Isotope 14.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam!! Bede stosował stropy typu filigran. Zostanie ona przywieziona na plac budowy ciężarówką z naczepą (tzw. dłużycą) o dlugości chyba 13,6 m. Mam jednak troche ciasnawą drogę gminną prowadzącą do działki szerokości ok 7 metrów. Zakręt jest pod kontem prostym. Myslicie ze zestaw ten zmiesci się?? Spotkał się ktos z sytuacją ze tir nie mogl dojechac z towarem na miejsce z powodu zbyt waskiej dorgi?? Prosze o podzielenie sie opiniami i doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 14.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 spytaj kierowcy czy wjedzie takim długim autem...bo to czesto od kierowcy zalezy czy da rade wjechac.ja tez mam ostry zakret przed działka i przywoziłem tirem płyty stropowe kanałowe 100km...i musiałem przeładowac na mniejsze auto zeby dowiesc na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts