Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bindebale

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    1
  • Rejestracja

Informacje osobiste

  • Mój klub zainteresowań
    Budowa - wymiana doświadczeń

Profil płatny

  • Kategoria
    usługi

bindebale's Achievements

WITAJ, czytaj i pytaj... :)

WITAJ, czytaj i pytaj... :) (1/9)

10

Reputacja

  1. Cześć wszystkim! Od pewnego czasu zastanawiam się nad remontem podłogi w kuchni - klasyk, chciałbym położyć płytki (pewnie 60x60), ale podłoże jest bardzo złe. Obecna sytuacja: - dom w zabudowie jednorodzinnej - pomieszczenie na parterze - słabej jakości, stara podłoga na legarach (OSB + linoleum) Myślałem o tym, żeby ponownie zrobić ją tym sposobem, z tym, że po prostu wziać grubsze, stabilniejsze płyty, poprawić/wymienić istniejące legary. Ale czy to jest na pewno najlepszy wybór (zwłaszcza jeśli chodzi o późniejsze płytki)? Czy może lepiej zrobić to porządniej i postawić na podłogę na gruncie (jeśli to w ogóle ma sens przy istniejącym budynku) - co sądzicie?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...