Aba-m 23.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 I znowu przepadla:) Utku, ja do Ciebie ciagle zagladam, jesli bedziesz chciala zobaczyc zdjecia mojego domku daj znac:D jeszcze nie zamieszkany i niezbyt urzadzony, ale juz niedlugo sie przeprowadzam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 24.06.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam! No nie przepadłam, jestem Ale mój słodziak 4 miesięczny ostatnio postanowił zająć mamie dużo więcej czasu, nie można go zostawić nawet na chwilkę, bo od razu siup przekręca się na brzuszek i.....po chwili w ryk, bo z powrotem na plecki jeszcze nie umie.....A spać też nie bardzo, pewnie ząbki idą... Dziewczyny cieszę się, że lubicie do mnie zaglądać, ja mam niewiele czasu na pisanie, ale jak się czasem dorwę do kompa to też podglądam moje ulubione wątki, wiem jak to wciąga fajnie, że i u mnie ktoś czasem zabawi na chwilkę Aba-m pewnie, że chcę zobaczyć Twój domek, pokaż też nowy trawniczek! Zazdroszczę Ci tego trawniczka, bo pewnie idealnie równiusi i zero chwastów ehhhhh, a u mnie ciągle jakieś dziady się sieją bo pola wokoło...... Anna eM nowe fotki już niedługo i wytrwałości życzę przy urządzaniu swojego miejsca na ziemi:) Jagódka no i u Ciebie zapowiada się super zmiana, absolutnie będę zaglądać jak tam roboty idą do przodu! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 24.06.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Mini trawnik to moze bedzie fajny przez jakis tydzien, pozniej basenik;) piaskownica i kopiemy dolki:D coreczki maja 4 i 2 i jestem przekonana, ze swietnie poradza sobie z wysilkami Pana ogrodkowegotaras to na razie sfera marzen, finanse pozwola moooooze w przyszlym roku;)zdjec jeszcze nie mam, trawnik ma byc jutro, na razie byly tylko nasadzenia na skarpie, za front domku zabiore sie sama (zobaczymy jak wyjdzie, bo doswiadczenia brak:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 24.06.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Zapraszamy do nas serdecznie i liczymy na Twoje komentarze i opinie, Twoje zdanie jest dla mnie ważne, bo jak pisałam wcześniej Twoimi wnętrzami jestem zachwycona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 24.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 witam! dawno tu nie zaglądałam ale widze znowu nowosci schody śliczne!!zapomniałam ostanio zapytać jaka jest cena schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 25.06.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 hehe.. dzieki dzieki... ostatnio myslałam nawet nad wątkiem naszego gniazdka... ale mężo sceptyczny jest... musze nad nim popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.06.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 hello:) trawnik juz mam, nawet jakies nasadzenia na skarpie:) po przeprowadzce bede musiala pomyslec o roslinkach "frontowych"wszelkie rady mile widziane:DUtku, gdzie jestes? czy podobaly Ci sie zdjecia domu, wyslalam Ci w zeszlym tygodniu:)milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 03.07.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam! Aba-m wiem coś o tym niszczeniu trawnika, mój starszy 5-latek z koleżankami z sąsiedztwa skutecznie "zapiaskowują" mój trawnik, nie mówiąc już o buszowaniu w rabatkach Co do tarasu, to ja, podobnie jak Ty też o nim marzę i pomarzę sobie pewnie jeszcze jakiś czas dłuższy, bo oczywiście kaski brak.....Ja też nie mam najmniejszego doświadczenia w ogrodzie, ale najważniejsze to to, że uwielbiam sobie "dziubać" w mojej ziemi, więc pewnie z czasem troszkę się podszkolimy i będzie ok A domek podoba mi się baaardzo, wysłałam Ci na priv:) Jagódka będę zaglądać często! sebul34 cenę schodków wysłałam na priv, Anna eM mężem się nie przejmuj, mój też nie rozumie tego całego forumowego "zamieszania" a dla mnie to taka frajda! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 04.07.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 no niby tak, ale bez jego akceptacji nie będę pokazywała naszego domu ... póki co oglądam wasze cudeńka... i czekam na obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 04.07.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Jeden z piękniejszych domków na forum, uwielbiam go oglądać Mam trzy pytanka: -drzwi zewnętrzne macie drewniane czy stalowe i jakiej są firmy? - jakie macie wewnętrzne (chyba nie było zadnej fotki) i zewnetrzne parapety? - jakiej firmy są wasze drzwi przesuwne do garderoby? Pozdrawiam serdecznie triada1301 Edytowane 4 Lipca 2010 przez triada1301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioszka85r 04.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Witam, Utek Muszę pogratulować przepięknie wykończonego i urządzonego domu.. My dopiero zaczynamy i tak chcielibyśmy zapytać jakie koszty musimy ponieść aby zbudować taki domek... Wstępne koszty niby mamy.. ale jakie są realia?? Pozdrawiamy i gratulujemy jeszcze raz.. Magda i Mariusz Edytowane 4 Lipca 2010 przez madzioszka85r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 06.07.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam! Anna eM no w takim razie faktycznie popracuj nad zgodą męża, może da się namówić na galerię.... triada1301 bardzo dziękuję za miłe słowa , co do parapetów to zewnętrzne mam aluminiowe w kolorze brązowym, a wewnętrzne z aglomarmuru- kolor taki jaśniutki beż. Szczerze mówiąc ani jedne ani drugie dziś już mnie nie zachwycają, teraz zewnętrzne zrobiłabym z cegły klinkierowej, a wewnętrzne z kamienia naturalnego. Drzwi zewnętrzne są drewniane antywłamaniowe firmy Włoszczowa, w kolorze takim jak okna- jasny orzech. A drzwi przesuwne do garderoby to Porta Nova Natura, takie same jak pozostałe drzwi wewnętrzne, tylko przesuwne. madzioszka85r dziękuję za miłe słowa i życzę szybkiej i bezproblemowej budowy! Koszty wysłałam na priv, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 11.07.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 hej... no a gdzie nowe zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziq86 14.07.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 ja również bardzo proszę o przybliżone koszty na priva, jeśli można muszę przyznac że mieliśmy budować inny domek - atosa o 40 m kw. mniejszego od protona ale jak mąż zobaczył Wasz domek to od razu zmienił zdanie co mnie bardzo cieszy, jest taki jaki chciałam choć i tak kilka poprawek co do okien będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Lewczak 18.07.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witaj Utku. Jestem zachwycona Twoim domkiem. Jest zachwycający. My właśnie jesteśmy na etapie wykańczania naszej Karminy. Bardzo podobają mi się wasze podświetlane półeczki. Bardzo bym prosiła o wymiary tych na czerwoną sofką, tzn. ich głębokość oraz wysokość od podłogi a także odległość jednej od drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliowaa 19.07.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam Jeszcze raz powiem, że pięknie i inspirująco jest w Waszym domu! Chciałabym dołączyć się do pytania mojego poprzednika na temat podświetleń. Dokładnie chodzi mi o podświetlenie w półeczkach na kominku. Właśnie jesteśmy na etapie wykańczania kominka i mój ślubny tłumaczy mi ze takie podświetlenie jest niezgodne z przepisami, że odległość od części grzewczej musi mieć 80cm. Widzę ze u Was takie podświetlenie jest zrobione więc jeśli można to chciałabym prosić Was o podpowiedź dotyczącą jego technicznego wykonania, żeby mieć argumentację(elektryka trudno czasem przekonać...) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 20.07.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Piękne wszystko, ale to już pisałam Wasz dom jest jednym z moich ulubionych do poogladania Balustrady na balkonach i schody zewn. z wkomponowaną donica na krzewy - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 20.07.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 .... A tak wygląda oświetlenie nad półkami w gabinecie: http://img697.imageshack.us/img697/7892/004modified.jpg Pozdrawiam! widac ze ksiązki układała kobieta - od największej do najmniejszej świetnie wygląda ta półeczka na drobiazgi i piersióweczki pomiedzy czytadłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 22.07.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam. Mam pytanie odnośnie ogrzewania podłogowego. Czy pod panelami w salonie też jest ono u Ciebie? Zastanawiam się czy pod panelami się w ogóle daje takie ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 26.07.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 hmm, powinnam uzupełnić zapytanie: w jakich pomieszczeniach jest u Ciebie ogrzewanie podłogowe. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts