Wielkie dzięki, te szuflady to niemal połowa miejsca do przechowywania w kuchni i stąd te obawy. Najbardziej właśnie martwiłam się przechowywaniem zastawy stołowej. Szuflady mają Tandembox Blum, czy to zapewnia bezpieczeństwo użytkowania?
Mam pytanie do osób użytkujących szuflady przeznaczone na naczynia. Moje w projekcie kuchni mają szerokość 1 m i obawiam się, że i tak nie nawkładam do nich za dużo, żeby ich nie obciążyć za bardzo, a zamiast tych szuflad może praktyczniejsza byłaby normalna zabudowa z szafek?
Też oglądałam kuchnie z Meblobuk i bardzo mi się spodobały, za 6 mb zabudowy w tym słupek na piekarnik i duża szafa na lodówkę, mikrofalówkę, mikser itp, z blatami, listwami itd cema ok 8 tys, fronty fornirowane.
Drzwi łazienkowe i do wc mnie wykańczają-na dole mają takie małe żaluzje, których czyszczenie jest koszmarem, to samo z żaluzjami okiennymi. I żadnych otwartych półeczek w łazience-wiecznie brudne... Balkon na piętrze-strata pieniędzy, nigdy nie wykorzystany, miał być na wietrzenie pościeli, ale jak tej pościeli nie upycham w składanej kanapie to potrzeba wietrzenia zmalała.