bob_budowniczy 08.09.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Witam wszystkich i prosze o rady. Co na dach? Nie zdawalem sobie sprawy jaka trudna jest ta decyzja. Beton czy ceramika? Plusy i minusy. A moze ktos zna juz wady poszczegolnych pokryc? Bo ja istotnych wad nie dostrzegam. Licze na Was forumowicze. Pozdrawiam wszystkich budujacych i remontujacych domy. TAK TRZYMAC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 09.09.2003 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 W górnym menu forum jest funkcja "szukaj". Użyj jej a znajdziesz sporo na ten temat. Nie odbieraj tego proszę jak zbycie Twojego pytania - ja jestem spod WROCKA. Chodzi o to, że na forum było już o tym naprawdę sporo i ludziom - np mi - nie chce się wypisywać po raz kolejny tego samego. Jeżeli wtedy będziesz miał jakieś konkretne wątpliwości, to pisz, a napewno uzyskasz jakieś dodatkowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts