Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Utkowy dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witamy

Jesteśmy zachwyceni Waszym domkiem. Bardzo podobają nam się schody i chcielibyśmy się dowiedzieć o koszt takiego cuda jeśli oczywiście można. Nasz adres to [email protected]

My dopiero zaczynamy całą biurokrację i długa droga przed nami. Mamy nadzieję, że też będzie tak pięknie jak u Was. :D

Czy mogłabyś mi napisać na maila [email protected] jaki jest koszt miesięcznego ogrzania domu. Zastanawiam się też nad grzejnikami w salonie, ale wydaje mi się że przy grzejnikach trzeba nastawić piec na większą temperaturę. Kominek chcemy z płaszczem wodnym, ale nie wiemy co z salonem,jakie ogrzewanie zrobić, podłogowe czy ścienne.

pozdrawiam

http://megan79.fotosik.pl/albumy/533645.html

Witam,

MEG79 między deską a płytkami jest korek. Listew nie mam. Co do ogrzewania to wysłałam na priv.

blada80 dziękuję za miłe słowa :D cenę schodów wysłałam na priv.

Tomka grzejniki w salonie są firmy Purmo- który konkretnie grzejnik Cię interesuje?

Paulinka14 jeszcze nie wiem, czym wykończę schody...faktycznie są łukowate, liczę na to że moi kafelkarze jakoś sobie poradzą, gdybym wybrała płytki. A donica przy schodach jest zrobiona ze zwykłego betonowego kręgu(dwa kręgi jeden na drugim) który został tylko ocieplony.

U nas tymczasem robi się ogrodzenie od frontu domu, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie już co pokazać :D

Pozdrawiam!

Utek podobaja mi sie Twoje rolety zewnetrzne.Chyba to dobry pomysl dobrac jasne rolety do jasnej elewacji :) Mozesz napisac cos wiecej o oknach?Gdzie je zamawiales i czy razem z roletami?Czy jestes zadowolony z montazu?

Chcialabym u siebie rowniez zrobic taka opaske z oswiwetleniemw kuchni (sufit podiweszany) i bylabym wdzieczna gdybys powiedzial ile taka zabudowa"zabiera" z wysokosci :D

• 2 weeks później...