delavega 14.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 SZUKAMY EKIPY DO STANU SUROWEGO ZAMKNIĘTEGO. DOM BUDUJEMY W RZESZOWIE WOJ. PODKARPACKIEPOTRZEBNA NAM BĘDZIE OD SIERPNIA EKIPA - SAMA ROBOCIZNAJAK BĘDZIE DOBRA I TANIA CHCEMY JESZCZE OCIEPLENIE, TYNKI I WYLEWKI BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ZA NR TELEFONU I KONTAKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danremo 04.05.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 co tanie to potem drogie, juz sie pszekonałem na własnej skórze zapewniam że lepiej wziąść trochę doszą firmę a żetelną i będziesz zadowolony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delavega 04.05.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 firma, którą znalazłem wyceniła mi stan surowy zamknięty na 40 tyś., ale jak na mój rejon wydaje mi się, że to za wysoka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 04.05.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Cena nie jest duża ale zależy jaka powierzchnia domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delavega 04.05.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 powierzchnia netto 148 m2 z garażem, domek parterowy bez poddasza, kryty blachodachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 04.05.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Rozumiem że każdy grosz się liczy , sam kiedyś budowałem dom , ale cena nie jest wygórowana a odpadną kłopoty z ludzmi , sprzętem logistyką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delavega 11.05.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 znalazlem wlasnie ekipe, ktora stan surowy zamkniety zrobilalby mi za 25tys. ale teraz taka cena wydaje mi sie podejrzana, tym bardziej ze nic o niej nie wiem i nie mam jej z polecenia, moge jedynie ogladnac jej realizacje, ale nie wiem czy przykladowo nie bylyby to realizacje podstawione danremo jakie miales problemy na budowie z ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts