszę opisać cały proces wędzenia od samego początku. Jakie drzewo? Jak długo wędzone jaka temperatura na początku i podczas całego procesu w wędzarni i w środku produktu. jak wygląda wędzarnia ? Pozdrawiam serdecznie:bye:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...