-
Liczba zawartości
6 -
Rejestracja
Informacje osobiste
-
Mój klub zainteresowań
Budowa - wymiana doświadczeń
Dane osobowe
-
Miejscowość
warszawa
-
Kod pocztowy
01-376
Profil płatny
-
Kategoria
usługi
Władca Przysmaków's Achievements
WITAJ, czytaj i pytaj... :) (1/9)
10
Reputacja
-
KULINARIA
Władca Przysmaków odpowiedział ila66 → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Super skromne , super szybkie, i super smaczne sniadanie ... ps tylko najlepsze swiatowe renomowane produkty -
KULINARIA
Władca Przysmaków odpowiedział ila66 → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Bardzo skromne i proste sniadanie, ale super smaczne. Jak u Pawla, bez przypalenizny, kilku litrow tluszczu i wywrotce cebuli. -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Odplyw wiec wody nie ma, i miesko podchodzi coraz blizej. Sztucer gotowy, amunicja rownie i noz do rozbierania ... -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Jakby to byla kielbasa z jelenia to kolor musialby byc bardzo ciemny, ciemniejszy jak przy wolowej. Tyle faktow kulinarnych. Jak tak mozna klamac i zmuslac ?! Patrz powyzej jak wyglada upieczone mieso jelenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Czlowieku wykup sobie kilka klas w instytucie kulinarnym, polecam naprawe warto! Kania jak wiele grzybow z rodziny Agaricaceae jest bardzo slabym grzybem kulinarnym. Aromatyczne i miesiste grzyby z tej rodziny stanowia podstawe wielu wspanialych dan. U mnie dzisiaj byl sweet & savoy karmalizowany jelen, na miesistych kapeluszach tej rodziny grzybow, plus swieza organiczna grillowana kukurydza ... ... polecam ponownie klasy instytutow kulinarnych, naprawe warto... Po szybkiej i bardzo skromnej kolacji, czas na lornetke . Bardzo prosto, bardzo skromnie i super szybko, a jednoczesnie na swiatowym poziomie palcow lizanie ... ps pominelem wedzonego lososia i awokado. Nie ma czasu na pierdoly, jest przyjemnosc ... -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Wlasnie przygotowuje "szklo" do wodki. Co prawda bez firmowych napisow ... Prawdzie "szklo" do wodki, jest same w sobie dodatkiem do odpowiedniej jakosci i jej uzupelnieniem, czyli "Diabel tkwi w szczegolach". Ma byc ladnie, skromnie i z super smakiem. -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
W mojej strefie czasowej jest 7:30 i piekny poranek, zdecydowanie za wczesnie na kieliszek wodki z czyms dobrym. Przypomne , ze zasada iz nasze cialo nie jest smietnikiem obowiazuje rowniez wodke i to w zaostrzonym rygorze. Nie musimy jej pieprzyc i zasypywac suchym zielem. Tak tak, 51 razy destylowana. O odpowiedniej godzinie zaprezentuje "lornete", bez zwiedlej pietruszki z tatara. Zastanawiam sie jak to mozliwe, w PL podtopienia i problem z woda po ostatnich deszczach , a u ciebie piertuszka w ogrodku uschla. Czyzby od babci Jadzi czy jak jej tam, prosto z biedronki? -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
U mnie bez niespecjalnych inspiracji , tylko proza dnia powszedniego. Czyli skromnie , prosto i palce lizac. Zaleglosci do zupy z fladry ... Grilowany kozi ser robi robote ... -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
A nie lepiej wejsc na strone uniwersytetu. Ryb te sa prawnie chronione , pelen zakaz polowu. Do badan brano wycinki z 50-60 letnich rybek. Ciekawostka.Tunczyk o ladnych rozmiarach to 30-letnia ryba, ma rowniez wieksze stezenie metali ciezkich, z powodu dlugosci zycia ... ale co tam wiedza ... Co do ryb lownych, wedlug badan tego instytutu, to nie powinno sie konsumowac tylko rekinow i to od 110cm w zwyz. Ponizej 110 mozna, ta sama przyczyna , plus gora stozka pokarmowego. Wyniki badan wszystkich ryb i wod robi sie co sezon. -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Dla mnie to sa wolne zarty. Kazdy prawdziwy wedkarz ... szkoda czasu. Krem cheddarowobrokulowy na bazie fladry, bez promowania na sile uklejowego obrzydzenia. Skromnie i super smacznie. palce lizac! -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Pracuje rowniez nad drugim daniem, nadziewane kapelusze z organicznego pastwiska. Akcentem nadzienia bedzie super kremowy kozi ser, czyli prostota i imperialny smak! -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Dzisiaj polecam krem cheddarowobrokulowy na bazie fladry, a w miedzyczasie typowa piatkowa przystawka . Skromnie , smacznie i szybko. Palce lizac! -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
A ja na chwile obecna musze przerwac pisanie, bo nienawidze balaganu... -
Wariacje kulinarne NS.
Władca Przysmaków odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
To jedno, ale drugie. Wycinanie lancucha pokarmowego ryb zabierajac drobnice do domu? Jak mozna ? Pytam sie jak? Filetuje wlasnie fladre (30cm i wyzej), i przy takim rozmiarze filet jest maly i waski, w granicach 22cm. -
KULINARIA
Władca Przysmaków odpowiedział ila66 → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
U mnie dzisiaj. Wymiarowa fladra(30cm od glowy do konca ogona), wlasnie zabieram sie za filetowanie.