Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bęc

Banned Users
  • Liczba zawartości

    16
  • Rejestracja

Informacje osobiste

  • Mój klub zainteresowań
    Budowa - wymiana doświadczeń

Profil płatny

  • Kategoria
    usługi

bęc's Achievements

 SYMPATYK FORUM (min. 10)

SYMPATYK FORUM (min. 10) (2/9)

10

Reputacja

  1. a tu stek miszczu dla podciagniecia sie w tematyce kulinarnej. he ucz sie, dyrechtorze hitted shot. http://112.imagebam.com/download/1QivdiPpYRZ1d4-B9LWf9w/31976/319752181/P1090322%20%282%29.jpg
  2. pytasz to masz odpowiedz, tylko nerwy opanuj. "pies tez czlowiek", za chwile fotne , gdzie byla poledwica wolowa. rodzaje miesa chyba rozrozniasz? czy tej wiedzy rowniez ci brakuje? bo jesli sie nie jada , to trzeba sie nauczyc. juz mam fotke. a-ha , to nie talerz bo pewnie rowniez nie wiesz , z tego sie nie jada , to jest miska dla psa. http://112.imagebam.com/download/rWprG9Xy6BjEmxjUqdseOg/31982/319811063/P1090324%20%282%29.jpg
  3. miszczu hitted shot dyrechtorze, słowa zapożyczone z języków obcych piszemy fonetycznie, zgodnie z polską wymową. Rozumiem, że profesor Miodek to baran i śmierdzą mu skarpetki, ponieważ twierdzi inaczej jak miszczu dyrechtor hitted shot . he. jak ja to kocham. za chwile odpisze tylko ..... juz wrocilem , wyciagnelem gwarancje z instrukcja, bo widze ze wiesz lepiej od wlasciciela co ma. jednak Viking to nie Kalamazoo. rozumiem ,ze cena 75 000 zloty to duzo , ale to nie powod do takich nerwowych desperackich postow jakie wypisujesz. masz problem z wolowina, rozumiem ze jest droga i jej nie jadasz. to nie prega z koscia. rozpoznajecie w domu ktora prega jest czyja po kosci? prosze o zapoznie sie z minimalna wiedza w tym zakresie. zwyczajnie miszczu dyrechtorz hitted shot sie osmieszasz , jak zwykle. he
  4. sosu juz nie widac , utlenil sie przez noc w misce a mam ogrzewanie podlogowe, wiec byla ciepla . uzylem sosu cezara razem z grilowanym czosnkiem. brukselka byla skropiona oliwa, a nastepnie szybko zgrillowana na mocnym ogniu. pocieta i serwowana z poledwica wolowa, jak widac na zdjeciu. poledwice grillowalem po 30sekund na strone. http://109.imagebam.com/download/Rd2NkxjJnJ4CJc6rtS29Uw/31976/319758324/P1090323%20%282%29.jpg
  5. musze tylko oczyscic, bo zgarnelem wszystko do miski, ale jest cale. nie spodziewalem sie pytania.
  6. a teraz kilka slow o miesie i jak je przygotowac. tylko solimy, stek jest jak widac z wycinki elitarnej. polano ze sliwy moczymy w czerwonym winie. tutaj obawiam sie obrazy majestatu miszcza, bo bedzie drogo i znowu krzyk. nie, uzylem taniego wina (150zl butelka czyli zwyczajniaka). na jedno polana potrzeba 800 ml czyli troche wiecej jak butelka. ladujemy w szuflade.po kilku minutach kladziemy steka, 45 sekund na strone. system hybrydowy zapewni nam niesamowite przezycia smakowe, taki stek zaspokoi najbardziej wybrednego konesera. poleca!
  7. http://112.imagebam.com/download/1QivdiPpYRZ1d4-B9LWf9w/31976/319752181/P1090322%20%282%29.jpg
  8. tak wiec, nik to wymowa polska,...wiec sprawdz jak piszemy po polsku w wymowie polskiej. co innego gdy piszemy po angielsku,gdzie nie ma takiej pisowni oraz slowo nie istnieje fonetycznie, jak to miszczu watek zatytulowales. to byl offtop. teraz zaprezentuje sile prawdziwego grilla. na zywo. http://112.imagebam.com/download/70YAYcO6ZCKizBw0lfk_gQ/31975/319749053/P1090311%20%282%29.jpg i ladujemy nastepne zdjecie http://111.imagebam.com/download/rt8n0EoJLviCbraBJLHIfQ/31975/319749055/P1090312%20%282%29.jpg http://110.imagebam.com/download/dFTXK-ht9F3AqaiKyL-2tA/31975/319749057/P1090314%20%282%29.jpg
  9. czlowiek z klasa i kasa, taki jak ja, nie pisze w necie z cala rodzina(stara i dziecmi) pod jednym nikiem. czlowiek z klasa i kasa,taki jak ja, traktuje to , jak dodatek do piwa i wydaje dzwiek he he. dzisiaj jajo i ryba , plus cos z grilla. tak tego nowego grilla, tylko niech wroce , bo teraz jade leksusem za 550 000 tysiecy i musze uwazac bo moge kogos rozjechac.
  10. he . dlugie to meritum. wiec krotko bo jade leksusem za 550 000 tysiecy, ale jak bede w domu to zaprezentuje. a jak pytanie o grilla to, grill taki, dostepny na zamowienie w polsce, trzeba tylko dodac wszelkie podatki i clo . wyjdzie cos w w granicach 75 000 zloty . kupilem jesienia 2013 i jestem pod ogromnym wrazeniem. http://kalamazoogourmet.com/products/k750hb-hybrid-fire-built-in-grill/?gclid=CKLD0amr070CFWZo7Aod8U0ALw ja uzywam calych polan drewna, tak jak sugeruje producent. brukselke trzymam tylko 30 sekund na ogniu. pychota!!!!!!!! ps tak jak myslalem znowu kradnie zdjecia, nic swojego.he
  11. popatrz pan, panie niespecjalny alez to wszystko co napisales dziala w druga strone. tylko jest jedno ale. ciebie nie stac na skarpety. meczysz sie juz tak kilka tygodni ze soba. he jak robicie brukselke? moze dla porownania? ja grilluje i dodaje czosnek.
  12. Przygadal kociol garkowi.he. Prosze o wiecej kultury.teraz prowadze leksa za 550k.jak dojade odpisze. PS majty mam od t h.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...