moniamona 24.02.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 witam, znalazłam ten wątek i jestem zachwycona. Piękny dom i cudowne wnętrza, schody bardzo mi sie podobaja, pasowałyby do mojego domku, pytanie jaki koszt takich schodów.Gratuluje synka, niech zdrowo rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 25.02.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam serdecznie! mayland, mikopiko, sebul34, Ania i Heniu, sure, monah, vilemo, efi26, kasiulakp, superiwona, Inka 14, Famelia, kamlotek, R&M&K, grazi, sylwia&radek, aga1401, bradykardia1, moniamona serdeczne dzięki za życzenia i gratulacje Synek ma na imię Borys sebul34 my mamy zwykły kominek bez płaszcza, nie mamy też rozprowadzenia ciepłego powietrza, teraz żałuję że nie zrobiliśmy tego rozprowadzenia, bo jednak górę ciężko kominkiem dogrzać ana-76 półeczki mają 13cm głębokości, kamlotek dziękuję za miłe słowa! moniamona miło mi, że domek się podoba!, cenę schodów wysłałam na priv. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 I jakie piękne imię mu wybraliście Podwójne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.02.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 gratuluje! imie cudne, mialam kolege z dziecinstwa o tym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 .....i ja serdecznie gratuluję szczęśliwej Mamusi http://img697.imageshack.us/img697/3302/gratulacje8.jpg Niech Wam sie zdrowo chłopaki chowają Borys to bardzo męskie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 26.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 01.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Utku, gratuluję dzidziusia! W wolnej chwilce napisz mi proszę czy jesteś zadowolona z tych krzeseł Kanzas Paged, i jaki rodzaj obicia masz, czy to skóra? Czy te krzesełka są całe w tym jednakowym obiciu, czy też siedzisko masz inne. Są śliczne i zastanawiam sie nad ich kupnem tylko nie wiem które obicie wybrać. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.03.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam serdecznie! Famelia, kjuta, Ew-ka, czarna-mamba, situla dziękujemy serdecznie! A imię dla synka wybrała mamusia situla z krzeseł jestem bardzo zadowolona, wykonane solidnie i bardzo wygodne, ale też i kosztowały jak za złoto, to spróbowałyby nie być wygodne Krzesła mają ramę drewnianą, jedynie siedzisko i oparcie są z ekoskóry- ja mam brązową, wygląda ładnie, właściwie jak skóra, wiem że jest też ekoskóra kremowa, może zerknij na wątek 'wasze krzesła' na forum 'wnętrza', tam są one pokazane....Widziałam u Ciebie, że masz już schodki, mam nadzieję, że jesteś zadowolona- wyglądają pięknie na zdjęciach Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 01.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Bardzo dziękuję ci za odpowiedź Tak, schodki gotowe i cieszę się, że sprawa się dobrze zakończyła. Pan bardzo się postarał i solidnie je zamontował. Wykończenie też jak najbardziej wporządku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 02.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dziekuje Utek bardzo mi pomogłaś!!!a twój dom oglądam poprostu codziennie i dalej nie moge się napatrzeć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZKARŁATEK 03.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witaj Utek76!!! Pisze poraz pierwszy choć zaglądam do Ciebie od pewnego czasu i pewnie nie będe orginalna pisząc ze jestem zachwycona Twoim domkiem. My teraz jesteśmy na etapie wykańczania i ciągle wracam do Twojego kominka. Mam straszną prośbę ponieważ jestem z Krakowa proszę jeżeli mozesz podaj mi namiary na osobę która wykonywała Ci obudowę zwłaszcza chodzi mi o kamień. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 07.03.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam serdecznie! situla cieszę się, że ze schodami wszystko oki! sebul34 dziękuję bardzo za tak miłe słowa SZKARŁATEK wysłałam na priv. Miło mi, że domek się podoba A ja nie mam teraz zbyt wiele wolnego czasu , ale ostatnio udało mi się kupić nowe roślinki do jadalni: http://img94.imageshack.us/img94/2089/013modified.jpg http://img641.imageshack.us/img641/8114/015modified.jpg Stare, które miałam jeszcze w bloku, dostały nowe donice i powędrowały na górę, do holu...żal mi było wyrzucać.... http://img291.imageshack.us/img291/6305/029modified.jpg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZKARŁATEK 07.03.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dziękuję za informację I jeszcze raz musze powiedzieć, patrząc na ostatnie zdjęcia ze cudnie u Ciebie. A my jeszcze tyle pracy przed soba mamy, bo chcemy sie we wrzesniu wprowadzić. Pozdrawiam serdecznie i nie ukrywam,że jeszcze będę "podglądać " Twój domeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 07.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 No nareszcie jakieś nowe zdjęcia ' oczywiście SUPER ' !!!!!jestem ciekawa utek gdzie kupiłaś takie super donice ???no i jakby nie było to jak zawsze dobrane do wszystkiego ..jeszcze raz gratulacje pomysłu na swój dom! jest przepiękny>> pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 09.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 utek76 rzeczywiście dom super.. ..jednak nie do końca w moim stylu.., ale ogólne wrażenie na prawdę bardzo pozytywne ..zachwyciła mnie Twoja łazienka Alabastrino - jest po prostu rewelacja i centralnie wykleiłam bym z Twojego domku i przykleiła u mnie normalnie, WSZYSTKO mi się w niej podoba! wyczytałam: płytki alabastrino Tubądzin, fuga - sopro 27 pergamon, blat pod umywalki - 170 cm długości, ale jaka ceramika? chyba nie doczytałam.. jakbyś mi znalazła na sieci adres do tej ceramiki..., albo nazwę..., albo coś... no bo jeśli mogłabym to zmałpuję go calusieńką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 09.03.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witaj ja również jestem pod wrażeniem Twojego domku bardzo spodobał mi Twój zestaw w jadalni..... pewnie już to gdzieś pisałaś... , ale jak to nie kłopot to proszę o nazwę stołu i krzeseł czy ten stół jest dodatkowo rozkładany??? pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 09.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam serdecznie! SZKARŁATEK życzę zatem owocnego wykańczania swojego domku- miło mi, że nasz domek będzie dla Ciebie pomocą sebul34 jeszcze raz dziękuję serdecznie za takie miłe słowa na temat naszego domeczku! Co do donic, to wszystkie donice kupiłam w Castoramie- mają tam duży wybór tego rodzaju "stożków". A co do zdjęć to niewiele wklejam, bo też niewiele się u nas zmieniło...ale już niebawem mam zamiar wykończyć wiatrołap, wtedy będą też całkiem nowe zdjęcia. W maju mamy też w planach wykafelkowanie garażu i obłożenie płytkami schodów wejściowych- będzie więc co fotografować magduska co do ceramiki w łazience Alabastrino, to umywalki mam Roca Hall, wc i bidet to Koło seria Primo (baaardzo tania, coś 700zł za oba), a wanna też Koło ale kurcze nie pamiętam już jaka seria Miło mi, że łazienka się podoba- możesz zmałpować- nie pogniewam się oldzia w jadalni mam stół Paged meble seria Porto, i krzesła Paged seria Kanzas, kolor dąb czekoladowy z brązową ekoskórą. Stół ma 170cm długości i rozkłada się jeszcze na dwie dostawki po 45cm, w sumie ostatecznie można uzyskać 260cm. Dziękujemy za miłe słowa na temat domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 10.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dzieki....a na zdjecia czekam z niecierpliwością!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 13.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam to znowu ja !BARDZO BYM PROSILA O CENE KUCHNI JEST TAKA PIEKNA ZE CHCE TAKĄ SAMĄ!!!!PROSZĘ O CENE SAMYCH MEBLI ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Utek gdzie dorwałaś te szable? Kurcze ja chodzę za nimi juz kilka miesiecy. Wszędzie spotykam te małe wypierdki, nieco powyginane, chyba miniaturowe. Chcę kupić juz takie wieksze i proste, jak Twoje. Głupio mi donica z suchym patykiem wygląda a ja sie uparłam na szable i nic innego tam nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts