utek76 18.05.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 (edytowane) witam, kakusek- rolety były zamawiane osobno- to Orlita, natomiast okna to Włoszczowa. Sufit w kuchni ma 10cm wysokości, Marzenka11 ścianka bidet+wc ma 138cm szerokości- uważam, że jest w porządku- wygodnie można korzystać z obu sprzętów Pozdrawiam i dziękuję Dziewczyny za miłe słowa! Wklejam trochę ogrodu (to dopiero nieśmiałe początki ), no i troszkę ogrodzenia: Edytowane 2 Grudnia 2013 przez utek76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pani budujaca 20.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Wasz domek jest przepiękny , sporo z niego czerpię pomysłów. Interesuje mnie w tym momencie lustro w łazience : jakie ma wymiary i na jakiej wysokości jest wklejone? Gratuluję pomysłów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 20.05.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Pani budujaca a o którą łazienkę chodzi- jasną czy ciemną? Cieszę się że nasz domek jest pomocny przy realizacji własnych marzeń Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 21.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witaj!!ogród juz wygląda pięknie a ogrodzenie rewelacyjne!wszystko przemyslane i ze smakiem dobrane.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pani budujaca 21.05.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nie napisałam, że chodzi mi o górną łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 31.05.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam!Lustro ma wymiary 142cm x 77cm, a wisi na wysokości 109cm.Aniucha2 dziękuję za miłe słowa!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Nie będę pierwsza i nie ostatnia mówiąc,ze domek macie cudny Aż jestem zła na siebie,że dopiero teraz na niego trafiłam . A niewiele brakowało i już duzo szybciej cieszyłabym oczy takimi pieknymi rzeczami Będę zaglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.06.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 kamlotek- dziękuję serdecznie!Też będę zaglądać do Was!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzieńdoberek!!! Wpadam z rewizyta Zreszta ja bardzo często tu zagladam tylko tak cichaczem,bo jak się naooglądam waszego domku,to nawet nie wiem co mam napisac... Pieknie macie i wszystko tak w moim klimacie Ogród również zapowiada się interesująco,ale ja wiem,że zanim wszystko urosnie i nabierze odpowiednich kształtów,to troszkę zejdzie Pozdrawiam i będe wpadac na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 02.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kurcze!!! Fajowa ta chatka!!! Czy chcesz, czy nie chcesz Utka, ukradnę Ci parę interesujących pomysłów. Na pewno kolor podłogi i schodów. Bomba, właśnie taka będzie u mnie pasować (chociaż do tego jeszcze daleko) Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia_Miś 02.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No i po roku codziennego czytania forum pękłam i piszę. Gratulacje dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitka18 03.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam! Domek cudny, gratuluję gustu. Mam pytanie gdzie były kupowane te czerwone sofy? Są boskie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 03.06.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ASIA a dzień doberek! U Ciebie też moje klimaty- widać że podobne gusty mamy mika73 cieszę się, że chatka się podoba! Nusia_Miś- dziękuję bardzo! Życzę wielu kolejnych postów na forum nitka18 sofy są firmy AEK, kupowane były w Witku w Modlniczce k/Krakowa, są skórzane, za dwie zapłaciłam 3500. Pozdrawiam serdecznie![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 04.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kurcze! to nie duzo za te kanapy dałaś! a fajne są! ja jak byłam ogladac tam meble,to jakoś drogie wszystko było... w Witku oglądałam ławę...o ależ piękna była...taka duża,kwadratowa (tylko troszkę niska) a blat miała zrobiony z takiego szkła brązowego w kwiaty brązowe i czarne! Super była,ale chyba 1500 kosztowała...może kiedyś Dziś tk spojrzałam i muszę powiedzieć,że masz bardzo ładne widoki koło domku.I przestrzeń duża.Tak można odetchnąć U mnie tez tak było dopóki sąsiad się nie wybudował...narazie jeden,a jak dojdzie drugi,to juz konieć oddychania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larunia 05.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam Jestem zachwycona Waszym domkiem. Bardzo podobają mi się schody( wszystko mi się podoba) i proszę podać ile kosztowały jeśli oczywiście można . [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 05.06.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ASIA - no faktycznie sofki drogie nie były, ale masz rację w tamtym sklepie generalnie nie jest najtaniej Co do widoków koło domku to póki co jest fajnie, chociaż najładniejsza strona z widokiem na las już dość gęsto zabudowana No cóż...nic nie poradzimy...żeby tylko Ci nasi sąsiedzi fajni byli larunia wysłałam cenę na priv. Dziękuję za miłe słowa! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ywonam 05.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 WitamJestem na etapie kupna podobnej kuchni (biały połysk i wenge). Mam Pytanie czy między podłogą a szafką dolną jest płyta koloru szarego czy jakieś aluminium, bo w moim projekcie wykończenie jest w kolorze wegne i zastanawiam się jakie rozwiązanie jest lepsze. Czy białe płytki o dekorze fali nie gryzą się z białym połyskiem i blatem w delikatne ciapki. Proszę UTEK o jakieś zbliżone zdjęcie blatu, płytki i białego lakieru. Z góry dziękuję. Poza tym o takiej kuchni marzyłam, a jestem wzrokowcem więc widzę, żebędzie pięknie.BRAVO kuchnia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 06.06.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witaj ywonam! Pomiędzy szafkami a podłogą jest listwa aluminiowa wysokości 15cm. Płytki na ścianach są w kolorze złamanej bieli, nie są jednak falowane, mają proste linie poziome, uważam, że nie gryzą się ani z szafkami ani z blatem- oto zdjęcie, o które prosiłaś: http://img3.imageshack.us/img3/3341/002modified.jpg Miło mi że kuchnia się podoba Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 07.06.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Gratuluje piekntych wnetrz Najladniejsza dolna lazienka bo w antaresach Powedz mi to sa black czy brown Ja w mojej malej lazience tez chce je miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 07.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam! Zaglądam i zaglądam i się odważyłam napisać.......... Piękne wnętrza i ogród piękny. Poproszę o nazwę czerwonych dekorów i płytek tych brązowo-złoto- miedziano-jakichś................... Są naprawdę super, tyle, że u mnie nie będzie okna w łazience. Widziałam różne wystawki z tymi płytkami ale z takiki dekorami tylko tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts