Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

stoktotek

Inactive Imported Users
  • Liczba zawartości

    0
  • Rejestracja

Converted

  • Tytuł
    WITAJ, tu znajdziesz opowiedzi na swoje pytania

stoktotek's Achievements

WITAJ, czytaj i pytaj... :)

WITAJ, czytaj i pytaj... :) (1/9)

10

Reputacja

  1. ide chlapne gorzkiej zoladkowej.brrrrrr
  2. I tu się nie mylisz Q.Nie skłamałem ,że to ma być dobre.Nie skłamałem też ,że to jest trucizna. I nie jest tam mowa o gotowym ryżu ale "gotowanym". Ale jeśli chcesz to proszęęę.Tak zrobione cygaro zrób j/w. Włóż do słoika i ukiś jak ogórki.Może to być słodko kwaśna zalewa jak do konserwowych. Jadasz marynowaną płotkę w cieście naleśnikowym?? Do kogo ja mówię....ty nie masz płotek.Zrób to z rybą ,którą czasami depczesz na jachcie. ....kiszone a konserwowane to roznica.
  3. ...maja rowniez restauracje do ktorych maja wstep tylko japonczycy. ...a teraz "projekcja" z kurzych rzoladkow. http://img247.imageshack.us/img247/9214/xxks3.jpg "no kiszone", mozna jesc.
  4. otrujesz ludzi. ps. odpowiedni smak w podawanych dolmades, otrzymuje sie przez dodanie odpowiedniej ilosci cytryny. nie gadaj tylko gotuj Tylko co tu tak konkretnie gotować, jak tu o podgrzewaniu nic ni ma nieważne co i nieważne jak, fotki miały być, miłe dla oka, przyjemnie i... przyjemnie - i tego się będę trzymac. I prosze mi tu żadnych carbsów nie liczyć, tylko pleasure... Sssoczyście i sssmacznie. No. Tak ma byc tej wiosny. carbsy ja sie kisi to fermentuja i troche ten gotowy "farsz" rozsadza, no moze bardziej odb...
×
×
  • Dodaj nową pozycję...