utek76 19.10.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam! Doczekaliśmy się wreszcie stolika kawowego http://img352.imageshack.us/img352/8629/36099370lk8.jpg http://img508.imageshack.us/img508/6974/19845615id3.jpg Co do innych pomieszczeń, to hmmm...w gabinecie nadal brak mebli, w łazienkach i kuchni niewiele się zmieniło, jedynie nasza sypialnia nie miała jeszcze prezentacji tutaj, ale póki co nie ma co podziwiać Pokażę jeszcze lampy w holu: http://img385.imageshack.us/img385/8638/51107373pl4.jpg i obrobione (zaszpachlowane i pomalowane przeze mnie ) oświetlenie schodów: http://img124.imageshack.us/img124/4714/95863341ep3.jpg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 20.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam serdecznie Śliczny domek i eleganckie wnętrza bardzo podobają mi się Twoje schody! przyznaj się jak wyglada walka z kurzem? mój mąż uparł się na ciemne schody, ja, choc ciemne bardziej mi się podobają, ze względów praktycznych wolałabym chyba jasne.. ale z chęcią poznam opinię praktyka ! Chciałam róznież spytać o drzwi wew., jaki to kolorek i firma? bardzo fajnie wyglądaja w komplecie z merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 22.10.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 (edytowane) Witam! Amfi- ciemne schody nie są wcale trudne w utrzymaniu czystości, a co do drzwi wewnętrznych to jest to Porta nova kolor wenge. Miło mi, że nasz domek Ci się podoba Wrzucam kilka nowych zdjęć domku z zewnątrz Zmieniliśmy cokół domu z żółtego tynku na brązową mozaikę. Zdecydowały względy praktyczne(tynk strasznie się brudził), ale wizualnie chyba też jest dobrze Pozdrawiam! Edytowane 2 Grudnia 2013 przez utek76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 22.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam! Amfi- ciemne schody nie są wcale trudne w utrzymaniu czystości no i mieszasz mi w głowie a co do drzwi wewnętrznych to jest to Porta nova kolor wenge. zaraz zaraz, ale porta nova nie ma koloru wenge - może to orzech 4??? aj, nie już sama znalazłam, to potra nova natura! Miło mi, że nasz domek Ci się podoba bardzo się podoba - i nawet troszkę podobny do mojego brąz na cokole - extra! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacia 23.10.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 witam dołacze się do opini wnętrz rewelacyjne, czy można zapytać jaki był koszt schodów wewnętrznych?...będę wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 23.10.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Amfi- tak to seria w okleinie drewnianej, model 1.1. Pacia- wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 23.10.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kuchnia mnie już kiedyś powaliła a teraz jadalnia i salon,suuuuper!!jakiej firmy jest stól i krzesła? jaki to kolor?pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 24.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 U Was nareszcie znalazłam potwierdzenie jak pięknie prezentuje się czerwień wypoczynku na podłodze merbau. Oglądając w sklepach czerwone zestawy niby mi sie podobały ale bałam się intensywności tego koloru. Cudnie wygląda Wasz salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 25.10.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Witam! Stół i krzesła to firma Paged meble- stół porto, krzesła kanzas, kolor dąb czekoladowy( w rzeczywistości to kolor wenge). Miło mi, ze salon się podoba, chociaż jeszcze duuuużo w nim brakuje...dywan, kwiaty, dekoracje we wnękach, coś na sciany, coś na stół i stolik- to jeszcze przede mną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Utek -pieknie jest!!! Z tym cokołem to bardzo słuszna decyzja - fajnie wygląda! a czy meble TV to też Paged? bo coś mi się zdaje że tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 26.10.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Kachna- tak cały salon to Paged meble Kolor tych mebli jest identyczny jak moich mebli wenge w kuchni, co tym bardziej mnie cieszy Dzięki za miłe słówka PS. Wklejaj swoje alabastrino jak tylko cos juz będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 PS. Wklejaj swoje alabastrino jak tylko cos juz będzie widać Utku -Twój cokół przypomniał mi o naszym cokole, że trzeba go zrobić przed zimą (płytki klinkierowe już kupione). Dlatego mojego wykańczacza chyba na razie "wygonię" do robót zewnętrznych (przed mrozami), Alabastrino narazie leży odłogiem PS Ale ponownie wielkie dzięki za fotkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 28.10.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Kachna- tak cały salon to Paged meble Kolor tych mebli jest identyczny jak moich mebli wenge w kuchni, co tym bardziej mnie cieszy Dzięki za miłe słówka PS. Wklejaj swoje alabastrino jak tylko cos juz będzie widać czesc meble PAGED zakupilam do sypialni rzeczywiście sa bardzo ładne ale niestety moje poszły całe do reklamacji a twoje były ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 29.10.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam!Bardzo prosze o zblizenie oswietlenia schodów (1 lampki), bardzo mi sie podoba .Jakiej firmy sa te lampki?skoff?W jaki sposob sie je montuje i jaka jest moc 1?Z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Bardzo podoba mi się Wasz kominek. W moim projekcie też jest cięcie ale łupane (czy ciosane) nieregularne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 29.10.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 (edytowane) Witam! Co do mebli Paged, to u nas nie było aż tak źle, chociaż jedna nóżka od szafki jest zareklamowana(wybulwiona okleina), jedyny zgrzyt to to że za pierwszym podejściem otrzymaliśmy stolik kawowy z innej kolekcji, na szczęście już po tygodniu dotarł stolik właściwy. Ogólnie jednak jestem bardzo zadowolona z tych mebli. Metis - tak są to lampki led Skoff kwadratowe (te większe, nie pamiętam nazwy) moc jednej to 0,8 W, ja mam 5 sztuk- razem 4W, dlatego świecę je niemal nieprzerwanie od zmierzchu do świtu, a licznik prądu prawie ich nie widzi Agata- obejrzałam sobie Twój domek -Śliczny! A u mnie póki co trochę się sypialnia ucywilizowała- nie jest to jednak wersja moich marzeń- ot po prostu wykorzystane meble ze starego mieszkanka Za przesuwnymi drzwiami mam garderobę... Pozdrawiam! Edytowane 2 Grudnia 2013 przez utek76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 29.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzieki Utek za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 05.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam!!!!!!! Chciałam Ci pogratulować takiego domu no i oczywiście gustu, z zapartym tchem oglądałam kolejne zdjęcia twoich wnętrz..................Prześlicznie mam kilka pytań*jaki jest kolor ścian w salonie?*jaki jest kolor paneli w salonie*i co to za meble w kąciku tv (superowe!) Pozdrawiam serdecznie Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 05.11.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam, ściany w salonie są białe (farba Kabe aquatex), jedynie ściana z wnękami oraz wnęki przy kominku są pomalowane farbą Dulux kolor jasny beż. W salonie na podłodze jest parkiet merbau 1200 x 90mm. A meble to Paged typ carina kolor dąb czekoladowy. Dziękuję za miłe słowa U nas póki co niewiele się dzieje budowlanego, ot....mieszkamy sobie spokojnie i tyle Ale jest i dobra nowina- na wiosnę rozpoczną się znowu prace przy naszym domku- na pewno powstanie taras, prawdopodobnie też ogrodzenie frontowe, a jeśli "pogoda" dopisze to może nawet kostka przed domem Planujemy też wykończyć schody wejściowe. Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 07.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dziękuję za odpowiedz odnosnie lampek przy schodach. Mam jeszcze 1 pytanie - gdzie schowany jest do nich zasilacz?Jest wpuszczony w sciane i zaszpachlowany?czy tez jest gdzies do niego dostep?PzdrAla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts