xdotka 15.04.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 monia77w1czy ja też mogę prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.04.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 bobiczku Ten artykuł, o którym mówiła Agduś ukazał się w ubiegłotygodniowej Angorze. Dr Wiesław Dubielis leczy chrapiących prądem w Powiatowym Szpitalu Specjalistycznym w Stalowej Woli. Brzmi bardzo obiecująco. Skany tego artykułu prześlę ci mailem. Doszło. Baaaaardzo intrygujący. Serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.04.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No i co Wy na to? Jestem zapisany, wizyta na 3 czerwca. Co prawda mam kawał drogi - ale jadę. Od ogólnego tylko było potrzebne skierowanie do laryngologa, telefoniczna rejestracja - i już. Teraz jeszcze kwestia - czy mnie ordynator zakwalifikuje czy nie - na tej wizycie umówionej. Jeżeli się uda, to mam nadzieję żę się na kilka lat pozbędę. Dam jakby co znać. - czy sypiam w łóżku czy w namiocie, he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Sypiamy osobno, rano jestem do niczego. nie kumam ....tzn. że "złota rączka" jesteś czy co..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.04.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 chyba złota. Złota i sprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Pewna kobitka miała problem z mężem -strasznie bidulek chrapał, co nie pozwalało jej się w nocy wyspać. Chodzili po lekarzach, specjalistach...nic. Pewnego dni spotkała sąsiadkę i gdy jej opowiedziała o problemie, ta zaproponowała jej wizytę u pewnej znachorki, która ponoć wszystkie przypadłości leczyć umie. Kobita leci pod wskazany adres, przedstawia sytuację, ta chwilę się zastanawia i mówi: -Jak stary zacznie chrapać, to niech paniusia mu nogi rozszerzy. Kobita się wqr..., opieprzyła znachorkę, że naiwnych ludzi tylko naciągać umie i że złamanego grosza jej nie da i poleciała do chaty. W nocy ta sama historia...stary piłuje już drugą godzinę...kobitka myśli sobie: `Ehh...spróbuję tak zrobić, jak znachorka mówiła..`. Rozszerza staremu nogi i.... cisza...Następnego dnia leci z samego rana do znachorki... przeprosiny... bombonierka... podwójne honorarium... Oczywiście ciekawość nie dawała jej spokoju więc pyta: -Pani...ale na czym polega ten trick z tymi nogami?! Znachorka: -Moja droga... zasada jest prosta -rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.04.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 -Moja droga... zasada jest prosta -rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma... super. Muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 -Moja droga... zasada jest prosta -rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma... super. Muszę spróbować bobiczek, a co z tym leczeniem prądem? W Wawie leczą bezdech operacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.04.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Pewna kobitka miała problem z mężem -strasznie bidulek chrapał, co nie pozwalało jej się w nocy wyspać. Chodzili po lekarzach, specjalistach...nic. Pewnego dni spotkała sąsiadkę i gdy jej opowiedziała o problemie, ta zaproponowała jej wizytę u pewnej znachorki, która ponoć wszystkie przypadłości leczyć umie. Kobita leci pod wskazany adres, przedstawia sytuację, ta chwilę się zastanawia i mówi: -Jak stary zacznie chrapać, to niech paniusia mu nogi rozszerzy. Kobita się wqr..., opieprzyła znachorkę, że naiwnych ludzi tylko naciągać umie i że złamanego grosza jej nie da i poleciała do chaty. W nocy ta sama historia...stary piłuje już drugą godzinę...kobitka myśli sobie: `Ehh...spróbuję tak zrobić, jak znachorka mówiła..`. Rozszerza staremu nogi i.... cisza...Następnego dnia leci z samego rana do znachorki... przeprosiny... bombonierka... podwójne honorarium... Oczywiście ciekawość nie dawała jej spokoju więc pyta: -Pani...ale na czym polega ten trick z tymi nogami?! Znachorka: -Moja droga... zasada jest prosta -rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma... popłakałam się.. wypróbuję na moim.Zobaczymy czy cug będzie czy nie,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.04.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 bobiczek, a co z tym leczeniem prądem? W Wawie leczą bezdech operacyjnie. no przeciez piszę wyżej że jestem umówiony na 3 czerwca w tym szpitalu z artykułu na konsultację z panem ordynatorem. Pisałem wyżej chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 bobiczek, a co z tym leczeniem prądem? W Wawie leczą bezdech operacyjnie. no przeciez piszę wyżej że jestem umówiony na 3 czerwca w tym szpitalu z artykułu na konsultację z panem ordynatorem. Pisałem wyżej chwilkę czytam wybiórczo, wybacz a może byś sie umówił również w Wawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.04.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Rżnięcie gardła takie jak w Wawce mam u siebie też. Ja chciałem bezinwazyjnie, bo strachliwy troszkę jestem, kurcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 26.04.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Tato mojego Lubego też straszliwie chrapie... wyrzucili nas z campingu w Chorwacji ze wzgl na skargi Ale on jest raczej szczupły. Jak do niego jedziemy z wizytą to zawsze śpimy z takimi korkami/stoperami w uszach... Pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 O rżnięciu (gardła) to nic nie wiem. Ale podobno robią jakieś iniekcje powodujące lekkie usztywnienie podniebienia miękkiego - co wystarczy żeby przestało furkotać donośnie. Tylko to w Berlinie chyba robią. Nie wiem czy u nas. A tak w ogóle to się nie turbuj bobiczku. Strachliwość przejawem zdolności przewidywania jest. Znaczy - entelygencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 26.04.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Próbowałeś?http://www.snorflex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 23.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 metoda Celon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 24.05.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Chrapie straszliwie od lat. Napisalem sie troche ale sie wzielo i skasowalo. W skrocie wiec poczytak o Obturacyjnym Bezdechu Sennym. Jesli budzisz sie zmeczony, z bolami glowy itd. i jestes senny w czasie dnia czesto to moze byc OBS i warto za to powaznie sie wziasc. Poczytac o OBS mozna: http://www.oxymed.eu http://www.aeromedika.pl /z firmami nie mam nic wpolnego, poza tym ze robilem im strony WWW - przy okazji nasluchalem sie i napatrzylem ;)/ Zanim sie jednak dasz pokroic, warto wrocic do normalnej wagi. Jesli szyja powroci do swoich normalnychwymiarow czyt. bedzie tylko 1 podbrodek czesto problemy mijaja. Ruch i cwiczenia wzmacniajace miesnie szyi tez czynia cuda np. brzuszki ale nie tradycyjne, pelne /obcizaja i niszcza kregoslup niepotrzebnie/ tylko 30-40 cm unosimy tulow nad ziemia i wytrzymujemy 2 sek. Rece oczywiscie nie podtrzymuja glowy tylko unoszone sa lekko nad ziemia wzdluz tulowia. Poza wzmocnieniem miesni szyi, pieknie cwiczymy miesnie brzucha przy tym - schodzi ladnie oponka Kilka min dziennie rano i wieczorem wystarczy /zwiekszac ilosc powtorzen z czasem/ Nie musi byc duzo ale systematycznie. Idelanie by bylo dorzucic do tego bieganie ze 3 razy w tygodniu, trucht - 20-30 min rano przed praca. Wiem sadyzm, ale czyni cuda nie tylko w wymiarze fizycznym ale i psychicznym, rodzinnym i paru innych jeszcze Jak wejdzie w nawyk to staje sie nalogiem Krotko mowiac powiedzenie w zdrowym ciele zdrowy duch jest bardzo prawdziwe Pozdr strix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena50 27.05.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Własnie wróciłam ze Stalowej Woli. Tam właśnie przyjmuje dr Dubielis. 2.06.2008 kładę się na oddział. Zobaczymy jaki będzie efekt. Oczywiście troszkę się boję, ale trudno, czegóż nie robi sie dla kochanej osoby, a zarazem pewno i dla siebie. O sposobie leczenia i pobycie w szpitalu napiszę jak z niego wrócę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 29.05.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 trzymam kciuki za udaną operkę i zyczę szybkiej rekonwalescencji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Też trzymam kciuki!!! Problem znam, bo moja większa połówka również w nocy udaje traktor Dobrze, że mam mocny sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts