aniucha2 17.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 jeszcze raz powtórzę-Pięknie!!! My z meżem też zabieramy się za ogrod.Już się boję co z tego wyjdzie bo to nasze pierwsze bliskie spotkanie z ogrodnictwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 17.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 utek76 dziękuję za odpowiedz. Kinkiet faktycznie kiepsko widoczny na zdjęciu, ale myślę, że w waszym przypadku można w ciemno chwalić, więc napiszę: kinkiet śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anrewi 18.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Utek76 ślicznie u Ciebie! Stół i krzesła w jadalni są mi bliżej znane Pewnie już i w ogódku zaczęłaś coś ładnego tworzyć. Pokaż jakieł fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 19.04.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam, no ok- zapodaję kinkiet z bliska http://img4.imageshack.us/img4/5340/50065004.jpg A ogródek- hmmm....dopiero zaczynamy: I domek z lampkami zewnętrznymi, niedługo zamierzam coś zapodać kwiecistego na balkony Pozdrowionka!!! Edytowane 2 Grudnia 2013 przez utek76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 kinkiety boskie też sobie takie sprawięjak kasy nam starczy Ogród napewno będzie piękny,jak wszystko czegosię dotkniesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 21.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Bardzo ładne kinkiety, a ogród zapowiada się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 21.04.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam,monah, aniucha2, aga_i_wojtek, anrewi, malgosia0023, megi*- dziękuję serdecznie za miłe słowa!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Rafał 21.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witamy Jesteśmy zachwyceni Waszym domkiem. Bardzo podobają nam się schody i chcielibyśmy się dowiedzieć o koszt takiego cuda jeśli oczywiście można. Nasz adres to [email protected] My dopiero zaczynamy całą biurokrację i długa droga przed nami. Mamy nadzieję, że też będzie tak pięknie jak u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 23.04.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kasia_Rafał- wysłałam na priv. Dziękuję za miłe słowa, i u Was wkrótce będzie fajnie- zobaczycie Życzę miłego budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorczyk 24.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Super domek już od dłuższego czasu oglądam wasz domek i i jest na prawdę super. Ja mam pytanie w którym momencie wstawialiście puszki na rolety antywłamaniowe?(w czasie murowania czy przy tynkowaniu) PozdrawiamLG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 25.04.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Gorczyk- puszki były wstawiane przed ociepleniem budynku. Dziękuję za miłe słowa PS. Rolety nie są antywłamaniowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEG79 26.04.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam Utek czy mogłabyś mi powiedzieć czy masz jakieś łączenie listwą między deską a płytkami w salonie? http://megan79.fotosik.pl/albumy/533645.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blada80 29.04.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 cześć, przepiękny dom i chyba nie będe orginalna jak zapytam o schody czy mogłabyś powiedzieś ile kosztowały? Gratuluje pomysłu na piękną aranżacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 29.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Śliczny i przytulny domek. Na pewno wokół niego też nie będzie gorzej utek76, pamiętasz może jakiej firmy jest grzejnik w salonie i jakie są jego wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEG79 01.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Czy mogłabyś mi napisać na maila [email protected] jaki jest koszt miesięcznego ogrzania domu. Zastanawiam się też nad grzejnikami w salonie, ale wydaje mi się że przy grzejnikach trzeba nastawić piec na większą temperaturę. Kominek chcemy z płaszczem wodnym, ale nie wiemy co z salonem,jakie ogrzewanie zrobić, podłogowe czy ścienne. pozdrawiamhttp://megan79.fotosik.pl/albumy/533645.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 01.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 witaj!mam małe pytanko czym zamierzasz wyłożyc schody zewnetrzne, jesli sie nie myle sa lukowate. pytam bo u mnie tosamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 01.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 acha i z czego robiłaś tą donice przy schodach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witam, MEG79 między deską a płytkami jest korek. Listew nie mam. Co do ogrzewania to wysłałam na priv. blada80 dziękuję za miłe słowa cenę schodów wysłałam na priv. Tomka grzejniki w salonie są firmy Purmo- który konkretnie grzejnik Cię interesuje? Paulinka14 jeszcze nie wiem, czym wykończę schody...faktycznie są łukowate, liczę na to że moi kafelkarze jakoś sobie poradzą, gdybym wybrała płytki. A donica przy schodach jest zrobiona ze zwykłego betonowego kręgu(dwa kręgi jeden na drugim) który został tylko ocieplony. U nas tymczasem robi się ogrodzenie od frontu domu, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie już co pokazać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Utek podobaja mi sie Twoje rolety zewnetrzne.Chyba to dobry pomysl dobrac jasne rolety do jasnej elewacji Mozesz napisac cos wiecej o oknach?Gdzie je zamawiales i czy razem z roletami?Czy jestes zadowolony z montazu? Chcialabym u siebie rowniez zrobic taka opaske z oswiwetleniemw kuchni (sufit podiweszany) i bylabym wdzieczna gdybys powiedzial ile taka zabudowa"zabiera" z wysokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 13.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Będe oryginalna i powiem, że twój domek jest prześliczny. Bardzo podba mi się twoja jasna lazienka. Mogłabyś podac wymiary ściany z bidetem i ubikacją. Mam prawdopodobnie tyle samo miejsca na te sprzęty i zastanawiam sie czy nie za ciasno. Bardzo dziekuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts