Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Utkowy dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Utek -dom jak z gazety "piękne wnetrza'-przemyślany, dopracowany ,dosmaczony,dopieszczony,zachwycajacy i cały w moim typie :D

I mozesz mi wierzyć lub nie,ale

-krzesła były wybrane te same-sa podobne bo zdecydował termin-

-kominek wymarzony bardzo podobny-mąz tylko ma stracha czy kamieniarz potrafi tak rozłupać granit,zeby wyszło pęknięcie w kształcie piorunka

-płytki w łazience -te zardzewiałe-takie same -u nas w połaczeniu z innymi :D

pozdrawiam serdecznie

obraz od kolezanki świetny

galka tak mi przysłodziłaś, że aż się zarumieniłam :oops: :D Ale z tym przemyśleniem wszystkiego to nie do końca :lol: czasem mam wrażenie, że im mniej myślenia a więcej żywiołu tym lepszy efekt :lol: Były takie elementy nad którymi mi mózg parował od myślenia a efekt....hmmmm...słaby, a czasem od jednego "pstryknięcia" fajne rzeczy wychodziły :D Też tak macie??

A co do podobieństw to widać podobne guściki mamy :wink: A gdzie Twój domek mogę zobaczyć?

Pozdrawiam serdecznie

ale żeby nie było że w domu nikt nie mieszka :lol: to taki Wam pokażę bałaganik :oops:

http://img21.imageshack.us/img21/8748/45059316.jpg

ja poprosze jeszcze raz ten balaganik bo chyba wykasowallaś zdjęcie.... :D

pięny domek. JA tez sie napaliłam na brąz-czerwień-krem w "salonie", niestety nie trafilam na odpowiednią tapetę i jest bardziej zgaszona.... Kto wie, jeszcze zmienię wystrój...

Witam!

MRS.CONSTR. dziękuję za miłe słowa :D A co do uroku płytek, to jeszcze trudniej jest pokazać na fotach urok łazienki Alabastrino- te płytki w kartonie zanim zostaną położone wyglądają nijako, podobnie na zdjęciach, na pewno nigdy bym ich nie kupiła, gdyby nie łazienka którą zobaczyłam na żywo na wystawce w salonie łazienek- no normalnie nie te same kafle :o Podobnie było w domu- dopiero jak zafugowali wszystko na ścianach pomyślałam- to jest to :D

MEG79 tak- przesuwałam okienko w łazience bardziej do ściany z grzejnikiem, tak żeby wypadło nad kibelkiem i nie było przy samym prysznicu, kabina prysznicowa to "80-tka".

Pozdrawiam serdecznie

Witam!

Przyłączam się do grona piewców :D Szczególnie, że dom jest naprawde piękny. Wszystko, ale to wszystko zostało zaplanowane i dopracowane. Szkoda, że nie trafiłam na to forum wcześniej, zanim zaczęliśmy budować dom...

Proszę zaglądnąć na priva (mam nadzieje, że uda mi się go wysłać :) )

Pozdrawiam

Witam

mam pytanie jaki jest koszt wykonania takiego kominka jak Wasz, bardzo mi sie podoba i chciała bym miec taki sam u siebie. Brdzo bym chciała miec taki sam w swoim domu, który właśnie wykańczam. Bede wdzieczna za odpowiedz. Może byc na priv

zapomniałam jeszcze napisac, ze masz swietny gust, az Ci zazdroszcze, :D przedemna również praca (mysle, ze chociaz cięzka,ale najprzyjemniejsza ) urzadzania domu. Podpatrzyłam u ciebie pare fajnych pomysłów....bo domek jest jak marzenie....mam nadzieje, ze mój bedzie równi piekny. Ale narazie ten kominek.....nie wiem tylko, czy bedzie mnie na niego stac i czy znajde kogos, kto mi taki zrobi.

Witam serdecznie!

Dziękuję wszystkim za tak miłe słowa!

nnatasza skończy się na pewno dobrze, bo domek masz przepiękny -często do niego zaglądam, więc pewnie wkrótce coś odgapię :wink:

anemane na priv zaglądnęłam :wink:

anias74 wycenę kominka przesłałam na priv. Życzę wytrwałości przy wykańczaniu domku, bo to niestety prawda, że "wykończeniówka wykańcza"- i psychicznie i fizycznie i co najgorsze finansowo :roll:

Adasiolek powiem tylko, że jeszcze na żadnym zdjęciu nie udało mi się pokazać rzeczywistego koloru moich sof :evil: W realu nie są tak jaskrawe, to taka głęboka czerwień....A kremowego koloru nie żałuj- jest bardzo elegancki!

Pozdrawiam

• 3 weeks później...

Utek76, odwiedziłam po dłuższej przerwie wasz domek i nadal robi na mnie olbrzymie wrażenie! Piękne wnętrza nigdy się nie nudzą! :D

Mam pytanie o dodatkowe drzwi balkonowe w salonie. Czy musieliście mieć zgodę na zmianę w projekcie, czy po prostu można samemu zamienić okno na drzwi?