aga2010 27.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Utek domek rzeczywiści przepieknyMojego Protona buduję w okolicach Krakowa czy mogę cię prosić o podanie ceny kuchni i cenę parkietu na góze i na dole i namiary na parkieciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaialek 28.09.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam! kakusek wysłałam na priv, Konieczki wysłałam na priv, Anna eM z tym porządkiem to taki podstęp Cała sterta akcesoriów Boryska typu zabawki, kocyki, krzesełko do karmienia, oraz inne manatki zostały szybko upchnięte poza "pole rażenia" obiektywu Ogółem przygotowanie salonu do zdjęć zajęło mi ze 2 min, a uwierz mi, przy dwójce dzieci to ja mam tu niezły sajgon Jagódka, snaker666 dzięki za miłe słowa markoa zegar kupiłam w jysku, kosztował coś 60zł iwi0301 wszystkie łączenia parkiet-płytki mam na korku. Listew nie mam. Pozdrowionka witam, może Utku76 coś doradzisz, bardzo ważny jest dla nas taras, a na naszej działce dom będzie musiał stanąć tak, że słońce będzie z tyłu domu - czyli tam gdzie miałby być taras - od południa do końca dnia - czyli latem totalny ukrop. Może miałas jakieś przemyślenia co do takiej kwestii, będę wdzięczna za sugestie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.09.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam!Zmiana bardzo korzystna :)pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbrzez 28.09.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam Utek ! mam nadzieje, ze niebawem także dołączę do grona budujacych Protonka! Ale przede mna niestety jeszcze długa droga przeprawy przez cała papierologie Mam prośbe, czy mogłabym otrzymać zdjęcia pomieszczenia gospodarczego? Chce dokładnie sprawdzić, czy zmieści mi sie tam piec na eko-groszek i duży zbiornik ciepłej wody użytkowej. Obecnie jesteśmy na etapie róznych pomysłow do adaptacji projektu. dzieki i pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2010 29.09.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 WitamCzy mogłabyś napisać jakich wymiarów jest garderoba zrobiona w drugim pokoikupozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 30.09.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam serdecznie!Anna eM, Aba-m, Jagódka, mbrzez, aga2010, lady in red dzięki za miłe słowa!Aba-m te kamyki to po prostu utwardzenie pod garażem, trochę inny kolor kamienia niż przed domem, bo później dosypywane, póki co nic nie planuję nowego, ale kostka mi się marzy oj marzy.... Almidecor to super sklepy, ale te ceny......ehhhaga2010wysłałam na privolaialekrozumiem, że Wasz dom będzie miał taras od zachodu? To tak jak mój- powiem szczerze, ze mnie to bardzo odpowiada, słońce pięknie opiera się po południu na oknach, w salonie jest super słonecznie, a na tarasie cień do godziny 13, potem słoneczko aż do wieczora....Jeśli chodzi o upał, to w upalne dni słońce nie wpada do domu, bo zasłaniamy rolety, a na tarasie można postawić parasol, albo zamontować markizę....ja mam w ogrodzie parasol i to wystarcza jako ochrona przed upałem...Popatrz na to tak: w naszym klimacie dni upalnych mamy może ze 30 w roku, a poza tym zimno, szaruga, leje albo co najwyżej jest tak w sam raz....a słońce w salonie przez cały rok to rzecz bardzo ważna...mbrzez postaram się wkrótce wysłać zdjęcia, nie wiem, jak to będzie z tym piecem, ale może spróbuj poczytać coś na wątku o Protonie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?80977-PROTON-I-z-Dobrych-Dom%C3%B3waga2010 garderoba ma około 164cm szerokości i długości tyle co pokój w tym miejscu czyli około 310cm,Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.09.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 oblukalam almi na necie, niestety opinie rownie kiepskie jak ceny;) wiec jednak nie bedzie szafek oslo:) w domku ciagle mam deficyt meblowy - wiatrolap to obraz nedzy i butow, stolika do kawy brak a moja ukochana polka na ksiazki zostala przewrocona na bok i udaje mebel pod rtv;) ehhhhholaialek - popieram utka, zachodni ogrod to wspaniala sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni55 05.10.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 oblukalam almi na necie, niestety opinie rownie kiepskie jak ceny;) wiec jednak nie bedzie szafek oslo:) w domku ciagle mam deficyt meblowy - wiatrolap to obraz nedzy i butow, stolika do kawy brak a moja ukochana polka na ksiazki zostala przewrocona na bok i udaje mebel pod rtv;) ehhhhh olaialek - popieram utka, zachodni ogrod to wspaniala sprawa:) Witam . Ogladam,podziwiam i inspiruję się .Mam pytanie,z jakiego materiału macie zrobiony blat w kuchni??? Juz wiecie ,ze kuchnie macie cudowną,więc nie będę się powtarzać.Cały dom jest bajką.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2010 14.10.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 WitamCzy mogłabyś mi napisac na jakiej wysokości od podłowgi zostały zrobione oka w kucni i w wykuszuZ góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.10.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Utku! Co masz na dole domu-chodzi mi o podmurówkę czyli ocieplenie bloczków fundamentowych-zazwyczaj ludzie mają tam klinkier (niezbyt mi się podoba). A co jest u Ciebie?Pomalowane na brązowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2010 02.11.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 WitamZ czego masz zrobione schody zewnętrzne, czy są takie półokrągłe czy proste i czym obłożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabbitp 08.11.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dom wspaniały. Błagam o producenta i model płytek łazienki na dole.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 14.11.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam!Boni55 blat w kuchni to najzwyklejszy blat z płyty, z firmy Atlas. aga2010 okna w wykuszu są na poziomie 55cm od podłogi, a w kuchni ok.110cm. Schody zewnętrzne są półokrągłe i obłożone klinkierem.lady in red cokół domu jest wykończony tynkiem mozaikowym Kabe, ziarno 1mm. Tym samym jest wykończona donica przy schodach i murek przy schodach.rabbitp łazienka na dole to Imola Antares czarny, do tego dekor imola andra czerwony.Serdecznie dziękuję za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla_sał 15.11.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam. Czy podnosiła Pani ściankę kolankową???Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 15.11.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam, nie, nie podnosiliśmy ścianki kolankowej, jest tak jak w projekcie....Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2010 15.11.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 WitamDzięki za odpoweidźCzy mogłabyś mi napisać jaki masz tynk w domu na ścianach wewnętrznych i jak się sprawdza przy małych dzieciachpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.11.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 utek! Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 15.11.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witaj Utek! Przyznaję sie do podglądactwa Zaglądam do Twojego wątku już od dłuższego czasu. Piękny masz domek i niebywale uporządkowany. W każdym kącie widać "dłoń" kobiety. Mam pytanie: jakiej marki jest okap w Twojej kuchnii? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 15.11.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam, Właśnie trafiłam na Twój dziennik. Jestem pod ogromnym wrażeniem!!!! GRATULUJĘ gustu i pomysłowości. Po pierwsze podłoga!!!!!!!!!!!!!!!! Za nic nie chciałam się zgodzić na merbau aż do teraz... poważnie się zadtanawiam. Napisz proszę jak w użytkowaniu, tzn czy bardzo widać kurz i jak często ją myjesz. Lakier to jest połysk??? czy zwykły mat?? może ciągle wymyta tak ta podłoga? Po drugie płytki - gres - też planujemy. Jak widzę masz fugę nie jasną, jak to wszyscy sugerują. Proszę o kolor fugi i producenta - jeśli pamiętasz. I jak się gras sprawuje?? Impregnowaliście go wcześniej?? Nie widać plam?? Łazienki też super - ale my już mamy płytki zamówione. Jeszcze raz GRATULUJĘ i będę wdzięczna za odp na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaialek 17.11.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam, nie, nie podnosiliśmy ścianki kolankowej, jest tak jak w projekcie.... Pozdrawiam! a ja mam ciągle wątpliwości.... znalazłam projekt Goliat II pracownia domowe klimaty, też fajny, ale nasz Proton chyba jednak fajniejszy, oglądałam ponownie wszystkie zdjęcia z realizacji i odniosłam wrażenie, że pokoiki na górze są małe, co o tym sądzisz, utku? poza tym ciągle się waham, czy dom parterowy, czy z poddaszem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts