-
Liczba zawartości
11 -
Rejestracja
O Violeet
- Urodziny 29.10.1980
Informacje osobiste
-
Płeć
Kobieta
-
Mój klub zainteresowań
Budowa - wymiana doświadczeń
Dane osobowe
-
Miejscowość
Warszawa
-
Województwo
mazowieckie
Profil płatny
-
Kategoria
usługi
Ostatnie wizyty
Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.
Violeet's Achievements
SYMPATYK FORUM (min. 10) (2/9)
10
Reputacja
-
Polecam zajrzeć do materiałów zamieszczonych w internecie na temat diety Cambridge. Pozytywem jest pomoc konsultanta, który daje Ci nie tylko wskazówki, ale i jest mentorem, w czasie gubienia kilogramów. Człowiek czuję, że ma wsparcie. Utrata brzuszka to naprawdę miły efekt
-
Jeśli chodzi o dietę Cambridge charakteryzuję się ona etapami które przyzwyczają organizm i uczą zupełnie innego trybu żywieniowego. Ja osobiście zasmakowałam się w zupkach, batonikach czy koktajlach. Dzięki dużo niższej kaloryczności mój rozmiar w pasie się zmniejszył co bardzo mnie cieszy Przestałam sięgać po niezdrowe przekąski. Nie myślałam, że zrezygnuje z czekolady czy cukierków. A jednak udało się.
-
Szczerze mówiąc wiele razy się odchudzałam i to z różnymi efektami. Teraz kiedy stosuję dietę Cambridge odmieniłam sporo ze swoich nawyków. Polubiłam produkty, które oferują a są smaczne i bardzo sycące. Warto szukać na necie czegoś dla siebie, ja już odnalazłam
-
A mnie wczoraj koleżanka poczęstowała Sheridanem. Bardzo mi smakował muszę przyznać
-
Ja chodzę na siłownie. Świetnie mnie rozluźnia
-
Unikać cukru oraz białego pieczywa. Najlepiej spożywać razowe lub pełnoziarniste kilka razy w tyg. Urozmaicać dania warzywami i przyprawami.
-
Staram się chodzić na siłownie czy poruszać się z kijkami na dworku
-
Życie jest pełne złudzeń i niepewności To jedno wielkie koło fortuny
-
Witamy
-
Blondynka dostała na imieniny telefon komórkowy. Zabrała go idąc na zakupy. Stała akurat w warzywniaku gdy telefon zadzwonił. Blondi odebrała: - Och cześć Zosiu! - ucieszyła się - skąd wiedziałaś, że jestem w sklepie?
-
Gdzię... sie podziały wszystkie stare ryje ?
Violeet odpowiedział selimm → na topic → Dział Porad życiowych
Może trzeba poczekać na lepsze czasy -
Szaszlyk z wolowiny w stylu Orientalnym.
Violeet odpowiedział MJMartino → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Wspaniały przepis. Zapisałam sobie Chętnie skorzystam z pomysłu. Dziękuję- 5 odpowiedzi
-
- orientalnym.
- stylu
-
(i 2 więcej)
Oznaczone tagami:
-
Proste zupy
Violeet odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Ja mogę polecić zupkę do której często wracam 4 kabanosy orzechowe kostka grzybowa 1,5 litra wody ser starty twardy ser 3 marchewki 30 gram pieczarek 3 ziemniaki pietruszka szpinak ok 100 gram zeberko wedzone jedna lyzka masla jedna lyzka oleju troche startego imbiru pol lyzeczki ostrej papryki lyzeczka slodkiej papryki troche pieprzu ziolowego lisc laurowy 2 ziela angielskiego cebula duza czerwo 2 zabki czosnku przesiekany przez praske do czosnku Przygotowanie do zimnej wody wrzuc kostke rosolowa, zeberko, kabanosy, zetrzyj imbir, papryki dodaj i pieprz ziolowy jak i lisc laurowy oraz ziele. potem wrzuc marchewke, ziemniaki, cebule i czosnek. w drugim garze podgrzewamy lyzke masla i oleju z cebulka czosnkiem imbirem startym i marchewka, potem dodajemy pieczarki, na koncu do tego garka wrzuc szpinak, troche do tego i troche juz do bulionu. Podgrzewmy ok 5 do 7 min wszystko poczym wrzuc do gara i gotuj 20 min, jak ostygnie blendujemy -
Wiosenne Rewolucje czyli???
Violeet odpowiedział niktspecjalny → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
A ja dziś na obiadem mam właśnie zielono, bowiem królować będzie zupa krem z brokuła. Drugie danie to groszek podduszany z marcheweczką i kalafiorkiem skąpane czosnkiem -
Stek, w końcu można...
Violeet odpowiedział perm → na topic → Przepisy kulinarne - o gotowaniu i nie tylko
Nie wiedziałam, iż jest tak wiele rodzai steków. Teraz widzę jak wiele jeszcze przede mną Ślinka leci jak się patrzy na to mięcho- 986 odpowiedzi
-
- grille kontaktowe
- końcu
-
(i 2 więcej)
Oznaczone tagami: