Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chrapię i zabijam chrapaniem

bobiczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 weeks później...
Własnie wróciłam ze Stalowej Woli. Tam właśnie przyjmuje dr Dubielis. 2.06.2008 kładę się na oddział. Zobaczymy jaki będzie efekt. Oczywiście troszkę się boję, ale trudno, czegóż nie robi sie dla kochanej osoby, a zarazem pewno i dla siebie. O sposobie leczenia i pobycie w szpitalu napiszę jak z niego wrócę. Pozdrawiam

daj znać jak u Ciebie, bo ja na razie do dupy jestem.

W gardle jak przy ropnej anginie, a z nosa ciągle leci jakieś krwawe osocze.

Skalpela nie ma, ale tak całkiem "pstryk" i juz czary to tez nie.

Pełna narkoza, zaintubowany, echhhhh....

Poczekamy aż sie wygoi no i efekt mnie interesuje.

Podobno dopiero po 6 tyg ma byc konkretnie.

Zobaczymy.

Ale za to wyspałem sie za wszystkie lata. No i pooglądałem obrady sejmu, bo z rana w telewizorze na monety najciekawsze były...-:)

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Działa???

to opowiedz, co ci robili. Interesuję się, bo mąż też chrapie, ale co ważniejsze ciągle niewyspany i zduźdany chodzi. Ale jak to takie bolesne, to nie wiem, czy da się wypchnąć? Co ci robili, dokładnie!!

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
bardzo bym chciał sprawdzić po czasie efekty tych, którzy się zdecydowali.

Skutecznie u Was było czy nie?

Ja 25 listopada przeszedłem zabieg wykonany metodą Celon. Pełny efekt podobno po 6- tygodniach. Jest dużo lepiej -tak twierdzi żona. Mnie chrapanie i wcześniej nie przeszkadzało.

• 1 month później...

Mąż trzeci dzień po zabiegu. Pomimo, że całkowite efekty będą za 5 tygodni.....to już są efekty. Pozytywne oczywiście. Z racji opatrunku pod nosem (robili mu też przegrodę nosową) oddycha w nocy przez usta, ale dźwięk wydobywający się z jego paszczy to NIE CHRAP! Jak gardło się zagoi to chyba będę musiała w nocy sprawdzać czy oddycha, bo już słychać nie będzie :)

Wrażenia ogólne pacjenta: jak najbardziej pozytywne. Poleca taki zabieg.

Mój mąż chrapie koszmarnie, ma bezdechy. Masakra jakaś.

Za tydzień ma zabieg metodą Celon. Powiedział lekarzowi, że jeśli po 5 tygodniach będzie chrapał to przyjedzie z reklamacją.

A co to za metoda, bo mój mąż też chrapie-spać nie mogę, jak dziecko w końcu uśnie to on zaczyna-jakiś koszmar :roll:

• 2 weeks później...