Warzywny woreczek smaku Składniki: 2 cukinie 2 ziemniaki 1 czerwona papryka 1 duża cebula 3-4 marchewki 150 g pieczarek 2 ząbki czosnku 3-4 łyżki oleju 1 przyprawa "Grill ziołowy" Prymat Wykonanie: Cukinie, ziemniaki i pieczarki umyć. Następnie pokroić w plasterki szerokości 0,5 cm. Marchewkę obrać i pokroić w paseczki. Paprykę umyć, pokroić w paseczki. Cebulę obrać, następnie pokroić w plasterki. Wszystkie warzywa włożyć do jednej miski. Wlać olej, wycisnąć czosnek, wsypać przyprawę. Wymieszać dokładnie. Marynować 1-2 godziny. Po marynowaniu podzielić warzywa na trzy porcję, nałożyć je na 3 kawałki folii aluminiowej. Formując woreczek. Kłaść na grilla czubkiem do góry. Grillować ok. 40-50 min. Następnie gotowe nakładać na talerze. Warzyw można używać jako smakowity dodatek do mięsa, ryb. Smacznego:)