Radi 08.09.2003 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Witam Przymierzam sie do zakupu blachodachowki. Bardzo prosze szanownych grupowiczow o opinie na temat blachodachowki FLORIAN model KingA. Cenowo jest atrakcyjna ..ale jak z jakoscia ? Moze ktos juz ja ma na dachu..moze ktos cos o niej slyszal ?Warto ja kupic czy lepiej dolozyc kase na szwedzka ? Bardzo prosze o wszelkie komentarze. Serdecznie pozdrawiam Radi GG: 204839 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 09.09.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 mam takowa blache, ciesla- dekarz, ktory zakladal blache troche zdziwil sie, ze to polska blacha a nie niemiecka lub szwedzka, wydawala mu sie bardzo solidna, cokolwiek to znaczy na razie mam ja na dachu 12 miesiacy, troche chodzilem po dachu i nic niepokojacego nie zauwazylem, ale zdja sobie sprawe, ze to za krotki czas ... wybralem blache, ale w tym roku juz sie wprowadzam, cos za cos .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 WitamJest to optymistyczna wypowiedz....czy moze ktos jeszcze uzywal ich blach ? Prosze o wypowiedzi. Pozdrawiam Radi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.09.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Witaj, nie ma problemów z blachą, są natomiast z blachodachówką (jak w tajemnicy dowiedziałam się od sprzedawcy) z jej zewnętrzną powłoką. A problem jest jeszcze w tym, że sprzedawcy dają na blachodachówkę gwarancję 10 lat, natomiast huta - 5 lat. Zresztą można sobie pooglądać ekspozycje lub wziąć do domu kawałki blach różnych firm: próbuj zginać, rysować - różnicę zobaczysz gołym okiem. A ta atrakcyjna cena... wierz mi, trochę zachodu i na szwedzkie czy fińskie blachodachówki można dostać naprawdę piękny rabat (mnie się udało 20 %) i różnica między ceną efektywnego krycia jednej i drugiej wyniosła ok. 3 zł. A dachu nie robisz przecież na 5 czy 10 lat... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radi 10.09.2003 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 WitamChyba bede sie musial nad tym zakupem ostro zastanowic.Pisal Pan o rabacie 20% .....ile m2 Pan zakupil z takim rabatem ?Gdzie moge znalezc sprzedawce, ktory podobny rabat mi udzieli ? (woj.mazowieckie) Bardzo prosze o odp. Pozdrawiam Radi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.09.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Pisal Pan o rabacie 20% .....ile m2 Pan zakupil z takim rabatem ? Gdzie moge znalezc sprzedawce, ktory podobny rabat mi udzieli ? (woj.mazowieckie) Dach ma powierzchnię 240 m2, musiałam kupić 280 m2 (odpady ). A z zakupem jest tak: większość firm ma swoich przedstawicieli handlowych, którzy oferują różnego rodzaju upusty. Mają pewien margines do wykorzystania. Wszystkich zakupów dokonuję na zasadzie porównania cen i gadki: bardzo panu dziękuje, ale firma x oferuje mi 18 % upustu. Odpowiedź na ogół jest taka sama: nie ma sprawy, ja Pani daję 20 %. Z tym, że w tej firmie wzięłam wszystko na dach: blachodachówkę, folię, okna połaciowe (6), orynnowanie i całą resztę bambetli. I na wszystkim dostałam dobry upust (całość nie przekroczyła 20 tyś) i, co bardzo mi się spodobało, mozliwość zwrotu wszystkich niewykorzystanych materiałów (transport w obie strony firmowy). A zakupu dokonywałam w woj. podkarpackim. Tu w ogóle jest taniej. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 WitamBardzo dziekuje za informacje... Pozdrawiam Radi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 25.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Anikaja jestem z Podkarpacia możesz mi coś więcej powiedzieć gdzie dokładnie kupowałaś tą blachę. To była blacha szwcecka czyz Floriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rraaddeekk 25.07.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 n/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 25.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Szczerze? jaka cena taka jakość. poszukaj firmy która produkuje ze szwedzkiej stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts