Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Utkowy dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ponieważ pytanie o cenę kuchni powtarza się dość często, chyba nie popełnię nietaktu :wink: jeśli podam cenę kuchni tu na forum:

meble z okuciami bluma i blatami kosztowały 15tys, agd kolejne 13tys.

Dzięki za miłe słówka- tak mieszka nam się rzeczywiście super- nie ma to jak u siebie :D

Danka- właśnie sobie obejrzałam wątek Oriona na forum i się zastanawiałam czemu ja tego Oriona nie wybrałam do budowy, bo taki fajny :o , no a potem sobie przypomniałam, że mam za wąską działkę :wink:

Pozdrowionka

Witaj Utek! To, że domek masz fajowski słyszalas juz tysiac razy i ja sie pod tym podpisuje. Na forum jestem totalna nowicjuszka. przesledzilam ten watek na szybko i notowalam sobie pytanka, na wiele z nich juz odpowiedzialas. Zaskoczyla mnie bardzo pozytywnie cena kuchni, ktora wyglada jak milion dolarów :-) gdybys mogla podac jeszcze producenta, bo pewnie mi gdzies ucieklo. z jakiej firmy masz kibelek w ciemnej łazience, bardzo mi sie podoba, mam nadzieje ze nie kosztowal wiecej niz tysiac. Bo do tej pory jak mnie cos zachwyci to o cene wole nie pytac.

markoto-blat w łazience jest w całości z karton gipsu, montowany na hakach czy cos w tym stylu, a co smieszniejsze ściana do której jest montowany też jest z k-g :o - wszystko trzyma się lux, ani drgnie, choć wiem czemu pytasz-Kachna28 lała z betonu, tak stwierdził jej fachowiec, widocznie nie miał zaufania do tego k-g....ale moi kafelkarze gdy im pokazałam co chcę zrobić i spytałam czy będzie się trzymać, powiedzieli że wiedzą jak to zrobić i że będzie ok- a nie należą oni do "odważnych" bo np nie chcieli kleić kafli na lekko gdzie niegdzie wilgotne tynki i musiałam dosuszać ściany, bo mówili że jak spadnie to oni nie będą słuchać....no a na widok w projekcie tego blatu ani nie pisnęli...

grapakuchnia to meble atlas, model jowita, a kibelek w łazience to roca hall-cena coś koło tysiaka właśnie- razem z deską wolnoopadającą- o ile dobrze pamiętam

Dzięki wszystkim za miłe słowa :D

Danka- właśnie sobie obejrzałam wątek Oriona na forum i się zastanawiałam czemu ja tego Oriona nie wybrałam do budowy, bo taki fajny :o , no a potem sobie przypomniałam, że mam za wąską działkę :wink:

Pozdrowionka

A ja żeby mi się zmieścił na działcę uciełam 12 cm garażu :D

Tak bardzo mi się spodobał że nie było mowy o żadnym innym projekcie.

Chyba poprostu się wie że dany dom będzie dla nas.

Pozdrawiam.

PS.Będę dalej kibicowac.

danka- no coś w tym jest, choć ja miałam kilka typów , domek miał być przede wszystkim sensowny w środku, wygrał Proton, i dziś wiem, że dobrze wybrałam...oglądam nieraz na forum inne moje typy i widzę, że nie do końca się sprawdziły w budowie i użytkowaniu....u mnie zadecydowały tez gabaryty działki 20x70m, wiele było fajnych domków ale na 20m działki to już sporo odpadało niestety....

markoto-jeden jest tylko minus tej półki z k-g- Kafelkarze mówili mi żeby zbyt intensywnie nie baraszkować na niej :lol: , a u Kachny na betonie- to jak najbardziej :lol:

olkahof-dziękuję za miłe słówka :D