maden 13.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 witam mam pytanie chodzi o kurtke gośc powiedział mi że nową kurtkę należy posmarowac gliceryną w celu jej zabezpieczenia itp czy to prawda i co o tym myślicie może czymś innym proszę o porady [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 13.04.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 jasne , najpierw dokładnie rozprowadz gliceryne a potem ją mocno natrzyj i uklep.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.04.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 zastanawiam sie co Ci to da ? zabezpieczenie ale przed czym, przeciez teraz skora obojetnie czy na odziez czy na meble jest impregnowana juz w czasie obrobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 A to posmarowanie gliceryna to przed czym ma zabezpieczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 13.04.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 ponoc zabezpieczyc przed słońcem oraz deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Są specjalne środki do pielęgnacji skóry.Ja kupiłam ostatnio w sklepie Bomi coś co się nazywa "Lether Cream" Kiwi.Ale stosuje się je i do nowych skór (działa tak, że impregnuje przeciw plamom) i do takich już "lekko" uzywanych.Skóra po pewnym czasie zaczyna wysychać i traci sprężystość. I wtedy trzeba szmatką taki środek na niej rozprowadzić. Raz na rok i starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 14.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Są specjalne środki do pielęgnacji skóry. Ja kupiłam ostatnio w sklepie Bomi coś co się nazywa "Lether Cream" Kiwi. Ale stosuje się je i do nowych skór (działa tak, że impregnuje przeciw plamom) i do takich już "lekko" uzywanych. Skóra po pewnym czasie zaczyna wysychać i traci sprężystość. I wtedy trzeba szmatką taki środek na niej rozprowadzić. Raz na rok i starczy. Rewelacyjny preparat!! tez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.05.2008 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Bardzo dobre są też preparaty firmy Coccine. Mają szeroki asortyment produktów do skór: pasty, kremy, impregnaty, preparaty do odświeżania. Sprawdzone, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts