ronja_m 15.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam, Bardzo prosze o podanie orientacyjnych kosztow przygotowania dokumantacji do pozwolenia na budowe (przy projekcie typowym) w Szczecinie. Czy cenowo moze bardziej oplaca sie wybrac architekta z okolic Szczecina? Bede bardzo wdzieczna za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawilon79 15.04.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 dzień dobry. ja miałem projekt gotowy. niestety to nie wystarcza . trzeba go oddać do adaptacji. tzn. znaleźć architekta który zrobi adaptacje projektu do warunków gruntowych i plan zagospodarowania działki. po za tym trzeba adaptować jeszcze przyłącza( gaz , woda, elektr. kanal.) architekt tez musi to adaptować i ewentualnie nanieść poprawki.ja znalazłem architekta z okolic szczecina i wszystkie uzgodnienia załatwiał mi architekt a jest tego trochę. za całość wzięła 4500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawarek 19.04.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 witamja mam super architekta ze Szczecina szybka i rzetelna za wszystko uzgodniliśmy 5.500 złpo mojej stronie zostanie tylko zakupic projekt gotowy i zrobic badania geologiczne pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts