utek76 24.03.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Zdjęcie z bliska tych płytek jest u mnie w galerii na 2 stronie prawie na samej górze. Powierzchnia ich jest faktycznie podobna do kamienia- matowa i porowata, ale to są płytkie wgłębienia i nie wchodzi tam brud...te płytki to zwykła ceramika, nie gres, więc one nie łapią żadnych brudów typu sos pomidorowy z patelni itp....wszystko bardzo łatwo się zmywa. Naprawdę polecam te płytki- to był mój udany zakup [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dziękuję bardzo za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 25.03.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam Utku, ja tym razem zapytam o ten chiński gres czy trudny w utrzymaniu czystości, czy jego i fugi kolor to biały?, i jakbyś mogła przypomnieć mi gdzie i za ile go kupiłaś? A tak na marginesie, kto Wam kładł posadzkę, czy mogę prosić o jakieś namiary. Mam też kolejne pytanie w kwestii kominka, ale to na p.w. Pozdrawiam R&M&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alkaalka 25.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie sprzętu agd, najbardziej interesuje mnie z jakiej firmyi mają Państwo piekarnik + mikrofafa? kolor podejrzewam identyczny chyba inox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 26.03.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Bardzo dziekuje za cene kuchni.....napewno zrobie taka sama jeszcze po tych nowych zdjeciach to NAPEWNO!!!JEST POPROSTU BOSKA POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 26.03.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam! R&M&K gres jest taki raczej zimny jasny beż, nie jest to śnieżna biel, natomiast fugi są brązowe- z mapei. Nie robiłam białych fug, bo przy dzieciach po 2 latach mieszkania już pewnie nie byłyby białe, a tak jak były brązowe tak są nadal i mam święty spokój i przy kominku i w kuchni i w wiatrołapie Fugi są cieniutkie, naprawdę dobrze wyglądają z tym jasnym gresem....A namiar na kafelkarzy wysłałam na priv. Mój gres kupiłam w bomarze2 naprzeciwko Ikei, cena za metr około 65zł. alkaalka piekarnik, mikrofala, zlew i płyta indukcyjna to firma TEKA. Okap jest firmy Faber, lodówka Electrolux, zmywarka Bosch. Kolor piekarnika i mikrofali to faktycznie inox. sebul34 jak już zrobisz to wyślij foty, chętnie pooglądam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.ska 28.03.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam! R&M&K gres jest taki raczej zimny jasny beż, nie jest to śnieżna biel, natomiast fugi są brązowe- z mapei. Nie robiłam białych fug, bo przy dzieciach po 2 latach mieszkania już pewnie nie byłyby białe, a tak jak były brązowe tak są nadal i mam święty spokój i przy kominku i w kuchni i w wiatrołapie Fugi są cieniutkie, naprawdę dobrze wyglądają z tym jasnym gresem....A namiar na kafelkarzy wysłałam na priv. Mój gres kupiłam w bomarze2 naprzeciwko Ikei, cena za metr około 65zł. alkaalka piekarnik, mikrofala, zlew i płyta indukcyjna to firma TEKA. Okap jest firmy Faber, lodówka Electrolux, zmywarka Bosch. Kolor piekarnika i mikrofali to faktycznie inox. sebul34 jak już zrobisz to wyślij foty, chętnie pooglądam Pozdrawiam! Witam, Na wstępie nie będę oryginalna ale muszę przyznać bardzo ładny dom szczególnie podoba mi się kuchnia, gratuluję i trochę zazdroszczę Proszę jeśli to możliwe o cenę kuchni i jakie wymiary ma wykusz szer i głębokość Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek77 31.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Utek piękne te Twoje wnętrza, wszystko przemyślane i idealnie dobrane- wspaniała robota Kuchnia cuuuudowna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.03.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Utek!Z okazji zbliżających się świąt Wielkanocnych, życzę Tobie i twojej rodzince: kolorowych jajeczek,wełnianych owieczek,kicających króliczków,dużo jedzenia w koszyczkui mokrych ubranekw poniedziałkowy poranek! http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33090455_wielkanoc_stroik__3_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 02.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt !!!http://img186.imageshack.us/img186/3900/1098.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 06.04.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam serdecznie! ma.ska dziękuję za miłe słowa! Wykusz ma około 1,3m głębokości, a 3,3m szerokości. Cenę kuchni wysyłam na priv. budek77 bardzo mi miło, że domek się podoba! kasiulakp Ania i Heniu serdecznie dziękuję za Życzenia Świąteczne! Ja w tym roku z braku czasu nie zdążyłam z życzeniami na forum Niemniej jednak mam nadzieję, że to były dla Wszystkich Forumowiczów radosne i spokojne Święta! moje pisanki: http://img121.imageshack.us/img121/5033/20100403032modified.jpg Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel2210 08.04.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam Utek bardzo cię proszę o dokładniejsze zdjęcie twojej balustrady bo dokładnie taką samą chciałbym mieć. Z góry dziękuję i pozdrawiam.P.S. Pięknie wykończony domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Utek, za kazdym razem jak widze Twoja kuchnie to mdleje z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 08.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Utek, teraz się przyznaję - śledzę Twój dziennik od dawna, my dopiero kończymy obrabianie projektu, ale jeśli chodzi o wnętrza, to od razu mówię - Twoje łazienki będą też u mnie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitka18 10.04.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 [Witam! Jak tam prace na zewnątrz domku? Mam nadzieję, że wkrótce będziemy podziwiać piękne pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech71 11.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Utek,dom cudowny. Nie dsoszukałam się jaki duzy jest blat pod dwie umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Utku, próbowałam wysłać Ci PW, ale jest komunikat, że masz przepełnioną skrzynkę. Zapytam więc tu - czy mogłabyś wysłać mi na priva namiary na firmę od kuchni i od schodów, oraz czy mogłabym zapytać o koszty? Będę wdzięczna:) Anja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monimak 13.04.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Drogi Utku powiedz proszę jakie masz uchwyty w kuchni. Wiem, że kuchnia jest z Atlas Kuchnie, ale nie mogę się doszukać nazwy i ceny uchwytów. Proszę o szybką odpowiedź gdyż muszę dziś a najpóźniej jutro zamówić uchwyty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 13.04.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 daniel2210 czy chodzi o balustradę balkonową?malgos2 strasznie mi miło!!!Morlena bardzo dziękuję za miłe słowa! nitka18 na zewnątrz domku powoli coś się tam dzieje, a zdjęcia zapodam jak już zrobimy schodki wejściowe......lech71 blat ma 170cm długości i 60cm głębokości. Dzięki za miłe słowa!Anjazzielonego wysyłam na priv. A skrzynkę już odblokowałam....monimak uchwyty są zintegrowane z frontem, to model jowita.Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolid23 14.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Powolutku kształtów nabiera też kominek.... http://img377.imageshack.us/img377/5233/50716550vs0.jpg Witam serdecznie,Na początku chciałam pogratulować pięknego domku, jest to jeden z moich faworytów jeśli chodzi o urządzenie:) Mam ogromną prośbę bo bardzo podoba mi się wasze oświetlenie. Chodzi mi głównie o salon ( kwadraty z halogenami) oraz o kuchnie. Planuje u siebie dokładnie takie samo rozwiązanie. Chciałabym wiedzieć jakie są wymiary takiego kwadratu (także grubość) oraz skąd zamawialiście halogeny które są tam wmontowane. Jestem ciekawa ile takie rozwiązanie kosztuje. Czy jets także możliwość podania grubości podiweszenia sufitu w kuchni?? Na zdjęciach wygląda na cienki i bardzo mi się to podoba. Będę bardzo wdzięczna na pomoc. Pozdrwaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts