Gość 08.09.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Przeglądałem forum ale nie potrafiłem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.Czy na zakup materiałów do budowy niżej wymienioneg domu wystarczy 50kzł. dom d12 z dostawionym garażem, parterowy, bez podpiwiniczenia, powierrzchnia użytkowa 116 +garaż, dach 250m, strop wylewany z betonu kręconego na budowie , to samo fundamenty, dach deskowanie +papa, ściany z uni 25. Niesttety nie potrafię policzyć (uwzględnić)wszystkich kosztów stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania76 09.09.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Tak pi razy oko 50 tysiaczków powinno starczyć. U nas pow. była trochę wieksza, beton z betoniarni, dach pokryty blachodachówką = 57 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts