ziaba 09.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Sprawdzone i polecone : preparat SILENCE Cena ok.39 pln dostępne w aptekach. Wreszcie medycyna wymyśliła coś skutecznego !! Bardzo ładnie i skutecznie usztywnia miękkie podniebienie i nie warczy się już . Wreszcie się wysypiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.03.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kupiłem! Jako dodatkowe wsparcie.Ale kurcze....hm, mieszane uczucia mam na razie co do jego skuteczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 20.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kupiłem! Jako dodatkowe wsparcie.Ale kurcze....hm, mieszane uczucia mam na razie co do jego skuteczności. Czy to oznacza, że zabieg który przeszedłeś nie pomógł. Moje chrapanie po zabiegu metodą Celon zmniejszyło się ale nie ustąpiło całkowicie. W rezerwie mam jeszcze zrzucenie kilkunastu kilogramów i rzucenie palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.03.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dokładnie jak ja. Bezdechu sie pozbyłem, ale żeby całkowicie było extra to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 23.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No to Panowie, jak wam powiem, że mój mąż NIE CHRAPIE. Nie ma bezdechów, nie chrapie nawet jak śpi na plecach. Tak go "podcieli", że nawet nie może wydać dźwięku nazywanego chrumkaniem (pytasz dziecko: jak robi świnka?). Ale u niego podniebienie miękkie poza snem było nisko a języczek sięgał do samego gardła. Teraz wszystko jest wysoko, krótko. Zdecydowanie nowa jakość życia. Gojenie się gardła trwało miesiąc. Któregoś wolnego dnia myślałam, że mój mąż już wstał, bo nie było nawet słychać jak oddycha. A tu proszę, facet spał koło mnie No i ja się w końcu wysypiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saluka 30.03.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 mam pytanko gdzie robiony był zabieg bo ja też chciałbym sobie go zrobic ale jest kilka ofert w tym też refundowane , ale osobiście wole mieć gwarancje że to będzie raz i dobrze zrobione a tu słyszę że nie wszyscy tak na 100% są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saluka 30.03.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No to Panowie, jak wam powiem, że mój mąż NIE CHRAPIE. Nie ma bezdechów, nie chrapie nawet jak śpi na plecach. Tak go "podcieli", że nawet nie może wydać dźwięku nazywanego chrumkaniem (pytasz dziecko: jak robi świnka?). Ale u niego podniebienie miękkie poza snem było nisko a języczek sięgał do samego gardła. Teraz wszystko jest wysoko, krótko. Zdecydowanie nowa jakość życia. Gojenie się gardła trwało miesiąc. Któregoś wolnego dnia myślałam, że mój mąż już wstał, bo nie było nawet słychać jak oddycha. A tu proszę, facet spał koło mnie No i ja się w końcu wysypiam. mam pytanko gdzie robiony był zabieg bo ja też chciałbym sobie go zrobic ale jest kilka ofert w tym też refundowane , ale osobiście wole mieć gwarancje że to będzie raz i dobrze zrobione a tu słyszę że nie wszyscy tak na 100% są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 31.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wysłałam info na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BożenaE 22.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No to Panowie, jak wam powiem, że mój mąż NIE CHRAPIE. Nie ma bezdechów, nie chrapie nawet jak śpi na plecach. Tak go "podcieli", że nawet nie może wydać dźwięku nazywanego chrumkaniem (pytasz dziecko: jak robi świnka?). Ale u niego podniebienie miękkie poza snem było nisko a języczek sięgał do samego gardła. Teraz wszystko jest wysoko, krótko. Zdecydowanie nowa jakość życia. Gojenie się gardła trwało miesiąc. Któregoś wolnego dnia myślałam, że mój mąż już wstał, bo nie było nawet słychać jak oddycha. A tu proszę, facet spał koło mnie No i ja się w końcu wysypiam. Ja również proszę o informację, gdzie był robiony zabieg. Mój mąż chrapie i ma bezdechy, postanowiliśmy się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leenka 25.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 U mojego męża powodem była baaardzo krzywa przegroda, ale po operacji wcale nie jest lepiej. Środki “przeciwchrapalne” w jego przypadku też nie skutkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 20.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam towarzyszki niewoli bezsennych nocy i chrapiących mężów! Kobitki! Powiedzcie coś więcej o tym na czym polegał zabieg i gdzie wykonują takie dzieła? Mój mąż chrapie przeraźliwie, do tego pies, teść i szwagierka (słychać nawet z drugiego mieszkania)! Ja zwariuję! Szwagierka miała przegrodę prostowaną - i nie pomogło! Teść schudł, mąż chudy - dalej piłują! Mąż był u lekarza, to mu pani doktor powiedziała - proszę żonie zatyczki kupić - ale ja już nie mogę! Wspomagałam się środkami na sen, ale budzika rano nie słyszałam - wstaję o 4 i to jest kłopot, jak z trudem o 1 zasypiam i budzę się z bólem głowy i w dzień jak neptyk chodzę Silenc mężowi kupiłam, ale on nie bardzo reflektuje - mówi, że szczypie i drażni... jak już zastosuje, to też nie zawsze pomaga. Ktoś mi proponował "wszyj mężowi piłkę w piżamie na plecach, żeby nie spał na wznak" ale mój mąż nie śpi w piżamie, a i na boku piłuje! RATUNKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktorska 22.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam, polecam metodę RaVor. Jest to nowoczesna metoda wykonywana w ramach NFZ w Stalowej Woli przez bardzo dobrego, rzeczowego fachowca lekarza dr. Wiesława Dubielis. Przede wszystkim jest to naprawdę skuteczna metoda, a wiem to z własnego doświadczenia, gdyż poddałam się temu zabiegowi na początku sierpnia br. a chrapanie ustąpiło w 80%. Jestem bardzo zadowolona. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktorska 22.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Podaję jeszcze link gdzie można poczytać na temat tej metody http://pressmedia.com.pl/2005/2005-03-04/T.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 23.09.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Tu robiliśmy zabieg: http://www.niechrapanie.pl W przypadku mojego męża skuteczny w 100%. Pozdrawiam i życzę kobitkom cichych nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nimthoron 12.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 interesuje mnie opisywany zabieg usuwania chrapanie metodą celon/ravor.Muszę nadmienić, że zdiagnozowano u mnie obturacyjny bezdech seny. Poważnie się zastanawiam nad wykonaniem tego zabiegu.Mam pytanie do osób które taki zabieg mają już za sobą-mianowicie czy występują po nim jakieś skutki uboczne(ja słyszałem o częstych zadławieniach ślina i pokarmem) i czy zmiany po tym zabiegu są odwracalne?Gdzie najlepiej taka operację przeprowadzić i czy jest ona efektywna?Bardzo proszę o odp. na forum bądź też PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malurtka23 11.10.2016 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Polecam laserową metodę leczenia chrapania. Mój mąż tak chrapał, że ciężko było z nim spać w jednym łóżku Poleciłam mu gabinet medycyny estetycznej z którego sama korzystam : Moja Estetyka w Rzeszowie na ulicy Litewskiej. Zabieg na prawdę skuteczny Mąż bardzo chwali gabinet, ja też zawsze byłam zadowolona więc może spróbuj się jeszcze tam zgłosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Icrdible 08.02.2017 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Mi pomagają na chrapanie listki z apteki, nazywają się snoreeze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 08.02.2017 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Bez recepty ? Za ile ? Jak długo stosujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 15.02.2017 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 ja chrapię jak mam katar. Jeśli nie masz kataru a chrapiesz, to może idź do apteki i kup sobie jakiś preparat czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Icrdible 18.07.2017 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Bez recepty normalnie w aptece, koszt to różnie, zależy jaka też apteka, koło 20zł może troszkę ponad. One maja to do siebie że pomagają odrazu, a nie że trzeba je stosować ileś tam, bo napinają te tkanki. A stosuje już pare miechów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts