retrofood 29.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Też trzymam kciuki!!! Problem znam, bo moja większa połówka również w nocy udaje traktor Dobrze, że mam mocny sen I robisz za przyczepę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Chyba tak, za jednoosiową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.06.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no i ja juz po.Wczoraj wróciłem ze Stalowej Woli. Na razie jestem obolały jak jabłko co spadło z drzewa. Goi się wszystko. Nie jest to tak light jak myślałem, ale mam nadzieje że efekt bedzie wart. Opiszę resztę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.06.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witaj Bobiczku! Dobrze, że już masz to za sobą Życzę Ci szybkiej rekonwalescencji i wspaniałego samopoczucia, no i oczywiście cichego snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.06.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Własnie wróciłam ze Stalowej Woli. Tam właśnie przyjmuje dr Dubielis. 2.06.2008 kładę się na oddział. Zobaczymy jaki będzie efekt. Oczywiście troszkę się boję, ale trudno, czegóż nie robi sie dla kochanej osoby, a zarazem pewno i dla siebie. O sposobie leczenia i pobycie w szpitalu napiszę jak z niego wrócę. Pozdrawiam daj znać jak u Ciebie, bo ja na razie do dupy jestem. W gardle jak przy ropnej anginie, a z nosa ciągle leci jakieś krwawe osocze. Skalpela nie ma, ale tak całkiem "pstryk" i juz czary to tez nie. Pełna narkoza, zaintubowany, echhhhh.... Poczekamy aż sie wygoi no i efekt mnie interesuje. Podobno dopiero po 6 tyg ma byc konkretnie. Zobaczymy. Ale za to wyspałem sie za wszystkie lata. No i pooglądałem obrady sejmu, bo z rana w telewizorze na monety najciekawsze były...- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.07.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 no co z Wami!U mnie wygojone.A co u Was?ja zaczynam sypiaćW sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.08.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Działa??? to opowiedz, co ci robili. Interesuję się, bo mąż też chrapie, ale co ważniejsze ciągle niewyspany i zduźdany chodzi. Ale jak to takie bolesne, to nie wiem, czy da się wypchnąć? Co ci robili, dokładnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 10.08.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Działa??? ... Też jestem zainteresowany Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 12.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Chrapię i zabijam chrapaniem Jeśli tak jest to załóż zakład pogrzebowy, nie będziesz musiał zatrudniać łowców skór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 22.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Od kiedy mamy rozkosznego labradora, który śpi w sypialni obok naszego łóżka, chrapanie mojego M jest tylko cichym mruczeniem... I już mi nie przeszkadza, bo o ile męża mogłam trącić łokciem, to psiaka mi szkoda, więc się po prostu przyzwyczaiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.12.2008 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 bardzo bym chciał sprawdzić po czasie efekty tych, którzy się zdecydowali.Skutecznie u Was było czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 16.12.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 bardzo bym chciał sprawdzić po czasie efekty tych, którzy się zdecydowali. Skutecznie u Was było czy nie? Ja 25 listopada przeszedłem zabieg wykonany metodą Celon. Pełny efekt podobno po 6- tygodniach. Jest dużo lepiej -tak twierdzi żona. Mnie chrapanie i wcześniej nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 02.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Mój mąż chrapie koszmarnie, ma bezdechy. Masakra jakaś.Za tydzień ma zabieg metodą Celon. Powiedział lekarzowi, że jeśli po 5 tygodniach będzie chrapał to przyjedzie z reklamacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 07.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 mój też chrapie od 4 lat śpę z zatyczkami w uszach najpierw myślałam z buntem "czy ja już do końca zycia jestem skazana na zatyczki" a teraz mi z nimi ... dobrze Ale wołałabym jak by nie chrapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Mój mąż po schudnięciu przestał chrapać... a mój schudł i nadal ora że hej moze gdyby hektolitry piwska nie wlewał w siebie byłoby lepiej a to gdyby tak jest od 10 lat i zero poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 13.02.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A mi tam chrapanie nie przeszkadza. Jak śpię to śpię i może nawet światło się świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A mi tam chrapanie nie przeszkadza. Jak śpię to śpię i może nawet światło się świecić. TV albo radio też mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 13.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mąż trzeci dzień po zabiegu. Pomimo, że całkowite efekty będą za 5 tygodni.....to już są efekty. Pozytywne oczywiście. Z racji opatrunku pod nosem (robili mu też przegrodę nosową) oddycha w nocy przez usta, ale dźwięk wydobywający się z jego paszczy to NIE CHRAP! Jak gardło się zagoi to chyba będę musiała w nocy sprawdzać czy oddycha, bo już słychać nie będzie Wrażenia ogólne pacjenta: jak najbardziej pozytywne. Poleca taki zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mój mąż chrapie koszmarnie, ma bezdechy. Masakra jakaś. Za tydzień ma zabieg metodą Celon. Powiedział lekarzowi, że jeśli po 5 tygodniach będzie chrapał to przyjedzie z reklamacją. A co to za metoda, bo mój mąż też chrapie-spać nie mogę, jak dziecko w końcu uśnie to on zaczyna-jakiś koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 26.02.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ucichło w wątku, a bardzo mnie interesują wyniki tych zabiegów. Bobiczek, czy zupełnie przestałeś chrapać czy tylko się polepszyło. Napisz coś konkretniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts