Gość asikk 08.09.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 czy ktos ma kontakt do kogos kto robi tanie i dobre schody. jestem z Wroclawiaz gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Napisz do mnie na priv.Dam Ci namiar na kogoś od schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabel 08.09.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja też bardzo potrzebuje kogos do schodow za rozsadna cene, okolice Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Opalko - czy ten ktoś robi schody także w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 czy ktos ma kontakt do kogos kto robi tanie i dobre schody. jestem z Wroclawia z gory dzieki jakie to sa tanie schody? ja mam oferte za 6kPLN za 17 stopni samonosne, malowane proszkowo , bukowe stopnie. to drogo czy tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Nie,niestety.To jest kontakt do Wrocławia,a raczej pod Wrocławiem. Myślę,że byłoby kłopotliwe robienie schodów na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts