Traper2000 13.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam serdecznie...Proszę szanownych forumowiczów o pomoc w znalezieniu poradnika jak obłożyć schody betonowe wewnętrzne drewnem.Chcę obłożyć własne schody stopniami i podstopnicami bukowymi ale nie bardzo wiem jak to się robi fachowo.Sprzęt mam odpowiedni.Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 15.04.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ciężkiej roboty chcesz się podjąć. Ja zrobiłem, lepiej czy gorzej ale sam. Podstawa to prace murarskie i elektryczne bo przy drewnie się odpoczywa. Zdjęcia w stopce...Wydaje mi się, że warto spróbować, link z forum też może się przydaćhttp://forum.muratordom.pl/schody-betonowe-ze-stopniami-drewnianymi,t107786.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts