kamamichał 19.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 slicznie,delikatnie,przyjemnie..moje kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 20.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja tylko na chwilkę, żeby złożyć Ci GRATULACJE i życzyć dużżżżooo zdrówka, bo to teraz najważniejsze pozdrawiam R&M&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitka18 21.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 witam jak się prezentuje otoczenie pięknego domku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 21.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 jutro będę miała czas i przeczytam cały wątek, ale dzisiaj tylko oglądam zaległe fotki, bo Twoje wnętrza są mi już znane i podziwiane co to jest za narzuta na łóżku w sypialni? szukam białej, a ta mi bardzo sie podoba gratuluję potomka śliczne zwierzaczki w pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 21.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam! aLien- okna w wykuszu mają ok. 80x170cm i 110x170cm. Miło mi że wnętrze się Wam podoba A tymczasem uporządkował się nam nieco kącik telewizyjny: http://img232.imageshack.us/img232/7640/80470621mz9.jpghttp://img371.imageshack.us/img371/5070/50597892qg5.jpg Pozdrawiam! jak się sprawują te meble? firmy Paged? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 22.11.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzięki Utek za zdjęcia gareroby Faktycznie ani pokoje ani garderoba wcale nie są takie małe... ale na rzutach to zupełnie inaczej wygląda niż na żywo ps. śliczny ten nowy pokoik życzę szczęśliwego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 25.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam,Utek 76, bardzo podobają mi się twoje wnętrza domku, wszystko wspaniale dopracowane. Jestem na etapie wykańczania swojego domku i mam pytanie odnośnie lampy halogenowej w salonie, gdzie w Krakowie można taką kupić? Pisałaś wcześniej że to Matrix3:) Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 25.11.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam! lamia6806 w sypialni jest dywan z ikei, taki "frędzelkowy" kama&michał dzięki R&M&K dziękuję serdecznie nitka18 otoczenie postaram się zaprezentować na wiosnę, gdyż z powodu ciąży niewiele udało mi się zdziałać w ogrodzie od zeszłej wiosny ale mam nadzieję nadrobić straty agip narzuta jest biała pikowana w delikatne kwiaty, rozmiar 220 x 220 cm, cena 45zł , kupiłam w Jysku, dziękuję za gratulacje vieta do mebli nie mam żadnych zastrzeżeń, kasiulakp dziękuję serdecznie! situla lampy kupiłam w Maxflizie na Zakopiańskiej na piętrze, dziękuję serdecznie za miłe słowa Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 26.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:)PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 26.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 śliczny pokoik dla maluszka. Sama mam teraz dylemat jak urządzić pokoik mojego synka. Zdjęcie tych rysunków widziałam już chyba gdzieś na tym forum, ale niestety nie pamiętam - to szablon, czy rysunek/malunek?Ja kupiłam synkowi białe meble (na razie jeden regalik), mam jasno-niebieskie ściany, niebieski dywanik ze zwierzątkami i na szczęście jeszcze trochę czasu, bo synek jeszcze będzie z nami w sypialni.dużo zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 26.11.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 PIĘKNY DOM, BARDZO PRZESTRONNY, SUUUUUPER, PODOBA MI SIĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena-11 27.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam to mój pierwszy post:) bardzo podoba mi się wystrój wnętrz sami zaczynamy urządzać domek i przyznam się ze Utkowy dom mam w zakładkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinas 27.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 I ja dopisuje się do osób zachwyconych wnętrzami domku:)My jesteśmy dopiero na etapie fundamentów ale już podpatruje jakieś ciekawe pomysły do wnętrz:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 27.11.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam serdecznie! MarthaB te zwierzątka to szablony, malowałam je zwykłą gąbką, kupiłam na http://www.szabloneria.pl Dziękuję serdecznie za miłe słowa! DOM_SZCZESLIWY miło mi, że dom się podoba marzena-11 akinas dziękuję Wam za miłe słowa! A ja dorobiłam się oświetlenia w pokoiku synka, mamy też oświetlenie nad półkami w gabinecie i wreszcie założyliśmy domofon. Tym samym ilość sterczących ze ścian gołych kabli elektrycznych jest już bardzo niewielka Zostało tylko urządzenie wiatrołapu oraz zagospodarowanie ściany za kominkiem i klatki schodowej....A na zewnątrz- no cóż- najbardziej boli brak kostki i tarasu, który też ma być z kostki, na to póki co nie ma wielkiej nadziei....za to być może na wiosnę uda się wykończyć schody zewnętrzne i garaż, no i dokończyć prace ogrodnicze...Człowiek chciałby wszystko mieć już na tip-top, a tu wciąż daleko A tak wygląda oświetlenie nad półkami w gabinecie: http://img697.imageshack.us/img697/7892/004modified.jpg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 27.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 utek jest super.co ty narzekasz.czasem lepiej pomalutku ale do przodu.u ciebie widac ze wszystko jest dopieszczone wiec pewnie i na zewnatrz tak bedzie.ja bede dluuuuugo na forum.poczekam oswietlenie perfect pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 27.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 utek dziękuję za odpowiedzi i gratuluje drugiej pociechy:) Mam pytanie odnośnie oświetlenia salonu tam masz 4 lampy takie halogenowe jak oceniasz to oswietlenie?? masz tylko te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuuza 30.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 A propo halogenów - Utek podaj proszę wymiary sufitu podwieszanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 30.11.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam serdecznie! aga1401 nie no ogólnie to nie narzekam, czasem tak mnie tylko najdzie gosiaczek272 dziękuję bardzo, co do halogenów w salonie, to są to 4 lampy po 3 halogeny 50wat każda. Lampa ma więc 150wat, a całe oświetlenie górne 600wat, jest więc bardzo jasno, gdyby zapalić wszystkie(każda lampa pali się osobno), my jednak głównie korzystamy z dwóch wiszących lamp nad stołem jadalnym i 6 małych halogenków we wnękach za kanapą- halogenki mają razem 60wat i w zupełności wystarczają do codziennego polegiwania przed telewizorem , mam jeszcze kinkiet przy kominku, ale z niego prawie nie korzystam... Zuzza sufity podwieszane w salonie to 2 kwadraty o wymiarach 1m x 1m, pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monimak 01.12.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 To mój pierwszy post na forum Od dawna mam twój wątek w zakładkach, stanowi dla mnie niesamowite źródło inspiracji. Niedługo czeka mnie urządzanie mieszkania i muszę przyznać, że kuchnia w twoim wykonaniu jest rewelacyjna. Przymierzam się do kupna mebli kuchennych z Atlas Kuchnie, więc w związku z tym mam ogromną prośbę, czy mogłabyś napisać ile kosztowały twoje meble kuchenne, ile metrów bieżących masz zabudowy w kuchni oraz cenę blatu za metr i materiał z jakiego jest wykonany. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawia serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 04.12.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam serdecznie! monimak meble kosztowały około 16tys zł, w szufladach mam samodomykacze bluma, w bocznej prawej szufladzie zamontowany wysuwany blat-stolik, zabudowa to około 7-8m, a blaty mam zwykłe z płyty, kolor atlas terrano white bodajże, ale niestety nie pamiętam ceny za metr blatu- blaty były wliczone w cenę mebli którą napisałam wyżej. Miło mi, że kuchnia się podoba Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts