daniel.bohusz 13.04.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam Robie mały remoncik i chce zaadoptować do użytku mały pokoik mieszczący się w sąsiedztwie łazienki. Problem w tym, że brak tam kaloryfera. Posiadam instalacje dwu rurową. Doprowadzenie wody do kaloryfera w tym pokoiku możliwe było by raczej tylko w sposób szeregowy, podłączając się przez ścianę do kaloryfera w łazience. Pytanie tylko co zrobić by nie spotkać się z problemem zimnej końcówki? Jak je połączyć by to wszystko sprawnie działało. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 13.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 zapytaj swoją kobietę , zapewne wie co zrobić by końcówka nie była zimna sorki nie mogłem sie powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.04.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Jeśli masz zimna końcówke to znaczy że nie dbasz o kobiete Na poważnie to po sezonie grzewczym wpinasz sie w "zailanie" i odpływ i żadnych problemów nie będzie. Jak to zrobisz to nie wpyszczaj obcych do domu( i nie chodzi tu o Twoją kobiete). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.bohusz 13.04.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Heh dobre dobre cóż nie ja tak głupie określenie tego czegoś wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.bohusz 13.04.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Hmm no dobra włączam się ale jak heh wiesz hydraulikiem to ja tam nie jestem Wiec zerknijcie na te schematy czy któryś z nich sie nadaje czy jeszcze inaczej. http://picasaweb.google.com/Daniel.Bohusz/Kaloryferki Pozdrawiam hmm może dzisiaj jakiś nie kumaty jestem ale czemu tych obcych mam nie wpuszczać heh ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryko 13.04.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Zdecydowanie schemat drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts