Mammamija 13.04.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Zastanawiam się nad wyborem pokrycia dachu. Dach czterospadowy prawie namiotowy. Prawie bo będzie ok. 1m kalenicy. Ponadto balkon, wiata garażowa oraz od frontu ściana (czyli jakby duży balkon). No i okna dachowe. Pochylenie ok. 38 stopni. Czym pokryć taki dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 13.04.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Linoleum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf2008 13.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Zastanawiam się nad wyborem pokrycia dachu. Dach czterospadowy prawie namiotowy. Prawie bo będzie ok. 1m kalenicy. Ponadto balkon, wiata garażowa oraz od frontu ściana (czyli jakby duży balkon). No i okna dachowe. Pochylenie ok. 38 stopni. Czym pokryć taki dach?\\ dachówka cementowa - jest tańsza od ceramicznej i spokojnie spełni swoje zadanie, również estetyczne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 14.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Oczywiście że dachówka cementowa.Ja mam taką Euronit Profil S. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.04.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja bym dała ceramiczną. Pod to deskowanie i papa. Najlepsze są stare sprawdzone metody, a nie jakieś nowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 15.04.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Pełne deskowanie plus papa plus dachówka ceramiczna. Jeśli kogoś stać na taki luksus to oczywiście jest to warte polecenia. Jednakże wielu ludzi musi na budowie mocno oszczędzać i w tej sytuacji chyba najlepszy stosunek cena/jakość będzie miała chyba dachówka cememtowa, sporo tańsza od ceramicznej, niewiele droższa od blachodachówki. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 16.04.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Zastanawiam się nad wyborem pokrycia dachu. Dach czterospadowy prawie namiotowy. Prawie bo będzie ok. 1m kalenicy. Ponadto balkon, wiata garażowa oraz od frontu ściana (czyli jakby duży balkon). No i okna dachowe. Pochylenie ok. 38 stopni. Czym pokryć taki dach? tym co Ci się podoba... nie poddawaj sie naporowi dachówkarzy ceramicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.nowacki 16.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dachówka cementowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.04.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja bym dała ceramiczną. Pod to deskowanie i papa. Najlepsze są stare sprawdzone metody, a nie jakieś nowości... my tak mamy koramic L15 braz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.04.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 taki dach mozna pokryc jakimkolwiek z pokryc, a autorka nie sprecyzowala oczekiwan ani budzetu wiec ja polecam dach ceramiczną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Są dwa uwarunkowania: walory estetyczne i kasa. Oczywiście radzę wybrać oryginały a nie imitacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts