Waleriana 26.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Utek a czy za barierkę dodatkowo płaciłaś? Jesli tak to jaki to koszt. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 utek -slicznie sobie gniazdko urządziłaś klasa i styl ,a o starannosci w dobieraniu dodatkow nawet nie wspomne podglądam Cie od jakiegos czasu i podziwiam . Serdecznosci na długie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 26.02.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam, mikopiko mam 3 warstwy lakieru, ale powiem szczerze że ta trzecia to mnie o mało co życia nie kosztowała Panowie stwierdzili, że "przylakierują jeszcze raz to będzie jeszcze ładniej" a ja na to "ok" I co?- i trzecia warstwa nie chciała schnąć i nawet groźba była że trzeba będzie od nowa cyklinować- na 3 dni przed przeprowadzką! Ale wyschła w końcu łaskawie- gdy już nie tylko ja ale nawet właściciel firmy parkieciarskiej osiwieliśmy ze stresu Suma sumarum- nigdy więcej!-choć przyznam, że kolor podłogi po tej trzeciej warstwie jest dużo ładniejszy Tolu witam Cię serdecznie!- cieszę się, że podobają Ci się moje schody, mnie Twój dom zachwyca codziennie Czy ja kiedyś będę umiała założyć TAKI ogród jak Twój- wątpię Waleriana barierka wliczona była w cenę schodów. Koszt wysłałam na priv. Ew-ka cieszę się że do mnie trafiłaś Ale o dodatkach to Ty mi nie mów, bo to Ty jesteś Mistrzynią dodatków Dziękuję Wszystkim za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 27.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Utek schody masz przepiękne i jeżeli można to też bym prosiła o ich cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 27.02.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 IlonaS wysłałam...Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Utek -co masz w oknach w alabastrinowej łazience? tylko rolety zew? Bo mi brak konceptu a "wioski" nie chce zrobic (my tam rolet zewn. nie mamy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 28.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dotarło, dziękuje http://img520.imageshack.us/img520/1040/61746992.jpg http://img102.imageshack.us/img102/4993/65313872.jpg A mogła byś mi jeszcze powiedzieć jakie one mają wymiar i gdzie były zamawiane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Utku dzięki za odpowiedź - też mam merbau i też 3 warstwy , schodu też merbau bedą niebawem montowane a czekają już na to chyba z pół roku , sofy idą uwaga - czerwone Czy coś Ci to przypomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anastek77 01.03.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 witam !! utek gratuluje slicznego domku!!!!) Mozesz zajrzec na priv??Bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.03.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam! Kachna28 ja w łazience mam tylko rolety zewnętrzne, natomiast wydaje mi się, że jeśli nie takie to rzymskie rolety też będą dobre....jakieś jasne- beżowe lub białe, firanka raczej nie, ale może jestem uprzedzona, bo ja ogólnie nie znoszę firanek IlonaS schody mają wymiar około 2,4 x 2m, a w górę około 2,9m wykonawca: http://www.schodykowalik.pl polecam! mikopiko absolutnie nic mi to nie przypomina A powinno? A tak w ogóle to gdzie mogę zobaczyć Twój domek? anastek77 dziękuję bardzo za miłe słowa Na priv zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kachna28 ja w łazience mam tylko rolety zewnętrzne, natomiast wydaje mi się, że jeśli nie takie to rzymskie rolety też będą dobre....jakieś jasne- beżowe lub białe, firanka raczej nie, ale może jestem uprzedzona, bo ja ogólnie nie znoszę firanek To tak jak ja No cos musze powiesic -bo u nas wychodząc spod prysznica jest się idealnie "wystawionym" na oczy przechodniów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 03.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Milo sie oglada fotki wnetrza Twojego domku, szczegolnie podoba mi sie kuchnia i polki w gabinecie Jedno zas mi sie nie podoba... wszedobylskie biale sciany, dlaczego nigdzie nie ma koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No, wlasnie ekstra.Ja caly dom mam pomalowany na taki sam kolor, tzn. sufity pastelowy jasmin, a sciany pastelowy ... nie pamietam, ale w kazdym razie o ton ciemniejszy.Nie musze sie zastanawiac czy kolor mebli bedzie mi pasowal do scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pani budujaca 04.03.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wspaniały domek. podoba mi się wszystko. gratuluję dobrego stylu. wkrótce u nas ruszy wykończeniówka, mam nadzieję, że w razie czego posłuży mi Pani radą, bo tych wyborów jest tak wiele, że nie wiadomo co wybrać. interesuje mnie kominek w tej chwili, pisałam o tym na priv. pozdrawiam zajrzę tu później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 04.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Utek czy mogłabyś podać mi wymiary i wysokość twojego stoliczka kawowego Właśnie zamawiam u stolaraz i jakoś nie mogę się zdecydować jaki ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 04.03.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam, kachna28 stawiam na prostą roletę rzymską...te paseczki, które u siebie pokazałaś w wątku- raczej nieeee...ale to moje zdanie Deamos dziękuję za miłe słowa Co do białych ścian, to są takie z dwóch powodów-bardzo lubię białe ściany i nie mam lepszego pomysłu na nie póki co, a po drugie postanowiłam na razie pomieszkać trochę i po czasie zdecydować o ewentualnych kolorach- myślę o czymś w gabinecie, wiatrołapie i sypialni- ale nie wszystkie ściany i raczej skłaniam się ku tapecie a nie farbie. Natomiast salon na pewno pozostanie taki jak jest- i choć tego może nie widać na zdjęciach to ściana z wnękami przy sofach nie jest biała tylko beżowa, podobnie boczki kominka ellajmiło mi że się za mną wstawiłaś pani budująca wysłałam odpowiedź na priv, bardzo dziękuję za miłe słowa nie wiem, czy dobry ze mnie doradca, ale jakby co pomocą chętnie posłużę edit-blondi stolik kawowy ma 100x100cm i wysokość 42cm. A w sobotę organizowaliśmy kolejną parapetówkę i .....dzięki gościom w naszym domu pojawił się pierwszy obraz - w dodatku autorstwa gościa czyli mojej przyjaciółki http://img8.imageshack.us/img8/8350/29743067fv1.jpg Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexandra715 05.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Utek masz dom jak z marzeń, przynajmniej moich:) Przepiekny po prostu. Proszę powiedz, gdzie kupiłaś te "ludziki", które stoja we wnekach za kanapą. Mam podobne wnęki i takie dekoracje bardzo by mi pasowały.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 05.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 edit-blondi stolik kawowy ma 100x100cm i wysokość 42cm. a mogłabym prosić jeszcze o podanie głębokości szafki pod TV? a czym myjesz swoje merbau? Mnie parkieciarz polecał myć włąściwie samą wodą, ale potem ten parkiet jest jakiś taki matowy i mało mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okaaga 05.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam wnętrze poprostu ekstra u mnie już czerwone sofy czekają na wstawienie do salonu, ale jeszcse sobie długo poczekają. Mam prośbę jak możesz napisać skąd takie super zwierzaki naścianie u malucha w pokoiku, czy to szablony czy nakleiki i gdzie takie mogę kupić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 05.03.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 alexandra715 ludziki są drewniane a kupiłam je w....Ikei Bardzo dziękuję Ci za miłe słowa na temat naszego domku edit-blondi szafka rtv ma 45cm głębokości. A co do merbau to ja raczej samą wodą przecieram...ale niezbyt często wykonuję ten zabieg z reguły kończy się na odkurzaniu okaaga cieszę się że podobają Ci się nasze wnętrza Na ścianach u synusia są malowidła wykonane przy pomocy szablonów: o tu je znajdziesz w dziale dziecięcym http://www.szabloneria.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts