Gosiek33 23.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Tylko zeby sobie gdzies gniazda nie zrobily, zwlaszcza teraz, kiedy jest ich pora skladania jaj, bo wtedy sie ich nie pozbedziesz... do czasu gdy młode wylecą z gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Tylko zeby sobie gdzies gniazda nie zrobily, zwlaszcza teraz, kiedy jest ich pora skladania jaj, bo wtedy sie ich nie pozbedziesz... do czasu gdy młode wylecą z gniazda No nie, bo potem te mlode wracaja swoje jaja zlozyc w tym samym miejscu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 23.04.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Masz pecha, Zołza, że akurat trafiłaś na takie zaptaszone miejsce. A gniazdo na pewno zrobią. Ja też tak miałem, co prawda nie gniazdo, tylko daszek, nie ptaki, tylko pszczoły i nie założyły, tylko obsiadły. Acha, no i nie zostały, tylko poleciały dalej. Sam nie wiem. Ale też na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 24.04.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 hm no cóż Dziękuję za dobre rady Wczoraj zrobiliśmy im prysznic, dzisiaj też będę czuwać z wężem na każdego ptaka i jak się tylko pojawi to będę płoszyć po wczorajszej akcji zauważyłam rano jakby mniej g... na tarasie ( a wczoraj przy okazji zostały dobrze spłukane i taras był czysty) dzisiaj widziałam u sąsiada z jednej strony dachu sporej wielkości plamę białego g.. a z drugiej nic nie ma ale ma za to jakiegoś ptaka zamiast gąsiora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 hm no cóż Dziękuję za dobre rady Wczoraj zrobiliśmy im prysznic, dzisiaj też będę czuwać z wężem na każdego ptaka i jak się tylko pojawi to będę płoszyć po wczorajszej akcji zauważyłam rano jakby mniej g... na tarasie ( a wczoraj przy okazji zostały dobrze spłukane i taras był czysty) dzisiaj widziałam u sąsiada z jednej strony dachu sporej wielkości plamę białego g.. a z drugiej nic nie ma ale ma za to jakiegoś ptaka zamiast gąsiora Na taras to mozna kota albo psa zalatwic - na dach to juz troche gorzej. Zycze powodzenia, bo sama wiem, jak te cholerne ptaszki moga dac popalic. Widzialam takie sowy na baterie - ruszaja sie, chuchaja - moze to cos daje? Wiem tylko, ze worki foliowe ruszajace sie na wietrze sa skuteczne dopoki nie zostana kompletnie pokryte guanem - wtedy przestaja sie ruszac i przestaja straszyc, a wygladaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 25.04.2008 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Na taras to mozna kota albo psa zalatwic - na dach to juz troche gorzej. Kota, ze wzgledu na ciezar, przewaznie latwiej wrzucic na dach niz psa W przypadku tarasu jest znacznie prosciej, nie trzeba rzucac/silowac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Na taras to mozna kota albo psa zalatwic - na dach to juz troche gorzej. Kota, ze wzgledu na ciezar, przewaznie latwiej wrzucic na dach niz psa W przypadku tarasu jest znacznie prosciej, nie trzeba rzucac/silowac sie No ewentualnie kot ma troche lepsza przyczepnosc do podloza i w razie czego z tego dachu spada na 4 lapy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 25.04.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Na taras to można kota albo psa zalatwic Z kota albo psa na tarasie więcej sprzątania jest niż po ptactwie. Przynajmniej objętościowo w przeliczeniu na jedno zwierzę. Tak sądzę, choć mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 25.04.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A gdyby tak, zamiast zywych, plastikowe plaki ... na baterie albo na sprężyne . Nic przeciez dziwnego, że żywe ptaki srają gdzie popadnie..., nawet na ładny dach i płyki tarasowe . .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts