bobiczek 14.04.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 i zrobimy śląskie piwo, przy okazji gadając o budowaniu? są tu tacy na forum? Chetnie ich poznam. Zawężone co, prawda, ale Ruda, Gliwice, Zabrze..... znajdzie się ktoś pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 ja już chyba 15 lat nie byłem Roosevelta od 1972 do chyba '88 byłem stałym bywalcem później to mnie mnie żona ograniczyła aż sam zaniechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.04.2008 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 No to czas się wybrać, przy piwku z szalikiem na szyi pogadac o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts