Gość morus 08.09.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Mam karton-gips na tej wysokosci a wlasciwie bedzie i nie wiem za bardzo jakie oswietlenie wybrac na halogenki troche bedzie malo miejsca nie moge bardziej juz sufitu obnizyc czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 09.09.2003 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Na przykład - zamontuj halogeny na ścianach podświetlające sufit i dające światło rozproszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 09.09.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 A po co podswietlac sufit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 09.09.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Złe pytanie. Przecież 2,15 to zdecydowanie za mało by mieszkać Ale jeśli już, (np. jest to piwnica?) to może kinkiety na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość iwona33 09.09.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 >A po co podswietlac sufit ? Po to żeby go rozjaśnić i tym samym sprawić wrażenie że jest wyższy .Taki zabieg dla oszukania oczu.Myślę że to dobry pomysł ale pomyśl też czy nie zastąpić halogenów zwykłymi żarówkami które dają "miększe"światło i bardziej rozproszone.Chyba że zależy Ci na podkreśleniu czegoś na tym suficie Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 09.09.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Mam karton-gips na tej wysokosci a wlasciwie bedzie i nie wiem za bardzo jakie oswietlenie wybrac na halogenki troche bedzie malo miejsca nie moge bardziej juz sufitu obnizyc czekam na propozycje Obniżyć nie możesz, ale czy nie możesz podnieść. Wysokość 2,15m to ponizej wszelkich norm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts