megi1719503365 18.01.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Sofka bardzo ładna, pasuje do całego pokoju. Poduszki są świetne. Były w komplecie z sofką czy są oddzielnie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 18.01.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam, poduszki są osobno kupowane, ale i sofka i poduchy pochodzą z ikei Cena poduch-50zł/2sztuki, cena sofki-uwaga 249zł Za taką cenę naprawdę nieźle wykonana, po rozłożeniu całkiem fajne spanko 110cm x 2m, także można się przespać przy dziecku jakby co. A jak się zniszczy to za tą kasę nie żal wywalić Fajnie że się Wam podoba, bo nam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 19.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Utek, a kiedy ogród zakładacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 19.01.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Mymyk- no w styczniu to raczej nie planujemy Ale na wiosnę pomyślę o Tobie Zwłaszcza, że na temat ogrodów nie wiem zupełnie nic i troche mnie to przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 19.01.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a pomyśl, pomyśl macie tak fajnie i konsekwentnie "w stylu" urządzony dom że aż się prosi ogród dopasowany do tego wnętrza... chętnie pomogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Mariusz 19.01.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam, wklejam coś dla Magdy i Stasia, ale może i innym się przyda- w naszej małej kuchni mamy takie ukryte miejsce na śniadanko http://img299.imageshack.us/img299/6852/16859379cm3.jpg utek76 Bardzo fajny pomysł z tym miejscem na małe śniadanko. Cały czas nad tym myślimy, bo mimo, że jest jadalnia to fajnie mieć w kuchni taki blacik przy którym też można posiedzieć. Też planujemy coś takiego w naszym Protonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 19.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ta cena sofki i poduszek... Super okazja, nie można było nie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 19.01.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Megi-powiem Ci nawet, że to nie była okazja, to ceny regularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.01.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Utek - zajefajna ta sofka. A ile latek ma Wasze szczęście bo nasz 2,5 i się tak zastanawiam czy mu łóżka nie zmienić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 19.01.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 nasz ma 3,5 ale już dawno powinien mieć inne łóżko, więc u Was jak najbardziej PS. Ale masz fajny domek Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Utek - dzięki A z łóżkiem poczekam do wiosny Tak mnie naszło że fajne to rozwiązanie stołu w kuchni i ciekawa jestem czy coś takiego sprawdziłoby się w garderobie jako deska do prasowania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 19.01.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Monika- już było to prasowanie na tapecie- możnaby się pokusić, ale nie wiem, czy byłoby to wygodne...A u siebie w kuchni to stolik jakiś planujesz? Bo projekt fajowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 No w sumie chyba rzeczywiście nie byłoby wygodnie. A co do stołu w samej kuchni to nie planuję bo jest za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 20.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 utek76, fajny patent z tym wysuwanym stolikiem! Tak w sprawie deski do prasowania, to kiedyś w jakimś programie wnętrzarskim w TV widziałam identycznie rozwiązany problem deski do prasowania. Nie wiem czy to wygodne, ale na pewno niektóre firmy mają coś takiego w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 20.01.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 O- czyli jednak taka deska do prasowania może być A co do stolika- to w Protonku nie było zbyt dużo miejsca w kuchni, więc stolik ukryliśmy natomiast jeden z wstępnych projektów mojej kuchni stolik uwzględniał- nie było źle, tyle, że trochę ciaśniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 peka ma, pewnie blum tez, w ikei tez widzialam ta deske do szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natashaa 21.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam UTEK mam pytanie-w pierwszy cieplejszy dzien zaczynamy kolejny etap budowy i musimy zaczac zastanawiac sie nad wystrojem domu-czy dobierajac kolor podłogi kierowałaś sie kolorem okien?nasze okna sa koloru ciemny orzech jednak nie drewniane ale w okleinie,obawiam sie czy moze to jakos zle wygladac z jasna podloga?mialam juz rózne mysli-od bardzo ciemnej podlogi po super jasna ,ale Twoja jest super-na pograniczu ciemnej i jasnej .pozdrawiam-czytajac od poczatku forum z Twoim udzialem otworzylam notatnik i wszystko pozapisywalam-pewnie skorzystam wiele razyps-najwiekszym problemem jednak jest chyba oswietlenie!kompletnie nie moge sobie niczego wyobrazic-a juz musze wiedziec gdzie bedzie lampa nad stolem itd-ratunku!ja nawet nie wiem gdzie ma byc stół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.01.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Znowu zaglądam do Twojego pięknego domu, bo masz wg mojego prywatnego rankingu najładniejszy parkiet merbau na forum Chciałabym zapytać czy to przepiękne zróżnicowanie kolorystyczne jest związane z gatunkiem drewna? Nie chcę jednolitej nudnej podłogi, czy wobec tego mam pytać o drugi albo trzeci gatunek drewna? I jeszcze chciałabym dopytać o gres na ścianie w kuchni, czy jest on zlicowany ze ściana czy też odstaje? Napisałaś, że jest dość gruby, zdecydowałaś się na wkuwanie czy też został przyklejony na powierzchnię ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 22.01.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, Natashaa powiem szczerze, że w ogóle nie dobierałam koloru okien do podłóg- okna mam orzech jasny, i to jest inny kolor niż merbau, a mimo to wygląda dobrze, na górze do jesionu też dobrze, tak więc nie przejmuj się tym za bardzo- widziałam na forum merbau do okien złoty dąb, i do białych i wszędzie było ok No a z tym oświetleniem to niestety ale musisz sobie przemyśleć swój domek już na tym etapie i pod to zaplanować oświetlenie- też miałam z tym problem, ale w końcu się jakoś pozbierałam i teraz jestem zadowolona, choć oczywiście kilka zonków było Renka dziękuję za tak miłe słowa parkiet mój nazywa się merbau mix, i został stworzony "na poczekaniu" z przemieszania kilku odcieni klepek- merbau ciemnego, średniego i jasnego Najlepsze jest to, że taka zebra już ponoć niemodna teraz tylko jednolite podłogi ale ja tak jak Ty uważam, że są one ciut nudnawe... Płytki w kuchni były kładzione na ścianę, bez wkuwania- szafki dolne zostały wsunięte pod płytki, a górne najechały na płytki- tu pokłony dla moich kafelkarzy, którzy co do milimetra zachowali wymiary z projektu kuchni i zabieg ten ciut przecież ryzykowny udał się w 100% Markoto a masz może jakąś fotę tej dechy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Tu z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60090385 tu pekahttp://www.peka.pl/index.php?k=katalog&w=&d=10&d1=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts