Gość kler 08.09.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Czy może mi ktoś powiedzieć o materiałach które zmienia kolor okien pcv z białych na mahoniowe np. Chodzi mi o materiały trwałe i estetycznie wyglądające beż demontażu tych okien(może jakieś okleiny?) Kiedyś nie miałem kaski na dopłatę i teraz chciałbym to zmienić, czy jest to możliwe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kler 08.09.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Przepraszam za dwie te same wiadomości, jestem tutaj hmm, nowy. sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 09.09.2003 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Zarejestruj się to będziesz miał możliwość kasowania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Nie ma takiej możliwości.Nie ma farb skutecznie kryjących i trwałych. Folii nie nakleisz bo się to robi fabrycznie. {Folia jest wgrzewana]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts