kakaowy 19.04.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hahaha Przypomina mi sie ogłoszenie jakiegoś gościa tu na forum, pojawiło się jakiś czas temu - a mianowicie miał on w swoim cenniku suchą zabudowę i taką pozycję - "przykręcenie wkręta: 0,5 zł/szt." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hahaha Przypomina mi sie ogłoszenie jakiegoś gościa tu na forum, pojawiło się jakiś czas temu - a mianowicie miał on w swoim cenniku suchą zabudowę i taką pozycję - "przykręcenie wkręta: 0,5 zł/szt." No i jak tu nie kochac "fachoffcuff"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hahaha Przypomina mi sie ogłoszenie jakiegoś gościa tu na forum, pojawiło się jakiś czas temu - a mianowicie miał on w swoim cenniku suchą zabudowę i taką pozycję - "przykręcenie wkręta: 0,5 zł/szt." No i jak tu nie kochac "fachoffcuff"? to ciekawe ile za podniesienie młotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hahaha Przypomina mi sie ogłoszenie jakiegoś gościa tu na forum, pojawiło się jakiś czas temu - a mianowicie miał on w swoim cenniku suchą zabudowę i taką pozycję - "przykręcenie wkręta: 0,5 zł/szt." No i jak tu nie kochac "fachoffcuff"? to ciekawe ile za podniesienie młotka To zalezy pod jakim katem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.04.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Hahaha Przypomina mi sie ogłoszenie jakiegoś gościa tu na forum, pojawiło się jakiś czas temu - a mianowicie miał on w swoim cenniku suchą zabudowę i taką pozycję - "przykręcenie wkręta: 0,5 zł/szt." No i jak tu nie kochac "fachoffcuff"? to ciekawe ile za podniesienie młotka To zalezy pod jakim katem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 20.04.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Hahaha Przypomina mi sie ogłoszenie jakiegoś gościa tu na forum, pojawiło się jakiś czas temu - a mianowicie miał on w swoim cenniku suchą zabudowę i taką pozycję - "przykręcenie wkręta: 0,5 zł/szt." No i jak tu nie kochac "fachoffcuff"? to ciekawe ile za podniesienie młotka To zalezy pod jakim katem . fachuuuffcuff tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 21.04.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Hahaha Przypomina mi sie ogłoszenie jakiegoś gościa tu na forum, pojawiło się jakiś czas temu - a mianowicie miał on w swoim cenniku suchą zabudowę i taką pozycję - "przykręcenie wkręta: 0,5 zł/szt." 0,5 zł/szt ? ;d na samych wkrętach bym zarobił jak np w poddasze idzie kilka tysięcy wkrętów jakbym zoabczył taką pozycje to bym chciał żeby na klej robił : D nie no- szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Hahaha Przypomina mi sie ogłoszenie jakiegoś gościa tu na forum, pojawiło się jakiś czas temu - a mianowicie miał on w swoim cenniku suchą zabudowę i taką pozycję - "przykręcenie wkręta: 0,5 zł/szt." 0,5 zł/szt ? ;d na samych wkrętach bym zarobił jak np w poddasze idzie kilka tysięcy wkrętów jakbym zoabczył taką pozycje to bym chciał żeby na klej robił : D nie no- szczyt Nie szczyt, tylko codziennosc inwestora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 21.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ty sie ciesz, ze my tu nie opisujemy codziennosci wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ty sie ciesz, ze my tu nie opisujemy codziennosci wykonawcy Zakazu nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 21.04.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 problem w tym, ze czesto nikt by w to nie uwierzyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 problem w tym, ze czesto nikt by w to nie uwierzyl... No to mamy tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 21.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 problem w tym, ze czesto nikt by w to nie uwierzyl... chyba jednak zaczniemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 problem w tym, ze czesto nikt by w to nie uwierzyl... chyba jednak zaczniemy.. U mnie panowie ostatnio w ciagu pol godziny wypili 0,7 we dwoch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 21.04.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 ....widziałem lepszych ,a kto stawiał.? sam Nałęczowiankę 1,5 l wypijam w kilka chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 ....widziałem lepszych ,a kto stawiał.? sam Nałęczowiankę 1,5 l wypijam w kilka chwil Bardzo smieszne Mieli flache z zakonczenia poprzedniej roboty (podobno). W ten sposob dali mi do zrozumienia, ze jest oczekiwana bateria na zakonczenie mojej rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 21.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 ....widziałem lepszych ,a kto stawiał.? sam Nałęczowiankę 1,5 l wypijam w kilka chwil Bardzo smieszne Mieli flache z zakonczenia poprzedniej roboty (podobno). W ten sposob dali mi do zrozumienia, ze jest oczekiwana bateria na zakonczenie mojej rowniez. oj a nie jako zakładne? na tzw poczatek.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 ....widziałem lepszych ,a kto stawiał.? sam Nałęczowiankę 1,5 l wypijam w kilka chwil Bardzo smieszne Mieli flache z zakonczenia poprzedniej roboty (podobno). W ten sposob dali mi do zrozumienia, ze jest oczekiwana bateria na zakonczenie mojej rowniez. oj a nie jako zakładne? na tzw poczatek.? Nieeeeeee........... Oni porzadni sa, pija tylko po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 21.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 mam pytanie jak zmienic w podpisie u mnie jest link u Ciebie tekst.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 mam pytanie jak zmienic w podpisie u mnie jest link u Ciebie tekst.. Tekst Tekst moze byc dalej tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts