bobiczek 14.04.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Chrapie straszliwie od lat. Sypiamy osobno, rano jestem do niczego. Próbowałem róznych kropelek - nic z tego. Poszedłem do adiunkta, położyłem sie na oddział na noc żeby posprawdzać i zapisać wszystkie dane o długości bezdechu, ukrwieniu i takie tam Na spotkaniu przy wynikach padło stwierdzenie że będzie bolało, będzie skalpel, trzeba robić wszystko po kolei bo nie znana przyczyna. A więc przegroda nosowa do robienia, opadające podniebienie, że trzeba zrobić wszystko.ale żebym sie zastanowił "bo ingerencja skalpela w organizm, to ingerencja" No i zrezygnowałem, męczę sie dalej a ze mną wszyscy domownicy. Ma ktoś obok podobnie? A może jakieś inne sposoby? Są maski podobno skuteczne, no nie wiem. PS: Dodam że na kempingu raz przylazł po 3-ciej nocce pod moja przyczepę sąsiad włoski z namiotu obok i darł sie "basta,bastaaaaa!!!!!!!":) Nie wiem o co mu chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dodam że na kempingu raz przylazł po 3-ciej nocce pod moja przyczepę sąsiad włoski z namiotu obok i darł sie "basta,bastaaaaa!!!!!!!":) Nie wiem o co mu chodziło Skarżył się, że po polsku nie rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 tu piszą to samo http://portalwiedzy.onet.pl/0,17230,1480597,1,czasopisma.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Gdzieś ostatnio czytałam ("Angora", "Fokus"?), że to można bez skalpela. Ponoć coś prądem naprawiają. Nie na zawsze, ale na dwa lata (chyba) wystarcza. Potem trzeba powtórzyć, bo się od nowa zaczyna koncertować.W Polsce to robią. O ile pamiętam, to tylko w jednym miejscu, ale za to w ramach ubezpieczenia. (Nie dam sobie głowy uciąć za żadną z tych informacji, bo nie starałam sie zapamiętać dokładnie, co, gdzie, kto, za ile i jak.)Poszkaj ostatniej "Angory", bo to chyba tam było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.04.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A więc przegroda nosowa do robienia, Akurat to sobie odpuść, nie pomoże .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A schudnięcie nie pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A schudnięcie nie pomaga? he,he, no wagę mam słuszną w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 tu piszą to samo http://portalwiedzy.onet.pl/0,17230,1480597,1,czasopisma.html no tak, tyle że ogólnie bardzo i bez konkretów - zatyczki do uszu partnera podobały mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Mój znajomy nie mógł z domu nawet na delegację dwudniową pojechać, bo żona bez jego chrapania zasnąć nie mogła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Mój znajomy nie mógł z domu nawet na delegację dwudniową pojechać, bo żona bez jego chrapania zasnąć nie mogła... taaaaaaaaaa? mógłbyś zapoznać ją z moją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 15.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 a może czas rzucić w końcu wstrętne faje, poki jest co ratować w twoim zdrowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 a może czas rzucić w końcu wstrętne faje, poki jest co ratować w twoim zdrowku można, ale to nie wpłynie na chrapanie taaaaaaaaaa? mógłbyś zapoznać ją z moją? bendom problemy, bo łone mieszkajom za gramnicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laura27 15.04.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 a może czas rzucić w końcu wstrętne faje, poki jest co ratować w twoim zdrowku można, ale to nie wpłynie na chrapanie Niestety, palenie papierosów ma wpływ na chrapanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Coś mi się we głowie kołacze, że ten dochtór od chrapania to w Stalowej Woli jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 15.04.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 bobiczku Ten artykuł, o którym mówiła Agduś ukazał się w ubiegłotygodniowej Angorze. Dr Wiesław Dubielis leczy chrapiących prądem w Powiatowym Szpitalu Specjalistycznym w Stalowej Woli. Brzmi bardzo obiecująco.Skany tego artykułu prześlę ci mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witch009 15.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Mój mąż po schudnięciu przestał chrapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 bobiczku Ten artykuł, o którym mówiła Agduś ukazał się w ubiegłotygodniowej Angorze. Dr Wiesław Dubielis leczy chrapiących prądem w Powiatowym Szpitalu Specjalistycznym w Stalowej Woli. Brzmi bardzo obiecująco. Skany tego artykułu prześlę ci mailem. To i ja poproszę bo mój ślubny tak chrapie, że aż uszy więdną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 15.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 bobiczku Ten artykuł, o którym mówiła Agduś ukazał się w ubiegłotygodniowej Angorze. Dr Wiesław Dubielis leczy chrapiących prądem w Powiatowym Szpitalu Specjalistycznym w Stalowej Woli. Brzmi bardzo obiecująco. Skany tego artykułu prześlę ci mailem. To i ja poproszę bo mój ślubny tak chrapie, że aż uszy więdną Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 bobiczku Ten artykuł, o którym mówiła Agduś ukazał się w ubiegłotygodniowej Angorze. Dr Wiesław Dubielis leczy chrapiących prądem w Powiatowym Szpitalu Specjalistycznym w Stalowej Woli. Brzmi bardzo obiecująco. Skany tego artykułu prześlę ci mailem. To i ja poproszę bo mój ślubny tak chrapie, że aż uszy więdną Mówisz i masz... Dzięki śliczne, już doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Aniu, mam jeszcze jedno pytanko. Jaki masz kolor tynku i co to za firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts