Rafał CDS 13.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam. Jestem przedstawicielem handlowym firmy zajmującej się sprzedażą systemów dociepleń i pilnie poszukuję dla swojego klienta ekipy, która podejmie się docieplenia elewacji domu jednorodzinnego wykonanego z bali. Dom znajduje się w Chotomowie koło Warszawy. Materiały już są. Założenia:- pow. elew. ok 150m2,- styropian frezowany,- kołki mocujące,- klej + siatka- silikatowa wyprawa tynkarska. Proszę o pilny kontakt bądź przesłanie oferty handlowej na adres: [email protected]- wyłącznie firmy, które takie prace już robiły i znają proces technologiczny związany z docieplaniem obiektu wykonanego z bali. MOŻLIWOŚĆ NAWIĄZANIA DALSZEJ WSPÓŁPRACY!!! PozdrawiamRafał Ciuryła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 15.04.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja tez tu jestem, działaj pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts