pani budujaca 08.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Jakie wymiary ma Wasz salon, i gdzie można kupić takie piękne donice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 edit-blondi stolik kawowy ma 100x100cm i wysokość 42cm. O! to prawie jak mój pufo-stolik -90x90cm ok 40cm wys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 08.03.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 witam, pani budująca salon ma coś 4,5 x 8m, natomiast donice kupiłam w Castoramie... kachna no to będziesz zadowolona z niego, bo mój jest bardzo wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 08.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Utek -dom jak z gazety "piękne wnetrza'-przemyślany, dopracowany ,dosmaczony,dopieszczony,zachwycajacy i cały w moim typie I mozesz mi wierzyć lub nie,ale -krzesła były wybrane te same-sa podobne bo zdecydował termin- -kominek wymarzony bardzo podobny-mąz tylko ma stracha czy kamieniarz potrafi tak rozłupać granit,zeby wyszło pęknięcie w kształcie piorunka -płytki w łazience -te zardzewiałe-takie same -u nas w połaczeniu z innymi pozdrawiam serdecznie obraz od kolezanki świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 08.03.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 galka tak mi przysłodziłaś, że aż się zarumieniłam Ale z tym przemyśleniem wszystkiego to nie do końca czasem mam wrażenie, że im mniej myślenia a więcej żywiołu tym lepszy efekt Były takie elementy nad którymi mi mózg parował od myślenia a efekt....hmmmm...słaby, a czasem od jednego "pstryknięcia" fajne rzeczy wychodziły Też tak macie?? A co do podobieństw to widać podobne guściki mamy A gdzie Twój domek mogę zobaczyć? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 09.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale żeby nie było że w domu nikt nie mieszka to taki Wam pokażę bałaganik http://img21.imageshack.us/img21/8748/45059316.jpg ja poprosze jeszcze raz ten balaganik bo chyba wykasowallaś zdjęcie.... pięny domek. JA tez sie napaliłam na brąz-czerwień-krem w "salonie", niestety nie trafilam na odpowiednią tapetę i jest bardziej zgaszona.... Kto wie, jeszcze zmienię wystrój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 10.03.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 O- znowu mój bałaganik na widoku Witaj onna Biegnę do Ciebie zobaczyć tą tapetę czerwoną, tylko czy znajdę?- u Ciebie tyyyyle stron Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 11.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 WOW!!!!!!!!! Pomijajac fakt ,ze wszystko mi sie podobalo-to najpiekniejsza jest kuchnia i plytki w lazience.Na zywo te kafle musze byc jeszcze bardziej efektowne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEG79 14.03.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Utek czy mogłabym sie dowiedzieć czy przesuwałaś okienko w małej łazience ? Wydaje mi się, że nam się nie zmieści kabina prysznicowa.Możesz napisać jakie wymary ma Twoja kabina??? pozdrawiam http://megan79.fotosik.pl/albumy/533645.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 14.03.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam! MRS.CONSTR. dziękuję za miłe słowa A co do uroku płytek, to jeszcze trudniej jest pokazać na fotach urok łazienki Alabastrino- te płytki w kartonie zanim zostaną położone wyglądają nijako, podobnie na zdjęciach, na pewno nigdy bym ich nie kupiła, gdyby nie łazienka którą zobaczyłam na żywo na wystawce w salonie łazienek- no normalnie nie te same kafle Podobnie było w domu- dopiero jak zafugowali wszystko na ścianach pomyślałam- to jest to MEG79 tak- przesuwałam okienko w łazience bardziej do ściany z grzejnikiem, tak żeby wypadło nad kibelkiem i nie było przy samym prysznicu, kabina prysznicowa to "80-tka". Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 16.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Piękny dom - podziwiam konsekwencję w utrzymaniu jednego stylu. U mnie pod tym względem prawdziwy eklektyzm - zaczęło się od minimalizmu a ciężko przewidzieć na czym się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemane 17.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam! Przyłączam się do grona piewców Szczególnie, że dom jest naprawde piękny. Wszystko, ale to wszystko zostało zaplanowane i dopracowane. Szkoda, że nie trafiłam na to forum wcześniej, zanim zaczęliśmy budować dom... Proszę zaglądnąć na priva (mam nadzieje, że uda mi się go wysłać ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anias74 17.03.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witammam pytanie jaki jest koszt wykonania takiego kominka jak Wasz, bardzo mi sie podoba i chciała bym miec taki sam u siebie. Brdzo bym chciała miec taki sam w swoim domu, który właśnie wykańczam. Bede wdzieczna za odpowiedz. Może byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anias74 17.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 zapomniałam jeszcze napisac, ze masz swietny gust, az Ci zazdroszcze, przedemna również praca (mysle, ze chociaz cięzka,ale najprzyjemniejsza ) urzadzania domu. Podpatrzyłam u ciebie pare fajnych pomysłów....bo domek jest jak marzenie....mam nadzieje, ze mój bedzie równi piekny. Ale narazie ten kominek.....nie wiem tylko, czy bedzie mnie na niego stac i czy znajde kogos, kto mi taki zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adasiolek 19.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 hejbardzo mi sie podoba czerwony kolorek twojej sofy, chcialam krzesła w tym kolorze, jednak zdecydowałam na "tradycyjne" kremowe i narożnik i krzesła, troszke tego koloru załuję pozdrawiamzresztą podoba mi się całuy wystrój u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 20.03.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam serdecznie! Dziękuję wszystkim za tak miłe słowa! nnatasza skończy się na pewno dobrze, bo domek masz przepiękny -często do niego zaglądam, więc pewnie wkrótce coś odgapię anemane na priv zaglądnęłam anias74 wycenę kominka przesłałam na priv. Życzę wytrwałości przy wykańczaniu domku, bo to niestety prawda, że "wykończeniówka wykańcza"- i psychicznie i fizycznie i co najgorsze finansowo Adasiolek powiem tylko, że jeszcze na żadnym zdjęciu nie udało mi się pokazać rzeczywistego koloru moich sof W realu nie są tak jaskrawe, to taka głęboka czerwień....A kremowego koloru nie żałuj- jest bardzo elegancki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 08.04.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Nelli cudne! Jak to dobrze że wiosna do nas przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiki1710 09.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wtrącę się tu szybciutko:) Przepięknie macie, przepięknie w tym krakowskim domku. Dziękuję Ci Droga Utek76 za kolory tynku jesteś wielka. A na Święta Wielkanocne wszystkim życzę cudnej pogody, miłości i samych szczęśliwych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 09.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Utek76, odwiedziłam po dłuższej przerwie wasz domek i nadal robi na mnie olbrzymie wrażenie! Piękne wnętrza nigdy się nie nudzą! Mam pytanie o dodatkowe drzwi balkonowe w salonie. Czy musieliście mieć zgodę na zmianę w projekcie, czy po prostu można samemu zamienić okno na drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts