markoa 24.08.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam, bardzo podoba mi się Wasz domek, szukam zegara ściennego i bardzo podoba mi się Wasz, czy moglibyście podać namiar gdzie go dostaliście, z góry serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwi0301 25.08.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam mam pytanie do Utka , czy między panelami a płytkami (salon -kuchnia, salon-kominek) jest jakaś listwa łącząca , czy coś, czy są równo ułożone, bo nie mogę się przyjrzeć , dziękuje za odpowiedź !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 25.08.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam! kakusek wysłałam na priv, Konieczki wysłałam na priv, Anna eM z tym porządkiem to taki podstęp Cała sterta akcesoriów Boryska typu zabawki, kocyki, krzesełko do karmienia, oraz inne manatki zostały szybko upchnięte poza "pole rażenia" obiektywu Ogółem przygotowanie salonu do zdjęć zajęło mi ze 2 min, a uwierz mi, przy dwójce dzieci to ja mam tu niezły sajgon Jagódka, snaker666 dzięki za miłe słowa markoa zegar kupiłam w jysku, kosztował coś 60zł iwi0301 wszystkie łączenia parkiet-płytki mam na korku. Listew nie mam. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitka18 27.08.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam jestem zachwycona zdjęciami ogrodu! napisz proszę jakie krzewy sadziłaś za domem dzięki wielkie. Pozdrawiam i czekam na kolejne piękne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 27.08.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ciesze sie ze to powiedziałaś, bo jak juz bedzie nasze malenstwo to nie wiem czy uda mi sie na codzien mieć tak jak u Ciebie na fotkach... a Twoj wątek i domek moge ogladać co chwila... wciaż jestem zauroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 28.08.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja również wciąż i nieustannie zauroczona Twoim domkiem chciałabym też zapytać o łączenie płytek z panelami. Wiem że u Ciebie jest korek, byłabym wdzięczna gdybyś napisała coś więcej o tym, jest to bardziej praktyczne i wygodne niż listwa? I jak to jest z zamontowaniem go, czy sami poradzilibyśmy sobie, czy wymagany jest fachowiec?Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
themichals 31.08.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Można prosić o podanie kosztów budowy domuna priv? Stan surowy zamknięty jak i stan na dzień dzisiejszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka370 03.09.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam! kakusek wysłałam na priv, Konieczki wysłałam na priv, Anna eM z tym porządkiem to taki podstęp Cała sterta akcesoriów Boryska typu zabawki, kocyki, krzesełko do karmienia, oraz inne manatki zostały szybko upchnięte poza "pole rażenia" obiektywu Ogółem przygotowanie salonu do zdjęć zajęło mi ze 2 min, a uwierz mi, przy dwójce dzieci to ja mam tu niezły sajgon Jagódka, snaker666 dzięki za miłe słowa markoa zegar kupiłam w jysku, kosztował coś 60zł iwi0301 wszystkie łączenia parkiet-płytki mam na korku. Listew nie mam. Pozdrowionka Witam CIĘ Utek! Tak naprawdę to jestem nowa na Twojej stronie.Przyznaję się, że Twój dziennik śledzę od pewnego czasu jestem pod ogromnym wrażeniem jak to wszystko pięknie urządziłas!!! CO prawda to nie mogę się odnależdz po tych nowych zmianach na stronie Proszę o pomoc jak odczytać wiadomości na priv??? .Mogłabym odczytać tak wiele cennych wskazówek. Jeśli nie sprawi CI to kłopotu proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaialek 13.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam! kakusek wysłałam na priv, Konieczki wysłałam na priv, Anna eM z tym porządkiem to taki podstęp Cała sterta akcesoriów Boryska typu zabawki, kocyki, krzesełko do karmienia, oraz inne manatki zostały szybko upchnięte poza "pole rażenia" obiektywu Ogółem przygotowanie salonu do zdjęć zajęło mi ze 2 min, a uwierz mi, przy dwójce dzieci to ja mam tu niezły sajgon Jagódka, snaker666 dzięki za miłe słowa markoa zegar kupiłam w jysku, kosztował coś 60zł iwi0301 wszystkie łączenia parkiet-płytki mam na korku. Listew nie mam. Pozdrowionka Witam, jestem totalnie "zielona", a więc wybaczcie.... cóż, Utku76, tyle już było zachwytów, że trudno wymyśleć coś oryginalnego, powiem więc jedynie, że już dziś mogłabym wprowadzić sie do Ciebie i czuć się jak u siebie, Twój DOM - moje marzenie - jest cudny!!! zaczynam dopiero z formalnościami i mam potężnego stracha!!! niestety ani ja, ani mój mąż nie mamy żadnego doświadczenia i wiedzy w tym zakresie, trzeba więc będzie zdać sie na fachowców... zobaczymy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 13.09.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam serdecznie! nitka18 mój ogród póki co nazwać można co najwyżej dobrze uprzątniętym placem po budowie W głowie mam już sporo fajnych planów, ale niestety nie mam teraz na to ani czasu ani pieniędzy...A za domem mam póki co trochę typowych roślinek, docelowo ma być znacznie gęściej, z tyłu ogrodu planuję posadzić mały "lasek" sosnowy, a na rabatach dużo więcej roślin, tak, by osłonić się od sąsiadów, a w prawym końcu ogrodu ma stanąć domek drewniany gospodarczy, tam też kiedyś będą malutkie grządki na swoją marchewkę, koper itp Kilka drzew i krzewów planuję też poza rabatami, by trochę "zagęścić" ten duży trawnik. Póki co mam z tyłu tuje, cyprysiki, różnokolorowe berberysy, jodłę, sosnę, kosodrzewinę, świerk konica(jak to się pisze?), świerki srebrzyste,2 magnolie, brzozę, klon, wierzbę hakuro, wierzbę mandżurską, bukszpany, jałowce, ostatnio dosadziłam hibiskusa i śliwę wiśniową, a z przodu domku migdałowca i klon japoński.... Anna eM i Jagódka jak zwykle dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa! co do korka między parkietem i gresem, to u nas zakładali go Panowie od parkietu, nie wiem, jak to się robi, ale chyba nie jest to trudne, ktoś na forum pisał, że robił to samodzielnie, chyba joola..... themichals wysłałam na priv halszka370 serdecznie dziękuje za miłe słowa! żeby odczytać wiadomość na priv, trzeba się zalogować i wejść do skrzynki wiadomości u góry strony, oczywiście odczytać można tylko te wiadomości, które będą adresowane do Ciebie, innych na skrzynce nie znajdziesz, olaialek niezmiernie mi miło, że domek się podoba, życzę udanej budowy! Łatwo nie jest, ale satysfakcja jest ogromna! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 15.09.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 melduje sie z mojej podkrakowskiej wsi:) jestem juz na miejscu i dalej bede do Ciebie zagladac, bo jak zwykle sliczne zdjecia wklejasz:D ogrodek to moje marzenie, ale to juz w nastepnym domu;) co do salonu - nie smiej sie prosze, ale jak sobie ogladam to czuje sie troszke jak u siebie:) mozliwe, ze to przez kominek, bo mamy takie same:) tak czesto do Ciebie zagladalam, ze nieswiadomie w podobnym stylu urzadzilam swoj dom:) na forum pewnie pelno takich kopii pozdrowienia dla chlopakow od moich dwoch dziewczynek:) niech zyja wszechobecne zabawki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 24.09.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) Witam serdecznie!Aba-m to super, że już jesteście u siebie! Bardzo dziękuję w imieniu moich chłopaków za pozdrowienia od dziewczynek!!! My też pozdrawiamy! A teraz niespodzianka! Przemalowaliśmy ramki wokół okien, no i .........mamy tak:http://img840.imageshack.us/img840/9599/dsc03422modified.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/9051/dsc03426modified.jpg http://img697.imageshack.us/img697/2060/dsc03442modified777.jpghttp://img213.imageshack.us/img213/6582/dsc03449modified777.jpg Pozdrawiam! Edytowane 24 Września 2010 przez utek76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.09.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Bardzo dziekuje za infformacje odnosnie kominka Zmieniliscie taki maly element kolorystyczny a domek nabral innego wygladu-mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 24.09.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 25.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Utku, Twoj domek jest po prostu piekny:yes:zazdraszczam, u mnie na osiedlu nie mozna nawet skrzynki na listy zamontowac wlasnej;) nie mowiac juz o zmianach elewacjislicznie tam u Ciebie:) dziekujemy za pozdrowienia i tak wstepnie niesmialo zapraszamy do nas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 25.09.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 kakusek Anna eM Aba-m dzięki, nam też się tak lepiej podoba Aba-m co do zmian to Wy macie tak ładną elewację, że na pewno nie musicie nic poprawiać, choćbyście nawet mogli I dziękujemy za zaproszenie, może kiedyś wpadniemy, kto wie? I jeszcze takie mam zdjęcia http://img830.imageshack.us/img830/6818/dsc03436modified777.jpg http://img688.imageshack.us/img688/3733/dsc03451modified.jpg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 25.09.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 naprawdę piękny domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 26.09.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Aba-m co do zmian to Wy macie tak ładną elewację, że na pewno nie musicie nic poprawiać, choćbyście nawet mogli I dziękujemy za zaproszenie, może kiedyś wpadniemy, kto wie? fajne fajne:D latem odpadla prawie cala podbitka i Panowie musieli poprawiac:) a teraz czekam na rozbiorke drewna frontowego, bo sie czesc obsunela;) ehhh:) co to za kamyki macie na zdjeciu przed garazem, jeszcze nad czyms pracujesz, prawda? wczoraj zachorowalam na almidecor, nie wiedzialam, ze takie fajne sklepy sa w krakowie:D milej niedzieli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbrzez 26.09.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam, domek jest śliczny, patrząc na Wasze zdjecia jestem juz na 100% pewna, że bedziemy budować właśnie Protona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 26.09.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Domek wygląda jeszcze lepiej. Moim zdaniem taki kontrast wygląda bardzo korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts